A Moonfall új előzetese

Roland Emmerich katasztrófafilmjéhez jött még egy előzetes. Igen, ez az amiben ránkesik a Hold, na de miért történik ez?? Na az új előzetes jobban felfedi. De azért van kisemberes menekülés is a természet hatásai elől.

Na ilyet tényleg rohadt ritkán kapunk már a mozikban, kötelező lesz.

human
írta
2021. 11. 01. 19:00
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “A Moonfall új előzetese” bejegyzéshez

 1. mert? imádom a katasztrófafilmeket, nem várhatom lelkesen a következőt? Ahogy említem, olyan ritka az ennyibe kerülő.

 2. Csatlakozom Human-hez szeretem én is őket mert kikpacsolja az agyadat és a mai technikával borzasztó büntetést lehet véghez vinni a vásznon.
  Aki nem szereti ezt a műfajt az néz mást.Én várom nagyon.

 3. Emmerich ugy látszik nagy konteó hivő, vagy csak onnan szerez ötleteket. Daniken büszke lenne rá :-) stargate, 10000bc, 2012, most ez….amúgy várós mert sok comic blockbuster mellé ez tényleg kezd hiányozni,

 4. jaj, de rossz! jaj, de jó! :D

  régen a 2012 miatt is fogtam a fejem, de időről-időre azon kapom magam, hogy kb. a vulkános részig már megint azt nézem.

  ez így első pillantásra annak a szintjét sem éri majd el, de nem baj.

 5. Pff, kötelező amikor mindenki tisztában van a film szintjével. Poéngyáros mellékszereplők, mindik az utolsó pillanatban megmenekülő főhősök, bárgyú történetvezetés, gagyi humor, szar cselekmény és mindez egy olyan rendezőtől aki kb 15 éve már átesett fénykorán és manapság már lassan nézhetetlen filmeket csinál (lásd okádék függetlenség napja folytatás).

 6. eszem ágában sincs trailert nézni, de naná, hogy kötelező, a fejünkre szakad a hold! :D

  tutira vicces film lesz, ki nem hagynám

 7. Megint muszáj volt ellőni egy fontos dolgot, aki egy kicsit is meg akar lepődni az ezt a trailert már ne nézze meg…

 8. Abszolút hülyeség. Milyen stúdió ad pénzt ilyesmire? Az, hogy ránk esik a hold, az még rendben van, én is írtam ilyen novellát, de hogy az egész hold egy mesterséges szerkezet, az egyszerűen hülyeség. Ezt még le se töltöm.

 9. :D marha vicces ez, mindig visszakanyarodunk oda, hogy a sztarvarsz is hülyeség mert majomkutyák nem léteznek, meg a Hatodik érzék is egy gagyi, mert szellemek sincsenek, satöbbi.

  persze, hogy hülyeség. ha a fizika meg a geológia tankönyvet bújod közben, minden katasztrófafilm hülyeség. de nem az a lényeg.

 10. Anno bizonyára a Contagionra is sokan mondták, hogy mekkora hülyeség.
  Erre a filmre amúgy kíváncsi vagyok, jó lesz valami unalmas estén.

 11. “persze, hogy hülyeség. ha a fizika meg a geológia tankönyvet bújod közben, minden katasztrófafilm hülyeség. de nem az a lényeg.”

  manapság a realitás dívik, mintha nem lenne belőle bőven sok a valóságban

 12. A fenti előzetest már nem nézem meg, bár így, hogy Sparrow ellőtte, amin meg lehetett volna lepődni (köszi:D) már igazából mindegy is..

  ez amúgy tényleg baromi vicces..én sokszor azért nézek bizonyos típusú [agyzsibbasztó] filmeket, hogy kiragadjanak a dolgos hétköznapokból, miért kéne állandóan a valóságot keresni a filmekben? Ne legyetek ennyire merevek:D A függetlenség napja 2 miatt kicsit még haragszom a rendezőre, de kap még egy esélyt. Kicsit olyan ez, mint mondjuk a Dűne esete…nem mindenkinek való:D

 13. Én teljesen más filmet vártam mikor napvilágot látott hogy készül ez a film és a hozzátartozó egysoros leírás. Egy Geostormra simán beültem agykikapcsra de ez sajnos csak otthon nézős lesz mert nem győzött meg. Kategóriáján belül egy San Andreas – persze az is csak egy limonádé – féle cunami jobban nézett ki mint amit a két Moonfall előzetes eddig felfedett.

 14. Sparrow: ennyi erővel nézzél inkább véletlenül sem megrendezett Natgeo-s dokufilmeket, amelyek garantáltan akademikus tudásanyagot hordoznak. Sarcasm:off

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.