Heti mozibemutatók: november 18.

Dalolás, tenisz, könyvek, rejtély és persze a nosztalgiakocsi.

  • Aline (Aline – A szerelem hangja) – Céline Dion szabadon értelmezett élettörténete egy kitalált személyen át bemutatva.
  • Il materiale emotivo (Könyvesbolt Párizsban) – egy a lányáról gondoskodó antikvárium tulajdonos férfi életében megjelenik egy energetiikus nő.
  • Do You Do You Saint-Tropez / Mystère à Saint-Tropez (Rejtély a Riviérán) – francia krimi vígjáték, amiben egy milliárdos felesége ellen elkövetett ügyön egy látszólag nem túl ügyes nyomozó dolgozik.
  • King Richard (Richard király) – a Williams testvérek élete az apjuk szemén át, akit Will Smith alakít.
  • Ghostbusters: Afterlife (Szellemirtók – Az örökség) – reanimált nosztalgiajárat, tütűűű, legalábbis mindenhol ezt olvasni róla.

human
írta
2021. 11. 18. 17:58
megjelenés
4
hozzászolás


4 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: november 18.” bejegyzéshez

  1. Ghostbusters jó kis kalandfilm lett, szerencsére az irritáló Stranger thingses csávó nem volt túlzottan kiemelve, sőt.

  2. Hála Istennek, hogy a félkamu Céline Dion biopic végre premier hetében van, mert mostanában mindenhol az előzetesébe botlottam.

    A héten Spencer ismétlés lesz úgy érzem.

  3. A Szellemírtók az én korosztályomnak nyilván mást jelent, mint a fiatalabbaknak. Még emlékszem, amikor a VHS hőskorában, magyar hangalámondással (Szellemvadászok volt a címe) néztük… Szóval nem tudok – és nem is akarok – negatívan tekinteni rá, sőt, valószínűleg elfogult is vagyok… Az emlékek mindent megszépítenek alapon, persze. Egy szó mint száz, kíváncsi vagyok a “modern”, mai folytatásra!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.