Tom Holland 30 éves korára már felakasztaná a Pókember jelmezt

A GQ-nak adott interjút a 25 éves színész, ahol beszélt arról, hogy mennyit lát még az általa játszott Peter Parker karakterben. Hááát, úgy érzi valamit rosszul csinált, ha 30 felett is a Parkert alakítja, szerinte talán itt az idő továbblépni, és a legjobb ami Mókemberrel történhet az egy Miles Morales film.

Maybe it is time for me to move on, maybe what’s best for Spider-Man is that they do a Miles Morales film. I have to take Peter Parker into account as well, because he is an important part of my life. If I’m playing Spider-Man after I’m 30, I’ve done something wrong.

Tom Holland

Nyilván lehet, hogy csak jobb pénzt akar kisajtolni még pár Pókember filmre a “Home-trilógia” decemberi fináléja után, és ezek az utalások már a tárgyalásoknak szólnak.

Az interjúban sok kép is van, katt erre:

human
írta
2021. 11. 22. 03:50
megjelenés
31
hozzászolás


31 hozzászólás a “Tom Holland 30 éves korára már felakasztaná a Pókember jelmezt” bejegyzéshez

  1. OFF: Nem tudom, hogy szándékos marketing-e, de hirtelen most minden platformon Audi (Ur) Quattro van.

    ON: Amúgy meg kívánom neki, hogy jöjjön be az Uncharted és abból legyen még 10, bár nagyon szkeptikus vagyok.

  2. Nem tudom, mire fel ez a nagy ego. Legjobb esetben is Chris Hemsworth utja all elotte. Neki is nagy tervei voltak, kapott is egy-ket jobb lehetoseget, most pedig mar hulye lenne letenni a kalapacsot. Ez mar nem az a Hollywood.

  3. A legsz@rabb pókember, bárcsak tényleg befejezné. Még Garfield is sokkal hitelesebb volt, mint ez a kis ironman wannabe

  4. Szerintem érthető. Fiatal még, és színészként más körökben is helyt akarna állni. Aztán vagy bejön vagy nem. Hamsworth is próbálkozott/próbálkozik csak rosszakba nyúlt bele (bár a Rush máig is nagy kedvenc, de ott Hamsworth sok újat nem hozott). A pók-filmek időigényesek. 5 éven belül még egyet le tudnak forgatni plusz a cameók, kollabok. Fiatal színészként én sem örülnék ha csak egy szerepbe lennék beskatulyázva. Tegye próbára magát, aztán max 20 év múlva visszajön pókemberként, mint Maguire. :)

  5. semmi bajom a Miles Morales vonallal, de valahol reménykedtem, hogy ha Holland végez az univerzummal, akkor valahogy valamilyen formában kapunk egy érettebb, maszkulinabb, keményebb felnőtt Peter Parkert.

    Hemsworth témához:

    lehet nem ő lett a next big thing Hollywoodban, de szerintem nála az alapvető cél az volt, hogy ne skatulyázzák be ügyeletes szépfiúnak és leragadjon egy bizonyos zsánerben – ezt azért eddig jól csinálja.

  6. Garfield meg a hitelesség :D 29 évesen játszotta a gimis pókembert, abból is a hipster gördeszkás varit (*insert How do you do fellow kids? meme*). Semmi bajom Garfielddal tök jó szinész, de az általa megformált pókember koncepcionálisan egy F0s volt. Hollandot meg birom, csinálhatja felőlem amig úgy érzi. Ez a véleményem.

  7. Ha nekem lenne ilyen fix jövedelmező állásom kétévente, akkor addig csinálnám, amíg a nézők fizetenek érte. Tehát 1 milliárd fölött hozott a legutolsó rész, amiből csak csurrant-cseppent neki is valami több tízmilliós nagyságrendben. Más színészek összetennék a kezüket és nem az egójukat fényeznék. Bízom benne, hogy ez annak is szól, hogy szeretne az MCUban maradni. Mellette bőven van ideje művészi projektekben kiélni magát.

  8. Platschu: Már az első film után megkeresett annyit, hogy abból ügyes befektetéssel élete végéig ne kelljen dolgoznia, főleg 3 önalló film és számos cameo és más filmek után. Hacsak nem drogozza el meg nem kezd el hirtelen luxusautókat meg villákat gyűjteni, hadd legyen az a legnagyobb gondja, hogyan valósítsa meg művészi önmagát. Hátha még mi, nézők is profitálunk belőle.

  9. Erről van szó. Csak azért egy ilyen nyilatkozatnak olyan lekicsinylő, becsmérlő, hálátlan kicsengése is van, mintha szégyellni kellene, hogy 30 fölött is Pókember filmen dolgozik. Ilyenkor jön a rutin hiánya, hogy nem áll mellette egy PR szakember, hogy nem marunk bele abba a kézbe, ami etet. Nem tűnik buta srácnak, bár a direkt és indirekt spoileres szivárogtatásaival is lehet önmaga szegénységi bizonyítványát állította ki, de azokból az esetekből okulva kétszer is meggondolhatná, hogy miket beszél egy interjú során.

  10. Nekem olyan furcsa, hogy már arról beszél, hogy felakasztaná a jelmezt, holott szerintem még nem is volt igazán Pókember. Tudom furán hangzik, mert volt már 2 saját filmje meg ugye a Civil War meg az Avengers is, de eddig mindig csak az “útkeresés” meg a rinyálás ment csak, és most kezdhetne már el végre tényleg Pókember lenni…

  11. Ez ugyanaz a srác aki sírva részegen hívta fel a Disney vezérigazgatóját, hogy hadd lehessen még Pókember…

  12. Szerintem is simán lehetne egy érettebb Pókember. Miért ne juthatna túl az iskolákon, és szólhatna a története arról, hogy miként állja meg a helyét szuperhősként úgy, hogy közben már felnőtt életet él, ugyanakkor szembe kell néznie azzal is, hogy fizikailag egyre nagyobb a megterhelés? Új lehetőségek nyílnának meg a karakter előtt, és a 30 azért még nem 60.

  13. Eddig számomra Ő a leghitelesebb pókember, de a Disney által ráerőltettet only hülyegyerek üzemmód nem tetszik túlzottan. A képregényben nagyon intelligens Peter Parker, viszont a Tom Holland féle verzió enyhén szólva ostobenkó.
    Abban reménykedem, hogy lassan elkezdik 20+ évesre írni a karakterét, aki egyetemre jár, sok új dolgot lát, tapasztal stb., és egyre okosabbnak fog mutatkozni. Na, ebben az esetben nem kellene abbahagynia akár 30 évesen se.
    Az meg egyértelmű, hogy ha a kvalitási többre hivatottak, akkor a későbbiekben kaphat komolyabb szerepeket is. De ez a mai Hollywoodban kizártnak tartom. Gondolom mindenki érzi, hogy mire utalok.

  14. “Ilyenkor jön a rutin hiánya, hogy nem áll mellette egy PR szakember”

    ezt eskü nem értem, a szivárogtatás marketingfogás, az interjúkban több éves tapasztalata van már, és tuti a fő PR szakember állt ott a fentiek mellett is. Az hogy nem tetszik amit mond, pedig egy tényleges lehetséges indokot még oda is írtam, azt ne keverd azzal, hogy nem profik végterméke a fenti pár mondat.

  15. “Gondolom mindenki érzi, hogy mire utalok.”

    gondolom arra, hogy kevés fehér férfi kap munkát, mert el vannak nyomva, ami egy vicc

  16. @18. human: Valami olyasmi, de van konkrétum, számokkal kifejezve. Az akadémia féle kvótásitásra gondolok ez alatt, ami 2024-től hivatalosan is be lesz vezetve. Na, itt már lehet sárga csillagozni az idiótáknak, akik fröcsögnek egy másik, vélt megkülönböztetés miatt.

  17. Wolfwings*

    5 éven belül kb egy új trilógiát rá lehet húzni még Hollandra szerintem.

  18. @21. human: Igen, erre.
    Hiába vannak tele fehér férfiakkal. Ez egy faji és származás alapú megkülönböztetés, amit a 21. században nem tudok hova tenni. A 20. század elején is furcsa volt, aztán a 30-as évek végétől Európában konkrétan tragikus és katasztrofális.
    Értem én a törekvést, de ebben a jog kisegíti őket. Hiszen ha valakit a származása alapján negatív megkülönböztetés ér, akkor az az egyén a fejlett nyugati társadalmakban jogi útra tudja terelni a dolgot.
    De az, hogy alapjáraton megvan adva a kvóta, az kimeríti a inverz rasszizmus és a liberális diktatúra fogalmát. Aki ezt nem látja be, az szimplán értelmi kihívásokkal küszködik.

  19. “Ilyenkor jön a rutin hiánya, hogy nem áll mellette egy PR szakember, hogy nem marunk bele abba a kézbe, ami etet. Nem tűnik buta srácnak, bár a direkt és indirekt spoileres szivárogtatásaival is lehet önmaga szegénységi bizonyítványát állította ki, de azokból az esetekből okulva kétszer is meggondolhatná, hogy miket beszél egy interjú során.”

    LOL!!! XDDD
    Istenem, mennyire, de mennyire nagyon naívnak kell lenni ahhoz, hogy valaki azt higgye, hogy egy ilyen interjút (de amúgy BÁRMILYET) nem okéz le legalább egy vérprofi PR-os! Lyaly! :D

  20. Ja, aki nem látja úgy a dolgokat, ahogy te, az szerinted szimplán értelmi kihívásokkal küszködik. Azta! Ez aztán az arrogancia.
    Véletlenül sem lehet arról szó, hogy olyan szinten van megszokásként kódolva az, hogy mindenben a fehér férfiakat részesítik előnyben, hogy muszáj kvótát kialakítani a megszokások megváltoztatásához.
    Liberális diktatúra. Atya ég! :D Ha a történetek 90%-a nem a fehérekről szól, ha a főszereplők 90%-a nem fehér férfiak vagy esetleg nők, akkor az már inverz rasszizmus és liberális diktatúra. OK! :D
    Gondolom eszedbe sem jutott soha, hogy az eddigi, vagy korábbi reprezentációk voltak mesterségesek? Nem hát, hiszen azt tartottad normálisnak, azt szoktad meg. Tegyél 2 lépés távolságot és úgy tekintsd át a filmeket, amiket láttál. Bár aki liberális diktatúrával dobálózik, nem valószínű, hogy hajlandó újragondolni az álláspontját.
    Szegény elnyomott fehér férfi színészek, most már nem csak róluk szólhat minden, brühühü. Micsoda elnyomás!

  21. A véleményem mit sem változott. Ha több pénzt akar, nem ilyen kicsit leszóló stílussal kell kiharcolnia. Kicsit azt érzem, hogy még mindig nincs meg az a rutinja most sem, hogy diszkréten dicséri a Disney-Marvel-Sonyt, hogy mennyire élvezte a munkát, de azért belobogtatja a váltás lehetőségét. Scarlett Johanson (vagy a mögötte álló menedzser) ebben is profibb volt. Bár legalább Tom említette, hogy mennyire fontos volt neki. Lehet a cikkíró sarkított eredetiben. Na mindegy, végülis nekem édesmindegy, hogy megy vagy mennyiért marad. A filmjeit szeretik az emberek, mi pedig alighanem nézni fogjuk.

  22. @25. Endymion: Ez nem arrogancia, hanem tények. Származási alapon, nyíltan megkülönböztetnek embereket. Ezen nem lehet szépíteni sehogy.
    Egy nagyon egyszerű példát hozok fel. Tegyük fel, hogy már egy pozíció kivételével minden be van töltve a stábban, de az utolsóhoz még kell egy ázsiai származású férfi, különben nincs meg a kvóta. Ezután elkezdik keresni a megfelelő személyt, de rassz alapján már rá se nézhetnek nem ázsiai származású emberre. Tudom, hogy hatalmas bűn ilyet mondani 2021-ben, de lehet, hogy lenne egy tökéletes jelölt, aki nagyon tehetséges, viszont fehér férfi. Ezért ő a származása miatt már negatívan lett diszkriminálva.
    Értem én, hogy egyszer réges-régen néhány mocsok producer/rendező nem tudta elfogadni, hogy ne fehér férfiak vegyék körül, de ez már nincs. Régebben se hallottam túl sok ilyen történetet, mostanában meg főleg semmit.
    Egyrészt sokkal globalizáltabb lett a világ, sokkal több különböző rasszú ember fordul meg mindenhol a világban, és így Hollywood-ban is.
    Másrészt értelemszerűen ahol a népesség nagyon nagy része fehér ember, ott a filmekben is több stábtag fehér ember lesz. Ez puszta matematika.
    Most menjek el Bollywood-ba, és kezdjek el siránkozni azon, hogy miért indiai származású egyén a stábtagok 99%-a?

    Ez nonszensz! De ha szerinted arrogáns vagyok, akkor a szemedben inkább leszek az, minthogy elfogadjak egy nyíltan származás alapú kvótásítást. Ennek az alapja 1:1 nácizmus, csak azok idővel átmentek valami ennél is borzasztóbba, mert népirtás lett vége.

  23. vzsryl: most azon kívül, hogy épp mibe lovalod magad, látom nem olvastad el amit linkeltem, a legtöbb “új” szabványba a nők is beleszámítanak, avagy 30%-a a dolgozóknak kisebbség És/VAGY nő kell legyen, akik Amerika fele is “ez puszta matematika”. És ahogy írom, már most is megfelelnek a filmek (még a rasszistának kikiáltott Green book is simán, vagy a “férfifilm Irishman is), avagy pont azokra az Oscar szabályokra mutogatni félelemből, amikor nagy semmik, az nem működik, már ott összeomlik az egész elméleted. Innentől szerintem felesleges már a vita, és törlöm, leírtad amit akartál, válaszoltuk amit akartunk, ennyi, felesleges új köröket futni.

  24. Borzalmas műmájer, teszefoszázik és száját tátja, mint Shia LaBeouf és Ryan Reynolds. Előbb kellett volna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.