Heti mozibemutatók: november 25.

Amerikában hálaadás van, szóval ma visszatartottak minden hírt. Azért itthon is nyitott pár film, de gondolom nem rohantok semmire, a Gucciról rosszakat olvasni, a Seberg pedig több éves.

  • House of Gucci (A Gucci-ház) – Ridley Scott filmet csinált a Guccik őrületéről.
  • Enchanto – Disney animációs film a hétre.
  • Evulúció / Evolution (Evolúció) – a 20. század traumái egy filmben.
  • Seberg (Jean Seberg minden rezdülése) – a Kifulladásig főszereplője Amerikába megy, ahol az FBI megfigyelni. Életrajzi Kristen Stewarttal.
  • Nagykarácsony – magyar romantikus vígjáték.
human
írta
2021. 11. 26. 02:57
megjelenés
19
hozzászolás


19 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: november 25.” bejegyzéshez

  1. Az Evolucio jo film volt, meg a Forum moziban lattam anno, ami tenyleg fapados volt, fabol keszult padokkal. David Duchovny meglepoen jo iranyba mozdult el az X-Aktakkal szerzett ismertseg utan. Akiknek az hianyzott hogy egy voros no (ezuttal Julianne Moore) oldalan urlenyek utan szaladgal, az megkapta. Ugyanakkor a komikus oldalat is jol megmutathatta, amit par evvel kesobb csucsra jaratott a Californication c. sorozatban. Seann William Scott pedig minden filmet feldob, amiben csak szerepel, termszetesen ebben is nagyon jo volt. Nagyon orulok, hogy egy ilyen fontos filmet urja mozikba kuldenek a 20 eves evfordulo alkalmabol. ;-)

  2. Szepen kerem, aki tudja, hogy miert olasz akcentussal beszelnek angolul a Gucciban irja meg. Erre van magyarazat a filmben vagy csak szimplan Ridley papa faszsaga?

  3. Új Szellemirtók elviselhető lett? lesz írás?
    szerintem hétvégén megnézem, csak láttam nagyon rossz és nagyon jó értékeléseket is szóval kicsit ingadozom.

  4. Malach
    Szerintem nem ér meg egy mozit. Nosztalgiára épít, de igazából ugyan az történik vele mint az ébredő erővel, csak ez széthullik a végére és látszik rajta, hogy szanaszét van vágva. Nem csoda hogy annyit csúszott.

  5. Malachi:
    Én nagyon megbántam, hogy megnéztem, mert nem egyszernézős összeszabdalt filmre akartam beülni, amit már másnap elfelejt az ember, mert semmi lelke nem volt (99%-ban a nosztalgiára épített), hanem olyan filmben reménykedtem, amit később még érdemes lesz elővenni a régi két film után. Mellesleg youtubeon az otherworld kritikában tökéletesen kifejtették, hogy miért nem jó film.

  6. Az hogyha olaszok, egymas között miert nem olaszul beszélnek (ahogy a valóságban), miert angolul olasz akcentussal. Akkor már egyszerűbb és jobb az a verzió, ha simán angolul beszélnek akcentus nélkül (mint az oroszok a Chernobyl sorozatban).

    Engem speciel ez még a Schindler listájában is zavart picit (németek egymas között angolul, német akcentussal beszélnek).

  7. @Malachi

    Nekem tetszett az új Ghostbusters. Tulajdonképpen alig több, mint az első film remake-je, tisztelgés az előtt, de mégis működik, lelke van. Kicsit kibővíti az ott látottakat, igazéból mint folytatás, sem rossz, annak ellenére, hogy a fiatalább Reitman lehetett volna bátrabb és kreatívabb. Bár akkor talán az lett volna a gond. Lehet, jobb így. A fiatalok is kaptak egya 84-es filmhez méltó GB-t, így ha terveznek folytatást, lesz mire építeni.
    És a vége azért kicsit könnyeket is csalt a szemembe…
    VÉn jó érzésekkel jöttem ki a moziból, de könnyen lehet az is, hogy végül hasalni fog a film.

  8. Mondjuk nemelyik akcentus a filmben kulon kakarakter volt, nekem kifejezetten tetszett a camp stilusa a filmnek. Ha valaki komoly dramara szamit az csalodni fog a Gucciban. Elore feltem Jared Letotol, mert nem nagyon szoktam szeretni de itt eleg jol mukodott. Ha vagtak volna kb 25 percet a filmbol akkor nagyon elegedett lettem volna, igy csak elegedett vagyok:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.