Így néz ki Ken

A Barbie film főszereplője Margon Robbie lesz, mellé pedig Ryan Gosling érkezik Kennek. Az egészet Greta Gerwig rendezi. WTF. Mármint mi a túróra adott pénzt a Warner Bros.? Mert ezekből a nevekből nem azt nézném ki amit a Barbie brand sugall.

Mindezt úgy, hogy eredetileg még Amy Schumerrel akartak filmet, aztán Anne Hathaway volt esélyes a szerepre, Diablo Cody írásra… és végül a fentinél kötöttünk ki.

(random régi kép)

human
írta
2021. 10. 24. 03:12
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Így néz ki Ken” bejegyzéshez

 1. Azért ezzel a szereplőgárda-rendező párossal mellélőni nagyon nem lehet. Csak azt nem tudjuk, hogy kicsit ilyen kikacsintós fekete komédia lehetne, vagy full vígjátékba viszik el vagy esetleg valami könnyű dráma, ami reflektál az insta létre mondjuk.

 2. Én tökre tudnám várni ezt filmet, csak sajnos Gerwig eddigi alkotásai egyáltalán nem fogtak meg.

 3. Biztos írnak nekik egy öntudatra ébredő babák sztorit, amiben megvalósítják végre önmagukat kitörve a tökéletes rózsaszín ködből, ahol sötét titkok lengik be a sorsukat. Pl. Barbie feladja a plasztikai műtét függőségét, hogy nem kell a testképével foglalkozni Ken nyomására, illetve divattervező lesz saját új ruhakollekcióval, amikor azt vesz fel, amit akar. Ken ezen feldühödve felfedezi a férfiasabb énjét, hogy egyedül is tud döntést hozni a papucsstátusz mellett, ezért katonának áll. Aztán belátják, hogy a világ és a gyerekek kegyetlenek, hogy a szépség nem minden, hogy az erőszak erőszakot szül blablabla, ezért kis habozás után visszatérnek a biztonságos babaházukba, de aztán a párkapcsolati válság begyűrűzik és szakítanak. Ken inkább összejön a pacifista Bennel, míg Barbie politikusnak állva a világ összes Barbie és Ken babáján keresztül a fegyverek lerakására és a világbékére szólít fel.

 4. Nekem ez inkább kontraproduktívnak tűnik, hogy ennyire agyonhasznált, ismert, A-listás arccal csinálnak egy ilyen filmet, kicsit olyan mint amikor majdnem minden magyar filmben ugyanazok játszanak… Barbie szerepére tökéletes lett volna pl. Dove Cameron.

 5. Ez csak egy gyors improvizáció volt.

  Csak képzeld el, hogy ott vagy az írószobában és ötletelni kell a Hasbronak a Barbie film kapcsán. Szórakoztatni kell a célközönséget, de ne legyen túl lányos, hogy a fiúk és persze a szülők is beüljenek és kapjanak mondandót, miközben a brandet sem járatják le.

  Így tehát lehetne beszélni a szőke nő sztereotípiáról, az egészséges vagy torz testképről, a plasztikai sebészet függőségről, önmegvalósításról, a ruhák terén a szabad véleményről, a kultúrák és nemek közti határokról (“mind Barbiek vagyunk”), a tökéletes élet illúziójáról, a fiúk babázási szokásainak hiányáról, Ken szerepéről családmodell nélkül, a többi Barbie baba kapcsán az én vs. csoport értékrendről, a környezetvédelemről, az öregedésről stb. Biztos vagyok benne, hogy bele költenek majd ilyen üzeneteket.

 6. A húgomnak gyönyörű homokóra alakja van vékony derékkal, annyi a szépséghibája, hogy csak 160 cm magas. Ő mondta, amikor együtt néztük az SS-t, hogy ennek Margónak messze nincsen olyan jó alakja, a képein látszik, hogy a dereka alig keskenyebb a csipőjénél, ráadásul tele van hibákkal a bőre és smink nélkül nem is olyan szép. Tudom, hogy a nők irigyek egymásra, de a Robbie képeit elnézegetve tok igaza van, fogalmam sincs, miért ő lesz Barbie.

 7. csak a poén kedvéért felcsendülhetne majd a barbie girl

  Akár Samara Weaving is lehetett volna barbie, szerintem szebb, mint Margot. Gosling irtó szórakoztató tud lenni, ha hülyül, miatta még érdekel is, bár el nem tudom képzelni, milyen 1,5-2 órás sztorit lehet ebből kihozni..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.