Vége az Evil Dead Rise forgatásának

A rendező Lee Cronin osztotta meg velünk az alábbi képeket. Ugye Bruce nem szerepel benne, és elvileg modern váris legenda lesz, ami kiveszi a fák közül a történetet.

5 hozzászólás a “Vége az Evil Dead Rise forgatásának” bejegyzéshez

  1. Sajnos már a sorozatnak is sokat ártott, hogy kivették az erdős közegből, mindig is az adta meg az alaphangulatát.
    (Az Army of Darkness inkább volt vígjáték, szóval azt nem veszem ide.)

  2. Valahogy mindig elcseszi az egészet amikor elhangzik, hogy Bruce nincs benne.
    A 2013-as verzió legalább alaposan feltolta a gore-t, de ott meg az emberi test tűrőképességével voltak problémái az íróknak, nameg a vége az totális zagyvaság volt, autóaksiból defibrilátor meg hogy az volt az egészben a nagy pláne hogy előmászik a csaj gonosz mása és elkezdenek bokszolni.

  3. Emlékszem, hogy a 2013-as előtt azon a véleményen voltam, hogy Bruce nélkül az közel sem lesz Evil Dead. Erre sokan lehurrogtak, hogy Bruce karaktere nélkül is lehet jó, mert írhatnak újabb karaktert, ami talán még jobbra is sikerül. Hát a végeredmény egy, a régi Evil Dead atmoszférát mellőző közepes horror lett, ami túlságosan is komolyan vette magát. Szerintem Bruce adja az Evil Dead savát-borsát és ez a sorozaton is érezhető volt. Ha nem őt teszik meg főszereplőnek, akkor a címén kívül mitől lett volna Evil Dead? A 2010-es Nightmare on elm street sem működött Robert Englund nélkül.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.