Bejelentették az új Predator filmet

Vagyis már tudtunk róla, de immáron hviatalos kép is van hozzá, és az, hogy a Hulu-ra jön 2022-ben.

Dan Trachtenberg (The Boys, 10 Cloverfield Lane) rendezte, és a 300 évvel korábban játszódik a Komancsok között. Ez egy concept art:

Ja és Prey a címe.

33 hozzászólás a “Bejelentették az új Predator filmet” bejegyzéshez

 1. DE jó lenne ha jó lenne! Istenem,de jó lenne már végre egy igazán jó Predator filmet látni!

 2. Az hogy mozi helyett mindjárt a Hulu-ra megy, árulkodó nem?!
  Szeretném, hogy jó legyen, de nincs túl sok bizalmam.
  A cím se tetszik. Predator – Skulls sokkal jobban hangzik.

 3. Kép alapján 10 mp-nél több időt nem jósolok a kiscsaj gerincének az eredeti rendeltetési helyén.

  Várom a filmet, az Antal Nimródosért is odavagyok, csak ez a múltkor, ez valahogy félrement.

 4. blurayfan: nem hiszem, elég sok minden megy streamingre, amit direkt oda jelentenek be, pl látod itt is ma, Pinocchio Covid előtt tuti moziba ment volna. Minden ami nem gigafilm az megy streamingre majd idővel, rip a moziknak és a közösségi élménynek.

 5. Jól tükrözi a Disney hozzáállását, hogy egy Dan Trachtenberg filmet a streamingre száműznek. Pedig rohadtul fizettem volna érte egy mozijegyet. A csávó legutóbb a semmiből érkezett egy filmmel és mindenki letette a tőle a haját. 2021-re ez már nem ér bizalmat a stúdióknak. Szomorú.

 6. Arról lehet valamit tudni, hogy PG-13 a besorolása vagy magasabb? Voltak olyan pletykák, hogy PG-13 lesz, ami röhej egy Predator film esetében, ezért érdekel.

 7. Pár éve hallgattam az “If it bleeds” predátoros hangoskönyvet. 15-20 novella, mindegyik sztori különböző korszakban játszódik. Ez a poszter nagyon emlékeztet az egyik novellára, és igen, nyílvesszővel is ki lehet nyírni egy predátort. :)

 8. Már az sem jó ötlet hogy nem tüntetik fel a Predatort a címben. Nem mindenki követi a filmes híreket. Ha nem pótolják, kevesebben fognak tudni róla, kevesebb nézettség stb. Az hogy streamingre megy lassan alap lesz csak ilyenkor az első megérzés hogy kevesebb költségvetésből is készült. Mi meg nem csak erdőben felvett fákat és a fák közt mászkálókat szeretnénk nézegetni 100 percben. Mellé persze valami értelmes történet. Nos, ezek miatt lehet majd az eredeti és nem annyira közkedvelt Nimródos részekhez hasonlítani ki mit hozott ki belőle. És akkor az effektek… full zöld háttért nem kéne.

  A MoziNethez lehet rimánkodni hátha behozzák pár hónap késéssel a hazai mozikba. Hulu-s példa: Palm Springs

  @José:
  Én örülnék ha jól sikerülne, de azért lássuk be a rendező ez előtt egyetlen teljes filmet rendezett. Nem ártana 4-5 remeklés hogy pozitívabban álljunk hozzá.

 9. Misi85: Igen,igazad van.Viszont az is a rendező javát erősíti,hogy 4 éve dolgozik ezen a projekten. Már akkor foglalkozott vele,amikor az elöző Predator filmet készítették. Valszeg nem egy összecsapott munka lesz.

 10. azért ezek a 4 éve dolgozom rajta dumák kb azt is jelenthetik, hogy havonta volt 1 meetingje meg megnézett 1 ember által csinált concept artokat néha

 11. Misi85: Az eredeti filmben fák között mászkáló embereket néztél 107 percben, faék egyszerűségű sztorival. Mégis kurva jó volt mert feszes tempójú film volt emlékezetes karakterekkel és egy egyedi szörnnyel. Nem kell ide nagy sztori, ha izgalmas és zsigeri vadászatot kapnánk egy erdőben már elégedett lennék. Nem tűnik túl nagy dolognak és mégis, a második rész óta egyik Predator film sem érdemes említésre sem. Ehhez sem fűzök túl nagy reményeket.

 12. Mate815:
  Igen, az bőven elég egy jó Predator filmhez, amit leírtál, csak manapság szeretnek mindent túlbonyolítani (lásd legutóbbi Predator) és ez a film vesztét is jelenti egyben. Jelen esetben még az is kérdéses, hogy a 300 évvel ezelőtt játszódó történetben a főszereplő szállít-e majd olyan izgalmakat, mint egy állig felfegyverzett, ütős egysorosokat lazán bemondogató zsoldoscsapat? Persze több oldalról meg lehet közelíteni egy Predator sztorit (mint a könyvekben), de izgalom az kell. Meg mondjuk az is, hogy lehessen izgulni a főszereplőért.

 13. Így van, a sztorival csak húznák az időt és elvennék az akciótól, oldva a feszültséget. A Brodys predator film is ott lesz elrontva, a sok felesleges dumával.

 14. A yautják akkor 300 évvel ezelőtti techet használnak majd a komancsokkal szemben, vagy ez el lett engedve és ugyanaz köszön vissza, mint az eddigi filmekben?

 15. nincs semmi konkrét infó, komolyan, amit tudni kb. ott van a posztban. ezek a tények. még csak komolyabban vehető pletykát sem olvastam róla.

  szerintem kb adná magát az első rész felépítése, valami komancs probléma ami a felénél átmegy egy másba

 16. Mioma:
  Igen, a yautják is 300 évvel ezelőtti felszerelést használnak. Egy szkúnerrel jönnek a földre és muskétával lövöldöznek.

 17. Yautják pár ezer éve ugyanazokat a kütyüket használják, lehet lesz egy-két új játékszer, kb minden filmben volt, de az alap ugyanaz lesz elég nagy eséllyel.

 18. @Mate815:
  Igen. Nimród meg is próbált valami hasonlót mégis említésre sem méltónak tartod. Pedig szerintem az sem volt túlbonyolítva. 10-20 perc plusz akcióval simán jobb lehetett volna. Egyetértek, nem kell túlbonyolítani a sztorit. Tőlem újra bevihetik az egészet az erdőbe de azért az már a harmadik hasonló helyszín lenne. Persze ha letennének kellően súlyos (nem leeseik a zöld háttérről) akciójeleneteket akkor én is elégedett lennék. Ugyanakkor már rég várok egy víz alatti harcjelenetet is.

 19. Misi85: A Nimród filmet azért nem tartom említésre méltónak mert idiótaságnak tartottam a kezdő szituációt, hogy a Predatorok elrabolnak embereket, karakter idegennek tűnt ez a húzás. Az sem segített a filmen, hogy halál unalmasak voltak az elrabolt klisé halmazok.

 20. Ha kicsit utánajár az ember akkor kiderül, hogy Nimródnak egy hét alatt kellett új forgatókönyvet írnia és leforgatnia fele annyi pénzből mint eredetileg tervezték.

 21. ér olyat beírni, hogy én annak örülök, hogy egyáltalán készül Predi film?:D ki a kicsit nem becsüli…:D

 22. Jó lenne, ha megtalálnák az első kettő receptjét, mert ott kábé kifújt a Predator név. A Nimródos lehetett volna jó is, háromszor láttam, de csak pár részlet van meg. Ha jól emlékszem, eléggé biztonsági játékos volt, félelemfaktor nélkül és már ott is folytatásban gondolkodtak. Az előző meg inkább szekunder szégyen minden tekintetben. Még az AvP 1 első fele hozta talán ezek közül legjobban a régi hangulatot.
  Hulut nem ismerem, lehet, hogy értelmesen bevállalós lesz a film?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.