14 hozzászólás a “Csak kapott jó posztert a Last Night” bejegyzéshez

 1. De mi az, hogy elvileg széthulló utolsó harmad? Nem értem. Láttad a filmet és széthullik? Vagy nem láttad, de akkor mi értelme bárkinek az írása nyomán előre véleményt mondani. Érdekel a film? Akkor nézd meg és majd utána kiderül, hogy széthullott-e az utolsó harmad.

 2. 1.

  Az elvileg szócska használata miatt nincs semmi féle vélemény kimondva. Mindössze a filmet már megtekintő, és arról nyilatkozó emberek véleményére tett utalás, mely mellőzi a saját véleményt, pont amiatt, hogy human a filmet még nem lát(hat)ta. Nem látok nyelvtani hibát az írásában, pusztán félreértelmezést a te esetedben.

 3. na ez igen, ez a poszter talán éves szinten is top10-es.

  Kakarotto:

  az “elvileg” szó pont ezt hivatott aláhúzni, hogy nem vélemény.

 4. Valamelyest jogos a kérdés:D időutazós filmeknél az utolsó harmadra általában mindenkinek széthullik az agya:D

  Szép a poszter (oh és volt rá jegyjáték is)

 5. Igen, értem, hogy az elvileg mit jelent, köszi szépen minden okosnak, aki megmagyarázta :)

  Akkor viszont annyit nem értek, minek hozzátenni, hogy elvileg széthullik az utolsó harmad, amikor még nem látta a filmet? Mert valami nagyon okos kritikus doktorbácsi ezt írta.

 6. Kakarotto: nem egy kritikus doktorbácsi írta ezt, és miért ne figyelmeztessem az embereket, hogy kicsit lejjebb menjenek az elvárásaik? abból csak pozitívan jöhetnek ki. a Baby Drivernél is jól jött volna egy figyelmeztetés…

 7. lehet elférne valahová az a friss Downtown feldolgozás is, amikor tegnapelőtt megnéztem, akkor döntöttem el, hogy moziban tekintem majd a filmet.

 8. human: Erre nem is gondoltam de igazad van, amilyen jól indult a Baby Driver, az utolsó harmad valóban teljesen szétesett.

 9. Nem is tudom egyébként honna veszed a széthulló utolsó harmadot, mert a filmre nem igaz, a film cselekményére viszont igen, így meg már spoiler.

 10. Hogy kicsit megvédjem a Baby Driver-t. Ha annak szétesett lett az utolsó harmada, akkor (hiába másfajta film) a New Mutants-nak milyen lett?!

 11. Mi most jöttünk egy early access screeningrõl. Nem éreztem, hogy az utolsó harmad szétesett volna, de a közepe felé van egy erõsebb hangulat váltás és a fordulat a végén nem biztos hogy mindenkinek be fog jönni. A mrs.-nek nagyon bejött a témája. Korrekt Edgar Wright film, marha jó zenékkel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.