Az Uncharted első előzetese (frissítve)

Az a durva, hogy nem játszottam a játékokkal mert csóró vagyok, de még így is felismertem, hogy a kezdő jelenet honnan merít. Tom Holland kelti életre a legendás karaktert, és különféle kalandokba keveredik majd, sok verekedéssel és más akcióval.

Update: van rendes előzetes, felülre hoztam az éjszakai posztot.

Nyilván rohadt várós csak azért, mert kalandfilm, a többit majd meglátjuk.

Korábbi szöveg: Egyelőre csak ez a kamerás videó van, amint lesz jobb és épp gépnél vagyok cserélem majd. Úgy tűnik mozikban vetítették valami előtt.

26 hozzászólás a “Az Uncharted első előzetese (frissítve)” bejegyzéshez

 1. Fura, hogy elvileg Nate fiatalkori kalandjait dolgozza fel a film, mégis az Uncharted 3 egyik jelenete szerepel a trailerben. Persze el lehet fogadni, hogy mindet beleraktak, amit csak tudtak.

  Ettől függetlenül: nem tűnik jól megrendezettnek a jelenet, furán gagyik a felvételek, amit még a minőségnek sem lehet betudni.

 2. A film és a fizika nem oximoron? :D Bár most a realitás dívik, igaz.

  Á, pedig anno úgy elterveztem, hogy veszek egy ps-t, amint lemegy az ára és végigjátszom, mielőtt film vagy sorozat jönne belőle, hát, sajnos nem jött össze még a vétel sem.

  Bár így legalább tutira nem fogok csalódni, hogy más lett.

  Igaz, a kalandfilmek amúgy is plusz 100-ról indulnak nálam a 10 pontos listán, szóval az esélytelen is lenne. :)

 3. Igazán megnézhették volna az 1994-es Végsebességet, mielőtt összehozzák a kezdő jelenetet. Na abban a filmben volt fizika, de mondjuk CGI nem, szóval érthető miért realisztikusabb.

 4. Nincsen bajom Holland-el, csípem. Még az sem zavar, hogy nem hasonlít Drake-re hiszen nem attól lesz jó egy adaptáció mert a karakterek hasonlítanak fizikailag. Az viszont nagyon zavar, hogy egy másodperc nem sok annyira sincsen Uncharted hangulata!

 5. A játékokkal én sem játszottam, mert csak youtubeon tekertem bele. Szerintem egy 2 órás film nem fogja tudni visszaadni az igazán komplex hangulatot. Itt látszólag több játékot gyúrtak egybe. Kalandfilmekre mindig szükség van, de szerintem Tom Holland túl fiatal erre a szerepre. Most is inkább játszik a hangjával Peter Parkerként, így azért elég nehéz komolyan venni ebben az új szerepben. Viszont ha sikeres lesz, akkor nem lenne rossz újabb folytásokat nézni. A csúcs persze egy Tomb Raider cross-over lehetne, de ennek csekély az esélye.

 6. A játék maga egy film volt. Soha nem értettem miért kell filmet készíteni belőle. Oké, tudom kell a pénz. Mind a négy rész remek volt és élvezetes végigjátszani. Ebben az előzetesben volt mind a három Drake-es játékból felvillantva pálya. Nekem, habár csípem, Wahlberg nem egy Sully, csaj kell, Holland rendben lesz, csak mégsem értem minek magába film. Inkább készítettek volna még egy menetet a játékból. Mondjuk az is igaz, a Thief’s End-ben Drake narratívája szép lezárást kapott. Nézős lesz, de volt itt egy komment, hogy steril kalandfilm lesz . Szerintem is manapság ez a baj, hogy minden nagyon tiszta, nagyon patika mérlegen van kiszámolva es nem nagyon tudsz idézni, felidézni egy jó egysorost, vagy jelenetet, csak annyit, hogy “igen, jó film, láttam” vagy “szar volt”. A stílus hiányzik, Pedig egy jó kalandfilmnek ez az egyik védjegye.

 7. Személyes véleményem, de Shane Black, aki szerintem tök jó szövegeket, egysorosokat, meg forgatókönyveket is tud írni (a Predatort nem láttam, de elhiszem, hogy tré), de ott volt legutóbb például a Rendes fickók, ami egy igazán klassz film, jó szereplőgárdával, jó rendezővel, klasszik producerrel, és mégis elhasalt a pénztáraknál.
  Sajnos ha egyedi hangvételű, egyedi stílusú, bevállalós, merész vagy újító (kaland) filmmel próbálkoznának, túl nagy lenne a kockázat, hogy elhasal. Egyszerűen ez a tendencia. Persze vannak ritka kivételek, mint a Joker (nem kaland film), de azért ti is látjátok, hogy a nézők többségének, a lakosságnak, a jól bejáratott dolgok kellenek. Még így is lehet, hogy bukta lesz, még így is kiszámíthatatlan.
  Sajnos úgy változtak a nézői szokások, elvárások, hogy az új dolgokkal már túl nagy a kockázat a bukásra. :( Pedig épp az ellenkezőjének kellene lennie!

 8. kíváncsi vagyok rá, de már most olyasfélének tűnik, amit 1x megnézek és 1 év múlva már nem emlékszem rá, illetve nem feltétlen akarom újra látni.

 9. 1. marad a szokásos dilemma, hogy egy játékot akarsz megfilmesíteni, vagy önálló filmet. nekem itt kivételesen úgy tűnik, hogy mindkettő működött.

  2. a hangulata valóban Unchartedet idézi

  3. Tom Holland még 15 év múlva sem lesz megjelenésében Drake, úgyhogy továbbra is furcsa casting, de magamat ismételve, ha önálló filmként tekintünk rá, akkor miért ne, passzol neki a zsáner.

  4. alig van kalandfilm a piacon, ez így akár még kivételesen siker is lehet

 10. Tényleg alig van kalandfilm a piacon, szóval mindenképpen várós és az előzetes alapján a játékok hangulata megvan, csak a casting ment egy kicsit félre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.