Ana de Armasé lehet a John Wick spinoff

A 3. John Wick részben láthattuk a Ballerinák szervezetét, és miközben ugye a Hotelekről készül előzménysorozat, addig a gyilkos nőknek is filmeket terveznek a “John Wick univerzumba” (már 2017 óta meg akarják valósítani).

A főszerepbe Ana de Armas-t tervezik épp, vele tárgyalnak, gondolom látva a James Bond szereplését. Sajnos rossz hír is van: Len Wiseman (Underworld, Live Free or Die Hard) kerül a rendezői székbe. Az író Shay Hatten (John Wick: Chapter 3 – Parabellum)

Egy fiatal női bérgyilkosról szól majd, aki bosszút akar állni a családja gyilkosain. Ez meg egy remek alkalom egy Ana De Armas képre.

human
írta
2021. 10. 29. 03:03
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “Ana de Armasé lehet a John Wick spinoff” bejegyzéshez

  1. tudom, hogy az Underworld után megosztó a fickó, de a Die Hard 4.0 szerintem egyre jobban felértékelődik, látva, hogy azóta merre tartott a zsáner. és a Total Recall is sokkal jobban sikerült darab, mint amennyire égetik…csak a címére nem kell figyelni :) úgyhogy szerintem nem egy rossz választás ebbe az univerzumba. inkább, mint egy straight to dvd Bruce Willis film rendező, akinél kitalálják, hogy többre is hivatott lehetne, Wiseman legalább tett már le valamit az asztalra.

  2. Die Hard 4-nek nem kell felértékelődnie. Inkább az a szomorú, hogy nem kezelték rögtön a helyén. Az egy mocskos jó akciófilm, tök látványos jelentekkel és akkor még egész vállalható Bruce Willisszel. Akkoriban csak néztünk ki a fejünkből, hogy micsoda éve van az akciófilmeknek: Transformers, Bourne ultimátum és Die Hard 4.

  3. Die Hard 4 azaz Die Hard in name only és ezzel minden el is mondtam róla. Tisztességes iparos akciófilm, harmatgyenge Die Hard. John McClane sajnos nem szerepelt benne csak egy gyenge utánzat.

  4. Szerintem is tök jó volt a Die Hard 4. része, nyilván más, mint az előzőek. Kezdtek már sajnos új szelek fújdogálni benne ( PG-13, túlzások) de szerintem ez a faszi tud akciót rendezni, ha van hozzá jó alapanyag. John Wick stábja, Ana de Armas odatette magát abban a pár percben is a Bondban, szóval én várom.

  5. Ha lenne egy kicsit több eszük Broccoliéknak, akkor azonnal meglovagolták volna a fan favourite Paloma részlet népszerűségét és gyorsan csinálnának, egy Bond világhoz lazán kapcsolódó női kémes filmet Palomával a főszerepben, ami kevésbé veszi komolyan magát, viszont a fun faktor magasabbra van tekerve. :)
    Már egy ismert és kedvelt karater lenne, nem kellene külön bajlódni azzal, hogy bevezessék és megismertessék. Nem is kellene, hogy franchise-t kapjon. Csak egy fun, szórakoztató 1 filmes mellékvágány lenne, hogy megmutassák, ilyet is tudnak. A következő Bond filmre úgyis várni kell vagy 5 évet.
    Legalább is szerintem.
    Ráadásul az egyenjogúság névben talán senki sem venné zokon, ha Ana de Armas/Paloma, a küldetései során elfogyasztana pár jóvágású férfiembert, ahogy Bondnak a nőfaló volt a névjegye korábban. :D

  6. Kicsit nekem olyan a szitu, mint amikor a KATE-tel csinaltak egy Mary Elizabeth Winstead gyilkolos filmet, ami erosen emlekeztetett a Bird of Prey karakterere. Persze lehet veletlen egybeeses volt.

  7. De nincs eszük sajnos, így szépen elsüllyesztik a színésznőt egy érdekes, de lefelé tartó franchise-ba. Szegény Ananak nem olyan jó az ügynöke, mint Lady Gaganak :/

  8. Elvből nem nézek semmi olyat már, ami tipikus hollywood-i zsáner. Vagyis, hogy a nagyon kemény nő (lehetőleg fekete) odabasz és megbosszul és agyonver egy seregnyi katonát egyes egyedül.

    Lerágott csont, a 2020-as évek ZS kategóriája.

  9. A Die Hard 4 még teljesen jó volt, engem az ötödik résszel lehetne sikítófrász közepette kikergetni nem csak a világból, de az egész univerzumból is.

    Én inkább attól félek, hogy echte ugyanazt kapjuk majd, csak nem kutyával, hanem családdal, szóval szerintem lehetne eredetibb is a felütés.

  10. “Egy fiatal női bérgyilkosról szól majd, aki bosszút akar állni a családja gyilkosain.”
    Ez a sztori felvezetés mondjuk tényleg elég karcsú.:)

  11. MI3, DH4.0 és a Total recall teljes jó filmek, én imádom mindegyiket, többször láttam azokat, főleg a DH-t.
    ÉN nem írom le a csávót az Underworld filmek miatt, még azok is nagyjából okésak voltak.

    Amúgy 6.Endymonnak igazat adok, lehetett volna egy egyfilmes moziban nézős szórakoztató akciófilmet csinálni AdeA karakterével, mint amilyen a Hobbs&Shaw is lett az FF-sori mellé.

  12. DnP: John Wick 3 szerintem is messze a legrosszabb JW-film (de még így is szintekkel jobb mint a Venom).
    Viszont néhány szenzációs jelenet még így is van benne, a kutyás akció Halle Berry-vel nekem önmagában eladta volna a filmet, olyat én még nem láttam soha, részemről top 5 akciójelenet ever.

    Nomen est omen, Armas spanyolul fegyvereket (és karokat :)) jelent, az Isten is Bond és John Wick spinoff-karakternek teremtette. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.