A Gom Jabbar teszt

Maga Denis Villeneuve magyaráz el mindent a Gom Habbar tesztet tartalmazó jelenetről a Dűnében

Már ha van rá 17 percetek.

human
írta
2021. 11. 04. 14:05
megjelenés
3
hozzászolás


3 hozzászólás a “A Gom Jabbar teszt” bejegyzéshez

  1. Na ebből megnéztem volna 3 órát is, tényleg zseni a csávó. Már csak az ő kommentárjáért érdemes lesz beszerezni a blue-rayt ha kijön.

  2. Huhhh, hogy ez mennyire jó! Örök hála a linkért. :) A jelenet önmagában is elképesztő, hát még így. Az eredeti hang is nagy élmény volt nekem, mifelénk csak szinkronosan adták a moziban, alig várom, hogy újranézzem angolul.

  3. Az a jelenet a film csúcspontja. Minél többször nézem meg, annál inkább biztos vagyok benne. Első néhány alkalommal még tétováztam az Amtal és a Gom Jabbar-jelenet között, de most már biztos vagyok benne. Mindhárom szereplő elképesztő alakítást nyújtott (az Amtalnál szerintem Rebecca Ferguson kicsit színtelen volt), a rácsok mögé zárt könyvek, a mandala-szerű szőnyeg és az éjszaka játszódó jelenet (Pault egyszerűen kiverték az ágyából, alig összeszedett) olyan hangulatot teremtettek, amit nagyon régen nem láttam már filmeken, manapság már csak a pillanatnyi mámornak élnek, a bevételorientáltság pedig elveszi a rendezők bátorságát attól, hogy megvalósítsák a vízióikat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.