Amikor az elrontott jelenetek hangulatosabbak?

Ahogy a Wonder Woman 1984-nél, úgy a Red Notice-nál is jobban szórakozhatunk a forgatáson elrontott jeleneteken, mivel több bennük a jókedv, mint a filmben.

A BTS videóban pedig az is látszik, hogy még egy táncjelenetet is VFX-szel vettek fel. Nyilván a Covid miatt, hiszen közben forgott, de akkor is vicces:

human
írta
2021. 11. 22. 02:38
megjelenés
4
hozzászolás


4 hozzászólás a “Amikor az elrontott jelenetek hangulatosabbak?” bejegyzéshez

  1. Nem nagyon értem ennek a filnek a lehúzását. Nem moziba szánták, hanem streamingre, amit otthon monitoron vagy jobb esetben egy nagyobb TV-n néznek az emberek, amikor van rá idejük. Ehhez a felhasználói környezethez szerintem maximálisan jó. Én is megnéztem és olvastam pár hozzászólást a filmről, de javarészt olyasmiket emeltek ki hibáinak, amik nekem fel sem tűntek igazán. Jó, azt aláírom, hogy 90%-ban stúdió felvételekből áll és alig van benne szabadtéren felvett jelenet, de hát Istenem, nem blockbusternek készült. Mondjuk a büdzséje tényleg elég magas, de lehet ott is kezd olyan mentalitás kialakulni, mint nálunk a közbeszerzéseknél :D :D :D

  2. “de hát Istenem, nem blockbusternek készült”

    200 millióból? úgy hogy ezért a filmért tepert a többi stúdió is, akik moziba tolták volna.

  3. Ritkán van egyutt a család, hogy filmezzunk, de ez be van tervezve. Remélem van annyira jó, amennyire az elozetes alapjan sejteni lehet – belove, hogy ez “csak” streamingre keszult.

    A budzsérol: egy YT csatornán 200 millát említettek, amibol 20-20 a 3 foszereplojé. Ha ez igaz, akkor a tobbi 140 ment a filmre és mindenki más gázsijára.

  4. bontom: egyrészt a 20-20hoz nem kell youtubera menned, hiszen már én is lehoztam ezer éve, ott van a címkén, mert kivételesen lehetett tudni. Másrészt szerinted a többi filmnél a budget egésze a filmre megy? Azokban is 140 a tényleges látvány, ahogy itt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.