11 hozzászólás a “Páran nem hitték el, hogy hivatalos a plakát” bejegyzéshez

  1. Ezek az elhomályosított csápok nagyon b.sszák a szememet. Amúgy nem nagy szám ez a plakát. Ja megerősíti, amit eddig is tudtunk: benne lesz octavius, zöld manó, meg elektro. Meg azok a fos-csíkok a háttérben gondolom utalások a homokemberre.

  2. Ha anno az Infinity War-ba a százezer karakterrel nem tört bele a bicskájuk, ezzel az 5-6 ellenféllel sem lesz gond.

  3. “Új ellenfelet nem kell bemutatnia a filmnek, a már ismerteket látjuk újra.” Pontosan így van, már mindegyik karaktert ismerjük, nyilván nem fogják újra bemutatni, h Octopus, Elektro, Zöld Manó vagy Homokember h lett az aki/ami. Tudjuk, láttuk már egyszer, kétlem h eredettortenet mesélés lesz a film első harmadában. A pokember 3-ban Venom, Homokember eredet történetét is be kellet mutatni, és Új manót se láttuk elotte csak mint Harry Osborn. Szal ha 4 új ellenség bukkanna fel én is azt mondanám h sok de így működni fog sztem. Bár én Homokembert nem raktam volna be, inkább Lizard vagy Vulture bár utóbbi túl friss, úgy látszik h csak a régi filmekből válogatnak. Holland filmek legrosszabb ellensége Shocker (Sokkoló/Rengető) lett aki méltatlanul jelentéktelen volt és a külseje is nagyon gagyi volt meg a képességének ábrázolása is, ő megérdemelne egy rebootolást.

  4. Segítsetek már. Lehet én vagyok vak vagy tudatlan, de ezen a plakáton hol látszik hogy zöld manó ellenfél?

  5. Lehet tippelni, hogy melyik régi ellenfél jött olyan univerzumból, ahol öribarik Pókival és ezúttal nem gonoszként lesz jelen.

  6. Tul sok ellenfel = szerintem nem, mert mar a korabbi filmekben meg lettek alapozva.
    Szoval jöhet az akcioorgia.

  7. Régóta mondom, de ez most végleg megerősített: az MCU Pókember nem azért nem működik igazán, mert még mindig csak gimnazista, hanem mert az összes szóló filmjében tkp más valaki (Tony Stark) ellenségeit örökli meg. Konkrétan egy nemezis sem jut neki, akivel BÁRMILYEN érzelmi konfliktusa lenne, aki nemezisként miatta született meg, akinek a puszta léte is Pókember/Peter tényleges felelőssége lenne, ahogy kb az összes klasszikus Pók képregénynek ez a tétje. A No Way Home-mal eljutottunk oda, hogy már korábbi filmekből kell odaollózni Octopust, Manót vagy BÁRKIT – de ez milyen ténylegesen személyes kihívást jelent Peternek? Semmilyet. Kár.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.