Marry Me-előzetes: sztárom a feleségem?

Egy énekesnő és a pasija épp a nyilvánosság előtt házasodna össze, de a nő pont percekkel az esemény előtt tudja meg, hogy megcsalták. Mindezek ellenére mégis felmegy a színpadra, és borzasztó szomorúan körbenézve hozzámegy egy a nézőtéren levő Marry Me táblát tartó random emberhez. Ez a sztori, hiszen innen a PR húzás utáni idők jönnek, amikor egyre közelebb kerülnek egymáshoz ténylegesen.

Kat Coiro (Dead to Me, She-Hulk)  a rendező, Jennifer Lopez & Owen Wilson a főszereplő páros, 2022 február pedig a dátum.

human
írta
2021. 11. 19. 03:05
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Marry Me-előzetes: sztárom a feleségem?” bejegyzéshez

 1. Rég láttam ennyire ostoba alapötletet (eleve marriage licence nélkül össze se tudna házasodni egy random idegennel, nem hogy még egy kamu ceremónia után mindkét fél komolyan vegye ezt), de legalább nem kell megnézni, mert a trailer elmesélt mindent, nem mintha nem lenne világos az egész történet.

 2. Lopez borzasztóan egydimenziós:D vagy a csillivilli sztárt, vagy a nincstelen hercegnőt tudja hozni, akibe így is, úgy ios beleszeret, a szikrázó napsütésben fehér lovon belovagló dicső lovag.

  Régen bírtam egy-két dalát, de ez a stílus, yay, fuj.

  Sztárom a páromban legalább tényleg volt szív, ehhez max Wilson tud hozzátenni valamit, pedig ő sem egy színészóriás..

 3. Szerintem Lopez olyan amilyen a rendezés. Jó rendezővel nem rosszabb mint bármelyik random színésznő, pl. a mint a kámforban is kifejezetten jó vol. Ebben a filmben meg Meryl Streep se lenne jó, ez egy egydimenziós karakter egy limonádé filmben.

 4. Meglepően kedvelhető, szerethető ez az előzetes. Ebből még egy kellemes filmélmény is kisülhet.

  Már ennyiből jobb filmnek tűnik, mint az a Second Act hülyeség, Álommeló vagy mi volt a magyar cím.

 5. Sztárom a páromban vagy a micsoda nőben Roberts is egydimenziós volt, mégis emlékezetesebb – számomra – mint Lopez bármilyen limonádéban. Inkább a sejt maradt meg tőle😄 de az nagyon…

 6. Valóban láttuk az egészet, roppant megindító volt. Támogatta a Stella Artois. Nem… nem kérjük. Ha már Wilson akkor a múltkor néztem újra a she’s funny that way-t, azon legalább tudok párat röhögni is a dráma mellett.

 7. Owen visszatért ehhez a frizkóhoz? Pedig jót tett neki a Lokiban az a rövid haj. Csak a cigó bajuszt hagyja el mert öregíti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.