Kevin Feige elárult pár dolgot

Letitia Wright augusztusi vállsérülése miatt egy ideje áll a Black Panther: Wakanda Forever forgatása, immáron elismerte Kevin Feige, és csak januárban folytatják majd a munkát. (A pletyka az, hogy Wright nem hajlandó beoltani magát, pedig a munka megköveteli, gondolom az esetleges covid fertőzés miatti leállás iszonyat pénzeket éget és valszeg a biztosítási költségeket is jelentősen növeli.)

Kevin Feige azt is elejtette, hogy Scarlett Johanssonnal egy nagyon titkos projekten dolgoznak “top-secret Marvel Studios project”.

human
írta
2021. 11. 20. 10:15
megjelenés

hozzászolás


27 hozzászólás a “Kevin Feige elárult pár dolgot” bejegyzéshez

 1. Letitia Wright és az ő “vakcinaellenessége”.

  “if you don’t conform to popular opinions. but ask questions and think for yourself….you get cancelled”

  továbbá:

  “my intention was not to hurt anyone, my ONLY intention of posting the video [amiben megkérdőjelezik a Covid-vakcinákat] was it raised my concerns with what the vaccine contains and what we are putting in our bodies. Nothing else”

  Ha már szóba jött a pletyka, gondoltam, ésszerű lehet a másik perspektívából is láttatni a helyzetet. :))

  Reméljük, a jövőben is olyan világban élhetünk majd, ahol az emberek megőrizhetik a jogukat, hogy a testük felett rendelkezzenek, és továbbra is szabadon véleményt formálhatnak.

  Reméljük, a film is elkészül.

 2. Szerintem meg egyszerűen buta a színésznő.
  Ha ezt félretesszük, akkor a film sem érdekel igazán, mert szerintem itt jobb lett volna egy újra casting, mint egy 40 kg-os kiscsajt benyomni Párducnak. Persze a képregényekben volt ő is Párduc, de a színésznő alkata (még ha edz is) egyszerűen alkalmatlan arra, hogy komolyan vegyék.

 3. Jaon!

  Eddig sem volt így…Eddig is jogsival vezethettél. Gyermekkori KÖTELEZŐ oltást kaptál ha egzotikus helyre utazol KÖTELEZŐ oltás .Egy a csaj csak egy buta ostoba antivaxxer .Egy napot töltsön el egy covid osztályon.Vannak nála értelmesebb művésznők ki kell rúgni menjen mosogatni a mekibe…

 4. “what the vaccine contains and what we are putting in our bodies.”

  erre amúgy milyen választ vár? ha laikus számára érhető választ, azt bárhol megtalálja a neten, bárki számára hozzáférhető. ha szakmai választ, amit a vakcinakutatók értenek, abból 1 szót sem fog érteni.

  az oltás hatékony, a kórházban levők 95%-a oltatlan, vagyis oltással minimálisra csökken a megbetegedés kockázata, 5% alatti.

  az összes többi oltásnál is pontosan tudni akarta, hogy mit tartalmaz a vakcina ÉS meg is értette? kétlem.
  kanyaró elleni oltás? vagy az összes gyerekkorban kapott oltás, aminek hála már nem léteznek bizonyos betegségek miatti gyermekhalálozások? ott tudták mi van a vakcinában? hiába tartunk az internet és szabadon hozzáférhető információ korában, a sötétség, az ostobaság soha nem látott mértékben és gyorsasággal terjed.

  persze, a teste felett rendelkezzen bárki, de ha ezzel mások életére is hatással van, akkor annak viselje a következményeit! a szabad véleményformálás nem jelenthet egyet az oltásellenességgel, mivel tudományosan megalapozatlan, laikus vélemény vs tudományos tények.
  szóval ha annyira él a jogával bárki, hogy rendelkezzen a teste felett, ha megbetegszik, k.rvára maradjon otthon és ne vegye el a helyet olyanoktól, akik tettek az ellen, hogy megbetegedjenek illetve ne vegye el a helyet, forrásokat azoktól, akik más betegségben szenvednek! maradjanak szépen otthon, ne terheljék tovább az egészségügyet! jelenleg szakorvosok (bőrgyógyászok, szemészek, reumatológusok stb.) vannak covid osztályokra vezényelve, mert annyi a beteg, akiknek 95%-a továbbra sem oltott.
  és ilyenkor jönnek ezek a dumák, hogy “remélem a jövőben is olyan világban élhetünk…”. basszus, az ilyeneket fordítanám vissza a betegfelvételnél, amikor kiderül, hogy tudatosan nem oltatták be magukat.

 5. Jaon: persze, megőrizheti, a munkahely meg megkövetelheti, hogy szuri mert iszonyat pénz nélküle a film. másfél év után más vita szerintem felesleges már a témában, aki bebástyázta magát a tudósok 99,99%-a ellen (amikor három fajta és korú vakcina technológiából lehet választani, a bevált 80 éves is ott van a dokinál (kínai), ha valaki nem akar a 10-20 éves mRNS szurit (pfizer)) az szerintem már megmozdíthatatlan tényleg.

 6. Ugye egy filmen rengetegen dolgoznak. Mivel most világjárvány van, ha még oltott is lenne, akkor is fertőzhet. De ha igaz a pletyka, hogy tényleg elutasítja a vakcinát, akkor egy esetleges fertőzés terjedés és forgatás leállás esetén, amennyiben bizonyíthatóan ő okozta, akkor a leállás miatti biztosítási díjat meg a megbetegedettek kórházi számláit simán levonnám a fizetéséből.

  Szerintem amcsiban is úgy van, hogy munkaképes állapotban, másokat nem veszélyeztetve kell megjelenni a forgatáson. Ha ezt nem tartja be az oltás miatt, akkor a szerepért kapott béréből én simán levonnám az előbb említett költségeket.

 7. Nyílván ha a Covid miatt csúszik a forgatás, akkor lesznek következményei, de nem értek egyet azzal, hogy keresztre legyen feszítve pusztán azért, mert kitart a véleményénél.
  Nehogy már ezért törjön ketté a pályafutása, miközben a köztörvényes Polanski évtizedek óta forgathat és gond nélkül talál színészeket a filmjeihez.

  Én is beoltattam magam, de ez a szuverén döntésem volt s nem pedig azért tettem, mert állambácsi vagy a közvélemény erre akar rákényszeríteni.

  Mindig lesznek olyan emberek, akik szembemennek a tudományos kutatásokkal és bizonyítékokkal. Vannak akik a holdraszállást kérdőjelezik meg, vannak akik egy lapos földben hisznek.

  Lehet persze azzal érvelni, hogy ez utóbbiak nem jelentenek veszélyt polgártársaikra, a Covidosok meg igen, de erre csak annyit tudok mondani, hogy a dohány évi 8 millió embert visz el mégsem tiltottuk be.
  A cigi esetében hol van ez a rohadt nagy érzékenység ?

 8. uh, kicsit elszörnyedtem, ahogy olvastam a hármaskát, de őszintén örülök, hogy itt legalább többen vannak az értelmes arcok. big up.

  ha nem akar szurit a “művésznő”, oké. de akkor maradjon a seggén és ne veszélyeztessen senkit. ez vonatkozik mindenkire.

 9. Nem áll össze ez az érvelés, kit veszélyeztet saját magán kívül? Hiszen azt állítjátok hogy az oltás megvéd és a kórházban lévők 95%-a oltatlan. (azért erre a blöffre legalább egy hihető forrást megnevezhetnénk)

  Egyébként ha valóban lenne mérvadó különbség legalább az elhunytak esetében, akkor ezt az arcunkba tolná a média minden nap, ennél jobb reklám az oltás mellett nem kell. De ilyet én nem láttam, valószínűleg 60-40 lehet az arány ami lassuk be, nem túl megnyerő.

  Mielőtt sötét oltatlannak neveznek jelzem, hogy 2 oltáson túl vagyok.

  Visszatérve a hírhez, én simán lecserélném 🙂

 10. De ennek semmi értelme, ugyanis a forgatáson mindig tesztelnek és ha valaki netán pozitív tesztet produkál, leáll az egész. Azt meg nem előzi meg az oltás. Az oltott is elkapja és továbbadja a vírust, ergo ha a forgatáson mindenki oltott, a kötelező teszteken akkor is lehet fertőzött valaki. A covid oltást pedig ne keverjük már össze a gyermekkorban kötelező vakcinákkal, azok gyermekbénulás meg tetanusz ellen vannak, amik biztos halált jelentenek. Azt ha elkapod, kampec. A covidnak mekkora a halálozása, 3%.

 11. Szerintem teljesen rosszul közelitik meg a dolgot mindenki, megint a vakcina, nem vakcina oldaláról…nem ez a lényeg. Az a lényeg, hogy az állam hozott egy döntést Amcsiban, munkáltató kötelezheti az oltást, ez jo vagy nem jó gyakorlatilag mindegy,adót se szeret fizetni senki. A marvel gondolom élt ezzel az állam adott jogával. Nagyon szép dolog, hogy a szinésznő kitart valami mellett amit gondol, a baj hogy nem szeretné ha ez következménnyel járna. A helyes viselmedés az lett volna, hogy kilép a projektből.

 12. Nem nagyon akarom tovább húzni ezt a kommentfolyamot, de aki azzal jön, hogy a covid miatti halálozási arány 3% (lehet, nem tudom honnan vette ezt az adatot), ami szerinte alacsony, azt ugye figyelembe veszi, hogy ez a 3% úgy jött ki, hogy KÖZBEN LEÁLLT AZ EGÉSZ VILÁG. 1 évig éltünk szeparálva, maszkban, otthonról, másokkal nem találkozva, távolságot tartva. Szóval ezt a számot úgy emlegesse már, hogy az életünk k.rvára nem olyan már emiatt, mint előtte. Szigorítások, korlátozások nélkül vajon hány % lenne?
  A másik: “De ilyet én nem láttam, valószínűleg 60-40 lehet az arány ami lassuk be, nem túl megnyerő.” Valószínűleg? Mi alapján valószínűleg? :D A hasadra ütöttél és az alapján valószínűleg? Utána lehet nézni, hogy hány %-a oltatlan a kórházban fekvőknek. Vagy szépen bemész a kórházba és ott készséggel felvilágosítanak a túlhajszolt ápolók és orvosok.
  Szintén másik: “nem értek egyet azzal, hogy keresztre legyen feszítve pusztán azért, mert kitart a véleményénél.” vélemény vs tudomány ugye? Véleményem nekem is lehet az atomfizikáról, miközben fingom sincs róla. Na ugyanez a helyzet a laikusok véleményével a kutatóorvosok szakértelmével szemben. Vélemény az is, hogy a feketék alóbb rendűek a fehéreknél. Vagy hogy a nők alacsonyabb rendűek a férfiakhoz képest. Tudományosan alátámasztott? Nem. De vélemény.
  De mindegy, ez egy filmes oldal, sajnálom, hogy itt is nyújtjuk a rétestésztát e témában. :(

 13. Angelus: a magyar média biztos nem fogja a képedbe nyomni, hiszen a khm beszerzés és erőltetés miatt a kormány nem ad ki adatokat egyelőre a hazai arányokról. kíváncsi leszek lesz-e változás, tippre csak a három oltást kapottakról fognak rendesen lebontottat kiadni, de remélem meglepnek és nem cska onnan.

 14. Az Uratok: de már megint direkt nem érted? ha a sztárod kiesik 2 hónapra a covid miatt mert long covidot kap, vagy épp ne adj isten belehal, ahelyett hogy beoltva 2 hét karantén után már folytatná a filmet, az teljesne más kérdés amikor 200 milliós produkció múlik rajta (már csak a kötendő biztosítás miatt is), mint amikor te otthon a kanapén bepróbálod az esélyeid az akárhány százalékra.

  igazából ahogy sándor levezette.

 15. Igen, rögtön háromszor is agyonoltatom magamat, mert orbi és ner a franc se tudja milyen mutyin keresztül behozták a kínai vakcinák millióit, aztán be vannak fosva, mert lejárnak és rájukrohad az egész gcibe. Az meg hogy “közben leállt az egész világ” csakis a pancser vezetőknek meg a simlis politikusoknak tudható be. Érdekes, Wuhanban pár hónap múlva mát nagyban nyomták a medencés partikat, vírus sehol. Ott volt járványkezelés meg lezárás, de itt? Jaj most kicsit bezárok, de ezt nem csak amazt, juj most kicsit kinyitok, aztán picit bezárok, de most picit maszkot hordok, de holnaptól nem kell….. Semmi értelme b@zmeg. Évekig húzzák, amit ott kb pár hónap alatt lerendeztek. Meg mehetsz étterembe, csak picit lehúzod a maszkod, eszel egy falatot, aztán visszahúzod. ??? Szerintetek ez mennyire állít meg egy vírust :DDD Tiszta kabaré bazmeg. Új-Zélandon pl a mellkason lőtt csávót is covid-halottnak könyvelték el, mert pozitív lett a tesztje. Bruh

 16. Uratok amit leirtál, hogy jön a letitia wright marvel sztorihoz? Tényleg szándékosan nem érted miről van szó? Így csak tovább erősited a virus, oltásellenesek felé irányuló sztereoptiákat.

 17. @Human: Offtopic, ha akarod töröld nyugodtan úgysem oszt, vagy szoroz semmit…

  Ja, hát a Pfizer teszteredményeit épp most készülnek titkosítani 55 évre, a Pfizer diktál országoknak a vakcinaszerződéseken keresztül, illetve a British Medical Journal hozott le anyagot, amiben egy Pfizer-nek bedolgozó 3-as fázisú tesztelést végző laborból szivárogtattak ki bizonyítékot, mennyire hanyagul kezelték a vakcinákat (pl. nem követték vissza a súlyos mellékhatásokat a tesztalanyoknál), hogyan manipuláltak a statisztikával, és mindezek ellenére az USA Gyógyszer-felügyelete megadta a vészhelyzeti engedélyt és a bedolgozó 150+ laborból csak 2-őt ellenőriztek… (erre mind tudok hitelesnek tartott forrást, pl. Washington Post, British Medical Journal, Reuters, stb, de nem teszem be, mert minek, hisz az szembe megy a tudomány 99%-ával…)

  Persze ezt nem tolja senki arcába a mainstream média, legalább is Mo.-on tuti nem, de azért nyugodtan kívánjuk bárki elkaszálását, aki ki meri fejezni a kétségeit az ellen, amit a világ 99%-a gondol. Hajrá, jó úton jártok…

 18. Egy kis erdekesseg egy keszulo szuper produkcio kulisszai mogul: A forgatas teruleten vizet lehet inni, de kavet vagy teat mar tilos. Ez igy furcsan hangzik, de van mogotte logika: kavet meg teat inkabb tarsasagban issza az ember es ezt akarjak megakadalyozni.

 19. Akik a tudományra hivatkoznak: a tudomány beszélt már nem mutálódó covid 19-ről, élethosszig tartó védettségről az oltottak esetében, mikor 3. oltásról még szó se volt, nyájimmunitásról 40-50-60,stb százalékos átoltottság elérésekor, akkor még számolva a természetes úton védettséget szerzettekkel is. Ehhez képest tombol a 4. hullám, magasabbak az eset számok, mint tavaly ilyenkor, mikor senki se volt beoltva és a 46%-os kórházban fekvő oltottakról Gulyás Gergely és Müller Cecília is nyilatkozott. De ott van Gibraltár példának, ahol a jogosult lakosság 100%-át beoltották és ennek ellenére emelkedik a járványgörbe, és a kormány lezárásokkal próbálja védeni a lakosságot. A laposföldes gyíkemberek, akik ma számkivetettek, szóltak előre, hogy a bevett járványprotokoll szerint járvány közben nem oltunk, az megelőzésre való, így a vírus mutálódni fog, aztán puff: nekik lett igazuk, de a tutit akkor is a celeb doktorok mondják meg, ha hetente ellent mondanak saját maguknak.
  Ezt csak azért írtam, mert lehet hogy nem minden szó igaz, de fentebb ettől nagyobb marhaságokat is írtak, gondoltam hallgattassék meg a másik oldal is.
  Ettől függetlenül értem, hogy a sok ellentmondás közepette a stúdió nem akar pótkocsinyi pénzt kockáztatni, és hogy ezt mindenkinek tudomásul kell venni. De az ésszerűséget rég magunk mögött hagytuk.

 20. Szerintem a blogot hagyjuk meg a filmeknek.

  Scarlett kapcsán az lep meg, hogy elegánsan kipréselt belőlük pár millió dollárt, aztán a látszólagos mosolyszünet ellenére megint a Disneynek dolgozik.

 21. @23. csuszu1: Én elfogadom, amit írsz, de egy valamit figyelmen kívül hagysz.
  Azt kérik a szakemberek és vezetők, hogy oltassa be magát mindenki. Erre jönnek a mindennek is ellentmondó, fegyelmezetlen, egyértelműen neveletlen emberek, akik “csak azért se”. Az már világosan látszik, hogy nem halnak bele tömegesen az emberek az oltás mellékhatásaiba, tehát nyugodtan fel lehet venni. Akkor mi akadályozza meg az embereket abban, hogy felnőtt módjára viselkedjenek, és oltassák be magukat? Ha mindenki végig oltatja magát, akkor majd kiderül, hogy használt-e, avagy sem. Amíg tele vagyunk ilyen önérzetes emberrel, addig nem fogunk kimászni ebből a trutyiból.
  Az érdekesség az, hogy én se vagyok túlzottan szabálykövető, és amit hülyeségnek tartok, azt szükség esetén megszegem. De bakker! Most ez nem játék, itt nagyon komoly erőkkel azon dolgoznak, hogy csináljunk meg valamit közösen. Még Kína-USA-Oroszország is ezt akarja mindenáron elérni (ilyet még nem látott előtte a történelem).
  Minek kell kötekedni ilyen esetben is? Megéri? Jobb lesz tőle a közérzete ezeknek az embereknek?

 22. Meg mielott human lezarja ezt a kommentfolyamot, szeretnem megallapitani, hogy annak ellenere, hogy kicsit offtopicba ment at ez, vegigolvasva az egeszet, mindenki megmaradt korrekt, civilizalt hangnemben, szemelyeskedestol mentesen. Nagy tisztelet minden kommentelonek. Akarki akarhogy is gondolkodik a vakcinakrol, szerintem baromi pozitiv, es pozitivan minositi a filmbuzi olvasoit, hogy egy ilyen kenyes temaban is ennyire normalis hangnemu diskurzus alakult ki. Tobbek kozott ezert is szeretek ide jarni, es ez az egyetlen magyar nyelvu blog, amit olvasok. Koszi human, koszi filmbuzik.

Comments are closed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.