Fasza film volt ez a Morbius

Kijött a Jared Leto-s, antihősös Sony-Marvel film új előzetese, ami szépen el is mesél mindent, még egy Pókember karaktert is felvillant mielőtt Venomot emlegeti.

Egy csávó a halálos betegségén akart segíteni, de a denevérek miatt vámpír lett belőle, aztán lássuk mit kezd az új képességeivel.

human
írta
2021. 11. 02. 14:56
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “Fasza film volt ez a Morbius” bejegyzéshez

 1. Meglepo modon nem mutatott meg azert a trailer mindent. Pl a foellenseg fel sem tunt benne.

  Nekem sajnos nagyon “van egy ilyen meglevo karakter, csinaljunk kore filmet” filmenk tunik es nem “van egy ilyen meglevo karakter, van egy remek otletem, hogyan lehetne egy fasza filmet csinalni belole” filmnek.

  Vajon a vampir vonalat egyeztettek a Blade keszitoivel? Vegulis csak jogilag nem egy univerzum, ugye?

 2. Most akkor ez az új multiverzumos pókember után játszódik? Mert Venom csak akkor került az mcu-ba, de a keselyű meg már itt van Morbius mellett, szóval ez már azután történik. A falra pedig Raimi pókembere van festve, de a többi karakter meg mind a másik univerzumokból van. A fene se érti ezt már

 3. Januári temetőbe rakták? Mondjuk megértem mert nem igazán van hypeja a filmnek úgy vettem észre. Végén az a cringe Venom poén te jóisten…

 4. Borzasztóan semmilyen. Venom kórban fog szenvedni ez a film is. Legalább lenne véres vagy valami. Érdekes ez a Venomos vicc amúgy, mintha látnák előre, hogy ugyanazt a filmet csinálták meg megint. A főhősben bujkál valami gonosz és ha átalakul nem tudja irányítani a (vér)szomját. Hányszor akarják még ezt vajon elsütni? Nem hiszem el, hogy egy vámpírnál nem volt érdekesebb karakter a póki gonoszok közül. Meh..

 5. A harmadik Pókember filmmel kedvenc kis barátságos hálószövőnk MCU pályafutása véget ér. Valószínűleg a film végén az eddigi Spidermanes filmek egy közös univerzumba kerülnek. Sony összemixeli őket, és így jön létre a saját univerzuma. Ezért van itt mindenre is utalás.

 6. “Meglepo modon nem mutatott meg azert a trailer mindent. Pl a foellenseg fel sem tunt benne.”

  de Morbius karakteríve benne volt, ami szerintem jobban gerince egy filmnek, mint a főellenség.

 7. Januári premier? Az új Pókember film még ki sem fog hűlni addigra, és máris ráküldik ezt?

 8. Venom kór:D haha ez jó:D pénzt én se adnék érte, de azért itthon meglesem majd Leto miatt…már megörültem, hogy nem torzították el az arcát…aztán mégis:D

 9. Az hagyján, hogy sem moziba sem otthon nem fogom ezt megnézni de annyira érdektelen, hogy még a trailerre sem áldozok időt :D

 10. Mate815: de annyira még sem érdektelen, hogy a film trailere alá ne kommentálj ;)

  egyébként tényleg nem tűnik egy nagy eresztésnek, innen szép javítani

 11. Nem biztos, hogy rossz az időzítés. Attól függ mi lesz az új póki filmben. Lehet annak a lezárása elég reklám lesz ennek, simán eltudok képzelni stáblista utáni átvezetőt, és akkor meg sokan hirtelen lelkesedésben beülnek erre is. Hiába tudják, hogy gagyi.
  Amúgy meg Venom után fene se tudja, ehet magában is simán siker.

 12. @Az Uratok: arról nem is beszélve, hogy az MCU-ban a Daily Bugle egy youtube csatorna (kb.), itt meg hagyományos újság.

  Szóval én adom, amit @Ayrons feszeget, miszerint a “No way home”-ban valóban nem lesz hazaút és MCU Spider-man az MCU-n kívül reked majd, egy olyan univerzumban, ahol nincsenek Bosszúállók, csak a Sinisterek, kb.

  (Ennélfogva, az itt látott Keselyű sem biztos, hogy az a Keselyű.)

 13. W77:
  Tehát lényegében a Marvel a NWH-mal “átírná” Spidey-t a Sony világába. Végül is gáláns ötlet, mert megtehették volna azt is, lezárják, aztán a rivális Sony meg reboot-olbatja megint a karaktert, ami elég hülyén nézne ki..vagy eleve valami ilyesmi volt a megállapodás a két stúdió között, hogy bár külön univerzumok, de Spidey-t valahogy összehangolják mindkettővel?
  Egy biztos: ha már szét van szedve az eredeti marvel univerzum, Spidey igazi helye Venom és Morbius világában van, nem a Bosszúállókéban. A képregényekben sem volt sok közös bulijuk, ellentétben az előbbiekkel. Carnage-et és Shriek-et viszont halálos bűn volt még Spidey érkezése előtt taccsra tenni (főleg ilyen fos módon). Lehetett volna pár jó, Maximum Carnage képregények ihlette film, ahol Venom és Spidey együtt küzdenek a vörös rém ellen…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.