A Red Notice dönti a Netflix saját rekordjait

Iszonyat sikeres a film a platformon, itthon is, jelenleg 4. épp a magyar toplistán úgy, hogy 17 napja volt a premierje. Hale Berry jelenleg üti, de az nem olyan régi film, amiről itt a kritika.

A Rock fedte fel, hogy ez lett a Netflix legnagyobb filmje. A bemutató utáni első héten 129.1 millió órányi megtekintést hozott, mostanra pedig már 277.9 milliónál jár. Annyira légből kapottak ezek a számok, mert nyilván nem oszthatjuk le kettővel, hiszen van aki 3 percig nézte, van akinek meg lement háromszor a háttérben, hogy a negatív irányú nézőszámot említsem, de nyilván van ahol az egész család megnézte egyben, avagy 2 óra látszik de mondjuk öten ültek előtte. Streamingben tarolt a három nagy név és a legátlagosabb blockbusterük.

human
írta
2021. 11. 30. 03:31
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “A Red Notice dönti a Netflix saját rekordjait” bejegyzéshez

  1. Azért örülök ennek, mert hiába volt gyengécske film, azért (sajnos) ez egy jobb Netflix filmnek minősül nálam. Hátha jön tóbb hasonló, akár jobb jövöre.

  2. Amiben nálam mindenképpen nyert, hogy végre találtak a Netflixnél egy olyan forgatókönyvírót, aki képes volt koherens befejezést is írni a sztorihoz, mert az utóbbi időben mindig akkor estem pofára a jobbnak tűnő filmjeiknél is, hogy a végén vagy egy totál összecsapott, vagy egy teljesen értelmetlen befejezést kaptam.

  3. Én pl még megnézem majd karácsonykor a családdal is, mert bár nem nagy eresztés, de szeretjük a színészeket, és alap szinten szórakoztató is.

  4. jaja, a Bruised épp nézettebb volt mint a REd Notice a hazai toplistán, de ugye akkor a Bruised pár napos premier volt a Red Notice meg 2 hetes

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.