Diesel visszavárja a Rockot

A minap instagram posztban szólt nyilvánosan a Rockhoz, hogy térjen vissza a Fast 10-be, mert nélküle a finálé nem fog ütni. Ez az egész viszály egyre inkább csak reklámfogásnak tűnik, mert ugye a Rock nemrég azt mondta, hogy nélküle száguldanak a kocsik, elvileg összevesztek Diesellel a korábbi Fast forgatásokon, erre most indul a visszatérésének építése…

human
írta
2021. 11. 08. 04:09
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “Diesel visszavárja a Rockot” bejegyzéshez

  1. Kíváncsi vagyok visszatér-e. Elég határozottan kijelentette, hogy nem lesz benne a folytatásokban. Mikor is forgatják?

  2. Azt sem kell elfelejteni, hogy a Rock az pankrátor volt, ahol amúgy is jellemző volt a sok kamu-dráma :D

  3. @DH. Hadd náciskodjak kicsit: hogy “guilty pleasure” meg “francshice”, azt még megértem (bár az előbbire van rendes szavunk is), de hogy “10-nel”?

  4. Vajda Gabor, mi baj van azzal hogy 10-nel? Ekezet ugyan lemaradt, mert mobilrol irok, de azert az hogy “10-nél”, az nem az ordogtol valo. “10-nél kisebb pozitív számok”, stb. ( es most direkt kifacsartam az ekezetet is”. Az a baj, hogy nem betuvel irtam ku, hogy tiznel? Tudtommal mindketto helyes. Kerlek mondd el, hogyan helyes.

  5. igencsak tele van passziv agressziv megnyilvanulasokkal a szoveg. Radasul a kep is photoshop, az eredetin DJ magasabb VD-nel.

    Csak en emlekszek rosszul, hogy 11 filmet terveztek? A kovetkezo mar a lezaras lenne?

  6. Szerintem ebben a posztban Vin Diesel elrejtett egy nyomot. Az utolsó felvonàs nem 10, hanem 10!, Tehàt nagyjàból 2867-ben tervezik elkészíteni az utolsó részt.

  7. Egy jobb történet is kéne mellé mert a legutóbbi gyenge eresztés lett. És ezen nettó 5 percnyi Rock sem fog segíteni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.