Különösen veszélyesek a Red Notice új előzetesében is

Random vágóképek a gyönyörű Gal Gadotról. Ja izé, a Rock és Ryan Reynolds karaktere összefog, hogy lekapcsolja a világ legjobb tolvaját, akit Gal Gadot alakít. Buddy akció komédia rablással.

Az új, poszterek alatti feliratos előzetes eléggé történetmesélős, de villantja a sok humort és akciót, ami várható a Netflixtől. Háát, adjunk neki esélyt, olyan kalandos-rablós, hátha.

7 hozzászólás a “Különösen veszélyesek a Red Notice új előzetesében is” bejegyzéshez

  1. Számomra amolyan “Mr&Mrs Smith” típusú filmnek tűnik. Tudjátok, szép emberek, akik vérprofik és holt lazák, vagány(nak szánt) szövegekkel, életszerűtlenre koreografált, de dinamikus akciójelenetekkel, röhejes, irracionális történettel. Ami tökéletes szórakozás a nagy átlagnak.
    Azt is zabálta a lakosság, ezt is fogja.

  2. Ez így másodjára is csak egy unalmas limonádét mutat pár poénnal, esetleg néhány jelenet lesz. Ahogy a rendezőt néztem a We’re the Millers-en kívül jót még nem pakolt. Ha egyszer végre sorra kerül nem neki kéne rendezni a The Division-t.

  3. A rendező itt a legnagyobb probléma. Nagyon műnek hát az egész, szerintem nem volt elég a pénz a külső forgatásokra, olyan mintha egy szobában vették volna fel az egész filmet. Az akciójelenetek is olyan semmilyenek. Nem hozott lázba ez az új trailer sem

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.