Akkor a Rogue Squadron mégsem érkezik olyan gyorsan

Ugye Patty Jenkins-szel bejelentették 2023 karácsonyára a Star Wars filmet, méghozzá a pandémiában, szóval voltak elképzeléseik miképp tudják leforgatni. Erre most a Deadline értesülései szerint határozatlan időre eltolták a a forgatást “ütemezési problémák” miatt, mert elvileg Jenkins nem ér annyira rá, hiszen többet között a Wonder Woman 3-on is dolgoznia kell a Cleopatra mellett. Szintén pletyka, hogy végleges eltemetésről van szó, mivel a színfalak mögött nagyon rosszul halad a film előmunkálata. (A gonosz poén persze adja magát: végre megnézték a Disneynél a Wonder Woman 1984-t)

Pénteken (éjjel ha jól látom) minden kiderül, akkor lesz a Disney nap, az amikor bejelentik a következő éveiket.

25 hozzászólás a “Akkor a Rogue Squadron mégsem érkezik olyan gyorsan” bejegyzéshez

  1. Még azt olvasni hogy helyette egy Old Republic film lesz, ami elég kacsaszagú mert ha most állnak neki egy forgatókönyvnek akkor nem igazán lesz kész film 2 év múlvára.

  2. Áldassék a galaxis. Tolják csak el, mondjuk sohanapjára. Patty Jenkinsel pffff …te jó ég ha csak a ww-kre gondolok. Úgy látszik kell ennek az univerzumnak még egy balhorog, hogy totál k.o.-zzák. Szóval tolják csak, nem kell sajnálni az “időt” abból van bőven.

  3. D+ napon – ELVILEG – csak a sorozataikról lesz szó egyébként.

    Annyira nem lep meg őszintén szólva a hír, mikor bejelentették nagy csinnadrattával decemberben, akkor is a teljes érdektelenség fogadta szerintem a projektet.

  4. Ayrons: igen, de főleg a fanok, főleg a rendezőt, a hónapban minden kiderül, ha nem is most pénteken ténylegesen.

  5. Az előtt állok értetlenül, hogy jon favreu nincs sw mozifilm projekt bejelentve, emlegetve. Dizni ember, marvel univerzum beinditója, mert vasember1 massziv sikere nélkül lehet mcu se lenne, sw dizni plusz sorozat beinditója, ezzel egyidejüleg faneknél sw megmentője…és petty jenkins, meg gareth edwardsok, meg jj abramsok csinálnak filmeket..

  6. Kennedy szerződéséről van hír? Remélem nem lesz megújítva és szedi a sátorfáját. Amíg ő ott van én semmilyen Disney mozira nem adok pénzt.

  7. @Mate815

    Rian Johnson jobban előrevitte a Star Wars-t mint ahogyan a Disney összes filmje és sorozata a következő 10 évben fogja. Pont ezért is ment a rinyálás mert az átlag néző beéri azzal, hogy olcsó Lúk Skájvólkereket és fényes páncélban mászkáló pisztolyhősöket nézzen és közben minden molyfing össze legyen kötve mindennel mert az SW galaxis csak 5-10 bolygóból áll és mindenütt csak olyanokkal találkozhatnak a karaktereket akiket egy másik sorozatban/filmben már láttunk.

    De amikor jött valaki aki végre ki akarta mozdítani a világot a status quo-ból mindenki hihetetlen gyorsasággal változott 5 éves sértett kisgyerekké akinek elvették a kedvenc játékát.

    A The Last Jedi a legfaszább SW film ami a Disney égisze alatt kijött. Már most borítékolom, hogy egy évtized múlva amikor az embereknek elegük lesz a kakitengerből amit Star Wars néven kell elszenvedniük akkor vissza fogják sírni de akkor már késő lesz.

  8. Crash:

    “Pont ezért is ment a rinyálás mert az átlag néző beéri azzal..”

    pontosan, mert valami nem tetszik, máris hülye, vagy igénytelen a másik. az avantgárd irányzatoktól (vagy bármelyik másiktól) is szivárvány színűt lehet hányni, mégsem feltétlen azért, mert teljesen tapló a befogadó fél. “not my cup of tea”, ahogy a művelt olasz mondja.

  9. Crash: Nem megyek bele ebbe a vitába ezredjére is. Értékelhetetlen hulladék a TLJ, Rian Johnson pedig egy hisztis pöcs aki csak sértegetni tudja a rajongókat.

  10. Mammut: Amelyikben nem tudtad eldönteni, hogy a lila hajú bohóc, a malac pofa vagy Rey basz fel jobban.

  11. Mate815:
    Engem a poénnak szánt nemtudommicsodák b@sztak fel legjobban, amiket random beböfögtek.

  12. Nem emlékszem, legutóbb mi lett a vége Last Jedi (Rian Johnson)-flame-nek, de nem lehetne kiegyezni egy döntetlenben? Tökre belefér a SW univerzumba egy megosztó, újító, besorolhatatlan film, csak nem egy trilógia közepén. Az, hogy tehetséges rendezők zseniális, egyedi filmeket csináljanak egy trilógián belül, az egyetlen egyszer sikerült a világtörténelemben (Alien), tehát tekintsük véletlennek. Egy ekkora franchise esetén egyszerűen nem lehet fogalmatlanul nekiesni három filmnek úgy, hogy nem tudjuk pontosan, mi lesz az ív, és mi lesz a vége. Ma már nem.

    Ettől még Rian egy izgalmas, egyedi filmeket csináló figura, nálam beleférnének hozzá hasonló rendezőkkel önálló filmek.

  13. Nem tudom mennyi ebbol a google/youtube algoritmus, de en nem talalkozok olyannal soha, hogy a disney SW filmek valami pozitiv vonatkoztatasban szerepeljenek. Persze akad folyton 1-2 vedelmezo komment, de ettol eltekintve nekem nagyon ugy tunik, hogy ez egy univerzalisan nem kedvelt dolog. Kivancsi lennek, hogy letezik-e valakinek olyan net, ahol poe dameron fan fictionok vannak vagy barmi ilyesmi. mert amit en latok, hogy a disney megvette 4 milliardert a franchise-ok franchise-at (force awakens majdnem 1 milliardot hozott csak amerikaban, meg 250 millas nyito hetveget) es sikerult a foldbe allitania.

    Ok is nezik a netet. Tudjak, mennyi all vagy bukik a kovetkezo SW filmen. Tudjak Peti hol all most nepszerusegeben. Tudtak mi a velemeny D&D-rol mielott valami kozbe jott nekik.

  14. walker: ez valami direkt flame? tele van Rian zseni videóval még a youtube is, a film 6.9-en áll a sok 1/10 szavazat ellenére is imdbn, ott ahol a Batman v Superman: Dawn of Justice 6,4, a Man of Steel 7. vagy az Attack of the Clones és a Phantom Menace is 6,5. leglaább ne tegyél úgy, mintha megpróbáltál volna kinézni a buborékodból.

  15. human, akkor felreertettel. Anno a SW tobb volt, mint egy imdb pontszam. En ha talakozok valami disney sw utalassal, meme-mel vagy valami, az gyakorlatilag sose pozitiv. Ezert oszinten nem tudom, de erdekelne, hogy azok akik szeretik ezeket az uj filmeket pozitiv meme-ekbe futnak bele vagy ugyanabba, amibe en. Mert kb annak kene minimum mennie, mint a MCU korul megy, de kozeleben sincs.

  16. STerling: a Game of Thrones készítőkre gondol sztem, David Benioff és D.B. Weiss, akikkel terveztek SW filmet de nem lesz belőle semmi

  17. Bárki bármit mond dizni sw mozi eddig a többségnél kudarc, nem azt mondom, hogy rosszak vagy jók, de megitélésre bukás lsd. Bevételek ami a soloban, majd egy trilogia záro dbjának leggyengébb szereplésében csúcsosodott ki, a többi minden megjegyzés egy adott egyén szubjektiv blödli megjegyzése

  18. Ahh! Azt hittem a Dungeons and Dragons is off, mert annak egész jó volt szerintem a koncepciója.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.