Ezerrel forog az Indiana Jones 5

Miközben a filmet elhalasztották 1 évvel, közben dolgoznak rajta jelenleg is. Az új képeken Phoebe Waller-Bridge is kiszórható, katt a többieért.

De vannak sokkal érdekesebb képek is, mert mi a fene zajlik itt?? Mármint ez is az Indy forgatásáról jött, és a tovább mögöttiek is.

human
írta
2021. 10. 19. 18:40
megjelenés
27
hozzászolás


27 hozzászólás a “Ezerrel forog az Indiana Jones 5” bejegyzéshez

 1. A szájmaszkos római katonák/gladiátorok (?) szürreális látványt nyújtanak, de a forgatási képek kétségtelenül felkeltik a figyelmet. :)

 2. “Phoebe Waller-Bridge is kiszórható” – ez freudi elszólásnak is kitűnő! :)

 3. Doomcock már hónapokkal ezelőtt csinált videókat különböző forrásokra hivatkozva arról, hogy micsoda egy katasztrófa övezi ezt az eszeveszett sztorit. Minden szava beigazolódott. Ez a film egy valódi csapás lesz mindazokra nézve, akik kicsit is szeretik Fordot, mint Indiana Jones-t. Ezzel a rémálommal teljesen megszégyenítik és megölik az egész franchise-t

 4. Disney-től bőven elég volt az, amit Han Solo-val műveltek. Köszi, de megleszek Indiana Jones 5 nélkül is.

 5. Én nem adnék annyit szóbeszédre és találgatásokra, de elterjedt, hogy időutazás lesz benne, ez a felháborodás oka. Fantasztikus elemek a korábbi filmekben is voltak, egyik se volt tiszta kalandfilm, és ki tudja, hogy ezúttal mit találtak ki, de a képek alapján ez lehet akár előzménytörténet-féle is. :)

 6. Doomcock féle pletykák alapján Kennedy ismét lecsapott és az SW után most Indyt teszi tönkre. Kösz de nem!

 7. Azért én is remélem, hogy ez csak egy flashback jelenet mondjuk a kincsről, ami után kajtatnak…

 8. “Mi a gond az időutazással?”

  Az, hogy kiderülne, hogy minden csontot az ufók ástak el és most halálra röhögik magukat a régészeken.

  Komolyabbra véve, nem tudom, hogy az időutazás mennyire illene bele az univerzumba. Tény, hogy eddig is voltak misztikus dolgok, de azok azért nem ugyanazok. És pl. az ufóknál is már sokaknál elszakadt a cérna, pedig azok is már régóta kapcsolódnak a régészethez bizonyos elméletek szerint. De az időutazás szimplán nem, hacsak nem egy régész álmában.

 9. “a képek alapján ez lehet akár előzménytörténet-féle is.”

  vagy akár beeshet Indy a Ben Hur forgatására.

 10. Hát nem tudom, engem az időutazás annyira égetne ki, mintha a végén a csaj átvenni a franchise-t. Alapból kiver a víz ettől a Phoebe akárkicsodától.

  Ja és azt borítékolom, hogy nem tudom mennyire SPOILER:

  de manapság főleg Logan óta divatos dolog megölni a régi legendás karaktereket (Han Solo, Tony Stark, James Bond stb), így valszeg Indy is erre a sorsa fog jutni.

 11. SPOILER: A pletykák szerint nem csak, hogy meghal Indy de az időutazásos sztori miatt törlődik is az idővonalról, semmissé téve ezzel a korábbi filmek történéseit.

 12. Annak nem sok értelme van. Mindazonáltal ezeket a pletykákat azért jobb elosztani 2-vel. Főleg, hogy a premier kb 2 év múlva lesz.

 13. Ejj, de vicces lesz majd a bemutató után visszaolvasni ezeket az elméleteket :D

  Amúgy most pont nem értem, mi a méltatlankodás oka, pedig én aztán rendesen szoktam kritizálni, ha nem tetszik valami.
  A sztoriról szerintem semmit sem lehet tudni. Időutazás? Valami pletyka? Osszuk el 100al. És ha mégis az? Attól még miért ne lehetne kurva jó film? Láttuk már? Nem. Negatív előítélet? Semmi más.
  Nekem a csajjal semmi gondom nincs. Tudom, sokak szemében csak azért szálka, mert nő, és kész, ennyi. Látta a Fleabag-ben, amit ő is írt, szerintem klassz volt, de nem lettem elfogult. Nem bizonyította még, hogy szar a szerepben, vagy hogy maga a szerepe szar.
  Komolyan, ennyi idővel a bemutató előtt, már azzal károgni, hogy ez szar lesz?

  Azt viszont 100%-ig esélytelenek tartom, amit itt valaki írt, hogy majd az időutazással semmissé teszik az eddig történteket :D Ezt valaki csak azért találta ki, hogy jól felhergelje a fanboyokat. :)

 14. “ezeket a pletykákat azért jobb elosztani 2-vel. Főleg, hogy a premier kb 2 év múlva lesz.”

  és főleg hogy egy, hogy is mondjam, nőket nem annyira kedvelő pletykás hozta le, akinek a közönsége is hasonlóan vélekedik, szóval őket ezzel a felháborodással tudja kiszolgálni.

 15. “Nőket nem annyira kedvelő…” Ne.

  Semmi baja senkinek a jól megírt női karakterekkel és a nőkkel. Baj a személyiség nélküli bohócokkal van mint Rey és Captain Marvel, akik bármiféle karakter ív vagy nehézség leküzdése nélküle mindenben is jobbak mint bárki addig a franchise-ban. Aki ezt szóvá meri tenni az nyilván egy toxikus nőgyűlölő incel terrorista 😃

  Ismerve Kennedy asszonyság munkásságát attól tartok itt is hasonló “erős női” karakterhez lesz szerencsénk.

 16. Mate815: te is tudod, hogy Captain Marvelt pl én sem kedvelem, ettől még elnézve ezt a Doomcockot egyértelműen a nőket valamiért utálók kiszolgálására húzta fel a karakterét, és eszerint csomagolta ezeket a pletykákat is, aztán ha nem jön be akkor mossa kezeit

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.