Heti mozibemutatók: november 4.

Tudom, a múlt héten valamiért elmaradt, talán mert esélyem sem volt moziba menni. Azért megemlítem, hogy megy a Titane és a The French Dispatch is a mozikban. És most jött az új Marvel film, aminél semmi lelkesedést nem érzek 2000 forint popcorn és utazással vagy 4 óra kiadására.

 • Magyar Passió – 1950 és a ferences rend felvirágoztatása.
 • Eternals (Örökkévalók) – a Marvel új nagy hősei.
 • Nebenan / Next Door (Saját lifttel a pokolba) -Daniel Brühl lélektani filmje.
 • Last NIght in Soho (Utolsó éjszaka a Sohóban) – kinn már elhasalt Edgar Wright, kíváncsi vagyok itthon hányan rohannak. Gondolom mindenki, aki “Hollywoodnak semmi ötlete?” kommenteket ír a remake és folytatások alatt.

human
írta
2021. 11. 04. 02:49
megjelenés
22
hozzászolás


22 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: november 4.” bejegyzéshez

 1. tegnap megnéztük az Eternalst, hát… unalmas volt. Azt hiszem a Marvel kezdi kilehelni a lelkét lassan, a 10 év nagyon szép volt, de teljesen boldog maradtam volna e film nélkül is.

 2. Az Endgame után el kellett volna mennie a franchise-nak 2-3 év pihenőre. És új karakterekkel, amolyan Iron Man 1 módra újraindítani mindent.

 3. Az Eternals arra emlekeztet, mikor a 80as evek elejen azt hittek, hogy az a zseni, aki Radirfejet es az Elefantembert rendezte, jo epic blockbustert fog tudni csinalni.

  Speciel kivancsi vagyok ra, hogy ugy rossz, mint a legutobbi MCU eresztesek, vagy ugy, mintha a Nomadland bekeveredetett volna az MCU filmek koze.

 4. Dehogy rossz a Soho (legalábbis a kritikák alapján biztos nem ), csak elveszett itt a túlkínálatban.

  Sajnálom, mert végre egy film, ami érdekes, ötletes, jó szereplőkkel. Erős látványvilággal. Biztos, hogy moziban nézem.

 5. Van olyan ember egyáltalán, aki rohan az eternals-re? Ránézek arra a képre és az elég hozzá, hogy sose nézzem meg. Olyan érdektelen a film, hogy nemigaz. Én még olyat nem hallottam senkitől, hogy ‘hű de várom az eternalst’.

 6. Hosszú idő után az első MCU film, amit nem nézek meg moziba, mert nem támogatom a… inkább nem írom le.

 7. Amúgy jött ki az Eternalshoz más kép is, vagy csak olyan, amin állnak, mint a faszent? Mert ez tényleg nem túl izgalmas. :)

  Oké, én valamelyest várom, de többek között csak azért, mert remélem, hogy selma hayeknek lesz óriáskígyója.

 8. én asszem megnézem az Eternalst mert Dinesh, meg érdekel ez az irány, a Shang Chit amúgy is kihagytam. de a tuti befutó a Soho, az kell.

 9. Kakarotto: de hát ez az új emberes film pont, meg a shang chi volt, ezek az MCU új fő arcai

 10. Ha nem lenne más program hétvégén, a Sohora beültem volna..hétköznap eselytelen, úgyhogy marad sajna az otthoni meglesés. Viszont a Dűne megvolt másodjára is múlt vasárnap😄 tökdurva, hogy mennyi brutál jelentőséggel bíró aprócska mondattal van tele, amiken először átsiklottam..

  Eternals még a legelső promo anyagokat látva még érdekelt volna, de már a rendes nagyelőzetessel elvették a kedvem. Tökre irreleváns, de a díszbemutatón Jolie haja elég mókásra sikeredett:D

 11. múlt héten jött ki a Riders of Justice is pár moziba, nagyon jó kis film, ajánlom mindenkinek:)

 12. Human: az egy dolog, de már a sokadik film / sorozat az Endgame óta, ami még mindig élénken él az emberek emlékezetében. Ennél azért hosszabb kihagyásra gondoltam, hogy az emberek kicsit jobban kíváncsiak legyenek az új irányra. Nálam (és ahogy látom sokaknál) már erősen kezd kipukkadni az a bizonyos lufi, ha nem pukkadt ki már rég.

 13. Én most néztem meg az Eternalst, vannak benne hülyeségek, de hát a Marvel-filmek tele vannak velük.
  Semmi ismeretem nem volt a témával kapcsolatban, úgyhogy nekem egy kellemes kalandfilm volt az egész, vár a múltbéli hatásokat az emberiségre jobban is kifejthették volna.
  A bajom talán csak az volt vele, hogy a tipikus marvel/dízni fogásokat megint nem sikerült levetkőzni a sztoriban, de nem sorolom, mert hátha spoileres, annyit csak róla, hogy a legklisésebb klisék megint befigyeltek.

  Engem végig lekötött, bár max akkor fogom újranézni, ha egyszer lesz folytatása és annak premierje hetében.

  A lezárás után úgy voltam vele, hogy a karakterek sorsa egyáltalán nem érdekel, az androidos sorozatban főszereplő, itt is főszerepet játszó csaj kivételével. Igazából a film nézése során is csak érte szurkoltam, a többiek sorsa lényegtelen volt számomra.

  Ja, jó hosszú a film, az első órában ne igyátok meg az összes üdítőt.

 14. Sokan új karaktereket emlegetnek az MCU-val kapcsolatban. Nekem teljesen az az érzésem, hogy ezek a filmek filler-ek addig, míg az eredeti tagok új filmjei nem érkeznek meg. A Pókember elég érdekesnek néz ki, még ha nem is tisztán MCU, ahogy a Loki – Scarlet Witch – Dr Strange hármas is a multiverzum további kifejtésével. Készül Thor és Guardians is, amik az utóbbi részekben nagyon összefonódtak. A multiverse miatt ezeket tekintem a fő vonulatnak, Shang Chi-vel és az Eternals-szal egyelőre a character pool-t és a lore-t bővítették, a narratíva nem haladt előre.

 15. Ez azért elég csúful hangzott tőled

  “Gondolom mindenki, aki “Hollywoodnak semmi ötlete?” kommenteket ír a remake és folytatások alatt.”

  Amúgy meg persze jah… Én már k.ra unom a sokadik szuperhősös filmet, ráadásul az Eternals még annyira se érdekel mint a többi, mert mi a f.szt izguljak azon, ha örökéletű istenek püfölik egymást. (mindegy is, milyen céllal épp)

  Szóval nekem a Soho mindenképp nézős, csak kár, hogy olyan ritkásan adják, így hétvégére szorult. De holnap mindenképp megyek rá.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.