Mother/Android-előzetes

A történetben egy szüléshez közeli nő és a pasija igyekszik menekülni az országából, ami váratlanul háborúba keveredett egy mesterséges intelligenciával, amikor az eddig embereket segítő gépek fellázadtak. A sikerhez át kell kelniük a senkiföldjén, az android felkelés bástyáján.

Chloë Grace Moretz és Algee Smith a főszereplő, és úgy tűnik lesz benne pár izgalmas jelenet. December 17-én kerül fel a Hulura, szóval online.

8 hozzászólás a “Mother/Android-előzetes” bejegyzéshez

  1. Ezek a “zombie” androidok számomra sokkal rémísztőbb mint bármelyik zombi amit láttam mert hihetőbb a dolog mint, hogy egy ember feléledjen és a húsomat akarja :) Érdekes téma de szerintem itt se lesz túlságosan kibontva mert a terhes nő lesz a lényeg és az ő drámája.

  2. A közel sem tökéletes Upgrade után egyik MI disztópiás film sem tűnik túl erősnek. Ez a Mother/Android pedig kifejezetten nagy hülyeségnek látszik.

  3. Legutóbb Chloë Grace Moretz-től az a második világháborús,repülős az valami borzalmas volt! Szóval vannak fenntartásaim…

  4. a II. VH-s filmjét nem láttam, de a fenti előzetest látva is az a színvonal körvonalazódott számomra, hiába érdekes a téma, nagyon B szaga van…

  5. Ebből még jó is kisülhet, de van egy olyan sejtésem, hogy nagyrészt felszínes pcsogás és filozofálás lesz a játékidő, felszínes karakterekkel. Ezek az androidok elég fosatósak, bár én egy terminátortól jobban félek, mint bármi más szörnyetegtől.
    1:24-nél nem értem, miért nem sprintel a csaj…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.