15 hozzászólás a “Holnap (vagyis ma) Ambulance előzetes jön” bejegyzéshez

 1. Azt lehet tudni hogy streaming lesz vagy mozi? Imádom Bay filmjeit. Nem is tudtam róla hogy új filmje lesz.

 2. mierda ezen meglepődtem, vagyishogy megfeledkeztem róla, de a hír feldobta a reggelem:D epekedve várom

 3. Nem értem, hogy Jake miért vállal el egy Bay szintű filmet?! Pénz oké, de csak lenne más is.

 4. Tudom Bayt manapság divat utálni a Transformers széria és a robbanások/szikrák/hazafias amerikai zászlóslobogós beállítások miatt, de szerintem azon kevesek egyike, aki még hajlandó a CGI mellett practical effekteket használni a filmjeiben (értsd: azok a robbanó autók általában tényleg fel is robbannak), úgyhogy ez a tény megspékelve a 3 színésszel váróssá teszik nálam.

 5. mit jelent, hogy Bay szintű film? Vannak gyatra munkái, de azon kevesek egyike, akik még tudnak kellemes meglepetéseket okozni:D

 6. Mondjuk nem nagy szám, de villamoson kv előtt is tudtam csak a képek alapján h Öböl Miki film

 7. CCNZ: pont ez jutott eszembe: a helikopteres kép és a lány ferdén alulról beállítás annyira klasszik Bay, hogy azonnal felismerhető

 8. Csak attól bizony nem lesz jó egy film, mert CGI helyett practical effecteket használ a rendező. Egy jó filmen nem ront, ha CGI az autórobbanás, egy rossz filmen pedig nem javít, ha valóban felrobbantanak egy autót.
  Nem manapság divat utálni Bay-t. Mindig is vagy bejött az embereknek, amit csinál, azt az egyetlen dolgot, vagy nem. Én azok közé tartozom, akik egyáltalán nem szeretik. ConAir, Armageddon stb. Még a Transformersnél reménykedtem, mert gyerekként imádtam, de akkora csalódás volt, hogy utána a többi rész már nem is érdekelt. Sajnálom(?), de számomra teljesen elrontja a filmélményt, ha túl van tolva a hülyeség és az butaság, még egy akciófilmben is (amikor a 20 éves egyetemista cicababa teszi helyre a NASA tudósokat végleg elengedtem azt a szart).
  Lehet, hogy a robbantásai egy része valódiak, de azon kívül semmi sem az a filmjeiben. Mű pátosz, mű vagánykodás, mű szövegek, mű nők, mű dráma, mű cselekmény és történet.
  Hogy Gyllenhall miért vállalt egy Bay szintű filmben szerepet? Nagy valószínűséggel egy részt a pénzért, másrészt talán azért, amiért Frances McDormand is (az egyik Transformes részben). Művészi kihívás, kipróbálja magát egy ilyen (übermacho, látens hímsoviniszta, patrióta/nacionalista agyatlan látvány-akció) filmben is színészként.
  Mondjuk én nem értem, hogy akik így szeretik Bay filmjeit, hogy nem unják azt, hogy mindig ugyanazzal a recepttel főz? Jóformán kipipálható hozzávalókkal készül az összes filmje.

 9. Endymion.
  Én azt szeretem Bay filmjeiben hogy ért az akciójelenethez nagyon is! Ami manapság ritka, van benne valami plusz amit csak ő tud. Azon kívül szórakoztató filmeket csinál és jó véresek is ami plusz pont. Persze tele van baromsággal a filmjei de úgy kell hozzáállni hogy ez egy Bay film. Szórakoztató!
  A Con Airt nem ő rendezte hanem Simon West.

 10. Ha minőségében olyan szuper lesz, mint a 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi, akkor jöhet!

 11. Nem unjuk, pont ezért, mert felismerhetően megvan a saját stílusa, színek, beállítások stb. Méghozzá úgy, hogy ahogyan fent is írták egy képkockából felismeehető a munkája. Manapság ez a fajta művészi szabadság/védjegy kihalóban van, így felüdülés beülni egy ilyenre, ahol még látszik a művész mögötte. Ilyenkor sokszor azért is lesz jó szórakozás a film, mert látszik, hogy az alkotók is jól szórakoztak , a színészi játékon is látszik általában és ez képes berántani, még ha a forgatókönyv nem is nagy valami. Guy Ritchie is ilyen, csak hogy egy kommerszebb példát hozzak. Persze, hogy maga Bay stílusa nem mindenkinek jön be, az előfordulhat nyilván, nincs is ezzel semmi baj.

 12. Annyira jó, hogy fentebb ennyien leírtátok, miért jó Bay. Király!

  Endymion: számomra ezektől jobb lesz. Számodra meg nem. De nem jelentheted ki, hogy “attól nem lesz jobb”. De. Van akinek igen. Ez egy szubjektív dolog. Imádom, mikor valakinek van egy véleménye, és csak az a normális elfogadott vélemény. Más nem is lehetséges. Picikét arrogáns.

 13. Én amúgy a Sziget óta… nem tartom sokra Bay-t, hogy szépen fogalmazzak. Furcsa mód, azt később láttam, mint a Transformerst. De ott nálam végleg elszakadt a cérna. Az tényleg annyira, de annyira tele volt marhaságokkal, hogy képtelen voltam már szórakozni rajta. Fogtam a fejem, hogy nem, nem, nem. Ha jól emlékszem a végén a 2 szereplő valahogy úgy menekül, hogy egy toronyház tetejéről egy ponyvába kapaszkodva zuhannak lefelé és túlélik? Na bumm, ott kisült az agyam, már ami maradt belőle.
  Ugye azért még a Bay-rajongók között is van, akiket kiakasztott az a film a mértéktelen hülyeségeivel? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.