16 hozzászólás a “The Expendables 4 a képeken” bejegyzéshez

  1. Iko a The Raid óta nagy kedvencem, szóval remélem beleszólhatott a kézitusás részek koreográfiájába is, és lesz jó látványos csihi-puhi a részéről. Akkor talán adok egy esélyt majd ennek az etapnak a nevetséges második és harmadik részek után.

  2. Rohadtul félek ettől, mert Sly már elmúlt 75 és a Rambo V-ben sem volt már a régi, de még elment, mert belekényszerített helyzetben volt a karakter, de félek hogy ebben már inkább nevetséges lesz.

  3. Gunslinger: 2-3 jelenetben várható a film elején, aztán búcsúzik a karaktertől. Ennyi szerintem bőven belefér.

  4. Nekem a 22 mérföldben tűnt ki nagyon, szerintem nagyot alakított.

    Az űbergázban fel sem tűnt. Meg a Kígyószemben sem ismertem fel :D

  5. Sly búcsúzik a karaktertől – hát a trilógiában nem igazán voltak karakterek, zs kategóriás ripacskodás megalomán rombolással, óvódás beszólásokkal. Írom ezt úgy, hogy a főszereplőket a különálló filmjeikben csípem/szeretem/imádom. Egyetlen pozitívuma ezeknek a filmeknek, hogy rég nem látott arcok bukkanak fel ismét, még ha csak rövid időre is. A 21. század egyik legnagyobb melléfogása ez a széria.

  6. Az első rész kurva jó volt,de utána mindig osztották kettővel az előző rész minőségét.

  7. Szerintem a második rész volt a legjobb. Arnold – Willis duó, Van Damme, Norris, megjelent tényleg mindenki, igazi oldschool akció mozi volt. Az egész szériának ez volt a lényege, hogy lássuk együtt a nagy öregeket. Nélkülük ez teljesen érdektelen számomra.

  8. Az első poénnak, nosztalgiának jó volt, ott kellett volna abbahagyni, a többi kínos szenvedés, főleg a vértelen harmadik tele fiatal, ismeretlen arcokkal. A szánalmas 5. Rambo után nem várok semmi jót Stallonétól, néhány éve, amikor leforgatta a Rocky és a Rambo méltó lezárását, még tiszteltem érte, sőt, még a két Creed filmben is jó volt. De ez már sok. :(

  9. Én várom nagyon, mindhárom eddigi rész nagy kedvenc.
    Aki meg snowflake, az ne nézze, főleg ha már az első sem tetszett nektek, akkor a folytatásokat meg minek?

  10. Wittgen

    Talán mert az ember reménykedik benne, hogy ennyi jó színész /khm fasza akcióhős/ alá képesek egy működő sztorit és egy fasza látványvilágot rakni.

  11. @Wittgen

    Mert JCVD, Chuck Norris, Harrison Ford, Antonio Banderas, stb. azért ad egy kis bizakodásra okot. Vagy azért a második részt rendező Simon West is bizonyított már.
    Snowflakezel, miközben te dedózol :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.