Kecsap: Clifford the Big Red Dog, Gorillaz, Slingshot, Constantine, Nope, Tár

Folytatást kap a Clifford the Big Red Dog.

Nem is lep meg, hogy a Netflix pénzeli a Gorillaz filmet. Igen, a zenekar klipjeihez hasonlóra lehet számítani. Damon Albarn: “I’m at Netflix because we’re making a full-length Gorillaz film with Netflix … It’s something we’ve been wanting to do for a very long time.”

A Slingshot egy 2100-ban játszódó sci-fi Casey Affleck, Laurence Fishburne & Emily Beecham szereplésével, amiben egy űrhajó parittya manővert akar csinálni a Jupiter gravitációját használva, de egy robbanás miatt 2 hetük marad, mielőtt ütköznek az Io-val. Mikael Håfström (Outside the Wire) rendezi.

Hayao Miyazaki még egy végső filmre készül. Helyes. Nem mellesleg iszonyat nagy cikkben hangzik ez el a NYTimesban, ha valakit érdekel a rendező élete.

Keanu Reeves-t arról kérdezték, hogy mit szólna egy új Constantine filmhez, és természetesen tökéletesen diplomatikus választ adott, hogy benne lenne. Ez ugye semmit nem jelent, nem kell felfújni, még azt sem mondta, hogy olvasott 1 oldalas threatmentet róla vagy valami. “I love playing Constantine. John Constantine. I’ve played a lot of Johns. How many Johns have I played? I don’t even know. I think it’s over ten. But anyway, I’d love to have the chance to play Constantine again.”

Hoyte van Hoytema fényképezi Jordan Peele (Get Out) új művét, a Nope-ot, ami filmre forog.

Összejön a Tár, ami Lydia Tárról szól, az első olyan női karmesterről aki nagy német zenekart vezényelt. A főszereplő Cate Blanchett, jövő ősszel nézzük (Oscar bácsi?), és Todd Field első rendezése a Little Children óta.

Videónak itt vannak a Red Notice sztárjai és az a teszt, hogy mennyire ismerik egymást. Viccesebb mint az iszonyat sikeres, vagyis agyonnézett film:

Egy hozzászólás a(z) “Kecsap: Clifford the Big Red Dog, Gorillaz, Slingshot, Constantine, Nope, Tár” bejegyzéshez

  1. Tetszik a Gorillaz film ötlete. Sok borult dolgot lehet belőle kihozni, és remélem sikerül is.

    Constantinet sokan utálják (főleg a képregényes közegből), viszont alapvetően egy szórkoztató film. Én örülnék neki. Mint bármi Keanunak… :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.