A Hand of God teljes előzetese

Más országok ilyesmit jelölnek az Oscarra. Szerencsére a Netflix miatt láthatjuk majd könnyen Paolo Sorrentino új filmjét a kemény felnövésről.

Az 1980-as évek Nápolyában a fiatal futballrajongó, Fabietto családjában tragédia történik, ami nagy hatással van bizonytalan, ám ígéretes filmes jövőjére.

6 hozzászólás a “A Hand of God teljes előzetese” bejegyzéshez

  1. Igen, nem úgy mint itthonról azt a borzalmat jelöltették. A film várós, a trailerben van valami nagyság ami a régi nagy klasszikusokat idézi.

  2. Hangulatos, erőteljes, szép képekkel operáló. Sorrentino nagyon érzi a mozit. Igen, van ahol épp ésszel döntenek.

    Nálunk, a mai filmszakmai vezetéssel ez elképzelhetetlen. Vajna sem volt tévedhetetlen, de ha mivel lassan kifutnak az ő támogatása alatt megvalósult filmek, amiket ezután láthatunk, majd megnézzük, hogy mennyire öregbíti a hírnevünk. Jó értelemben.

  3. Szívből remélem, hogy Sorrentino filmje rácáfol majd a “Netflix filmjei mind csalódást okoznak” benyomásokra, és ez lesz az üdítő kivételek egyike. Én biztosan vevő vagyok rá. :)

  4. Nem felejtem, láttam is, de hozzám alapvetően közelebb állnak a mediterrán alkotások, nem vagyok elfogulatlan. Sorrentino filmje a trailer alapján mélyebbnek ígérkezik a Házassági történetnél, de persze én sem vagyok tévedhetetlen. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.