Még három Spidey film? És két poszter a mostanihoz

Amy Pascal azt mondta, hogy bár a No Way Home-mal lezárul a Home-trilógia a Pókember filmekből, de már dolgoznak a következő három filmen. Félig el is szólta magát, legalábbis a “it just isn’t part of…”, avagy nem része… lehet arra vonatkozott, hogy ez már nem lesz szorosan az MCU része. Ez csak tipp egy félmondatra tőlem nyilván, szóval nem fújnám fel.

This is not the last movie that we are going to make with Marvel – [this is not] the last Spider-Man movie. We are getting ready to make the next Spider-Man movie with Tom Holland and Marvel, it just isn’t part of… we’re thinking of this as three films, and now we’re going to go onto the next three. This is not the last of our MCU movies.

Amy Pascal

A végére meg itt van még két poszter a No Way Home-hoz. Az IMAX egész jól sikerült.

11 hozzászólás a “Még három Spidey film? És két poszter a mostanihoz” bejegyzéshez

  1. Tegnap több helyen is azt olvastam, hogy az MCU része lesz az új trilógia is. Amin meglepődtem. Abban biztos voltam, hogy lesznek még filmek, de így akkor már nem tudom mire gondoljak. A no way home végén talán egyértelműbb lesz. Lehet szorosabb lesz a kapocs a Sony pókuniverzuma és az MCU között. A multiverzumnak és Strange-nek köszönhetően sűrűbben ugrálhatnak a karakterek a két univerzum között. Tehát a pók nem ragad ott fixen a Sony-nál. Az újabb filmeknek örülök.

  2. Óriási blama lenne mindkét fél részéről a folytatás kukázása. Nyilván a multizverzum megnyílásával milliónyi a lehetőség. És bizony Pókember azért húzónév, főleg Vasemberék kiválása után. A Sony pedig él a jogával, akarja a pénzt. A következő 3 film egyike biztos a Pókember vs Venom lesz, ami már csak a nevéből adódóan óriási kasszasiker lenne. Aztán ugye Morales, Pókverzum, rengeteg lehetőség…A Disney-nek pedig szintén kell Pókember az új fázis miatt. Meg fognak itt egyezni…
    Nekem továbbra is “álmom” egy sötétebb tónusú Pók film, amiben ténylegesen van vér és köze van Venomhoz. Az lenne az igazi…

  3. Sosem bocsátom meg a Sony-nak, amit Carnage-dzsel tett. Atomjó filmeket lehetett volna csinálni az Amazing Spiderman képregények Maximum Carnage storyline-jából. Még ha nem 18-as, akkor is. Az egyik legjobb gonoszt kukázták ki egyetlen szar filmmel.

  4. Rohadtul örülök, mar foglalom is le a jegyet a moziban a harmadikra.

    Most neztem meg a hetvegen az elsö kettöt es az tünt fel a leginkabb, hogy a szokasos Pokember-mitologiabol nagyon keveset kaptunk. Erdekes ez az univerzum, na, Peternek a kepregenyben is voltak korszakai, amelyekhez mindig köthetö egy-ket erdekesebb, altalaban uj ellenseg es nehany maganeletbeli valtozas, az MCU-ban pedig meg csak nem nem is emlitik öket, pedig a szemelyisege alakulasanak szempontjabol fontosak.

    Amugy bejön, mert szellemisegeben ugy Pokember, ahogy az elsö kettö modern vonulat sosem volt, viszont tenyleg alig van kapcsolodasi pont a mitologiahoz (Peter haverjai pl. vagy MJ elötti szerelmei), az MCU-hoz valo kapcsolashoz megy el az idö. Uncle Ben emlegetese azert nem hianyzik.

  5. “A következő 3 film egyike biztos a Pókember vs Venom lesz”

    de hogy? mármint tematikailag, mert a képregényre nem emlékszem, de a filmes Venom egy antihős, olyan akit kedvelnek a nézők, nem fog Hardy alatt bedurvulni mint a szimbióta, ha meg átmegy másra mégis akkor meg nem Hardy lesz az ellenfél venom, és úgy úszik a nagy harc mögötti nézőcsalogató erő.

  6. Human

    Simán megtehetik, hogy valami félreértés miatt egymásnak mennek, aztán a végén együtt nyomnak le valaki mást. Valamit biztos kitalálnak, ezt nem fogják kihagyni. Nem véletlen volt a Venom2 stáblistás jelenet.

  7. Nagyon kíváncsi lennék arra, hogy milyen feltételekkel készülnek az MCU-s Pókember filmek. Kicsit olyan érzésem van, mintha a Sony dirigálna ebben az esetben, pedig az eddigi két Holland-es Pókembert leszámítva csak csalódást keltő módon nyúltak az alapanyaghoz.
    Mégis, valahol érthető hogy a Disney enged, hogy cserébe a filmjeik része lehessen Pókember, az Endgame változásaival top 3 “legnagyobb név” lett a Strange és a Thor epizódok mellett, illetve sokkal inkább az ő narrativájuk része, mint az épülő Sony-s Marvel univerzumé.

    Az még érdekes, hogy Holland az elmúlt hetekben kifejezte, hogy már nem sokáig lenne Peter Parker/Pókember.

  8. @Blurayfan:
    Meg lehet erőszakolni a dolgot, de az olyan is lesz. A képregényben mind Brock mind a szimbióta gyűlölik Parker-t. Brock azért, mert Parker hazavágja a karrierjét (legalábbis ő így fogja fel), a szimbióta meg azért, mert Parker levakartatta magáról és majdnem elpusztították. Mindkettőnek jó oka van rá, hogy ki akarja nyírni. Mikor Carnage ellen összefognak, akkor pedig azért esnek egymásnak folyton, mert Venom simán ölne az ártatlanok védelméért, Pókember meg hallani sem akar erről.
    Na most, ebből a konfliktusból a filmes Venomnál semmi sincs meg, Brock se olyan, mint a képregényben. Szóval egy Batman Vs Superman féle álkonfliktust pedig jobb is, ha nem próbálnak erőltetni.

  9. Scorpion82

    Pedig pont arra gondoltam. Marmint BvS. Itt is ilyesmi lesz. A filmek eddig se követték szorosan a képregényeket.

  10. @Human, szerintem ez a legkisebb gond. Nyilván mindkét karakter “pozitív”, de össze lehet őket ereszteni, legalábbis egy csörte erejéig biztosan. Lehet az félreértés, vagy Pókembert összezavarja egy másik szimbióta. Nyilván kell valami komoly felvezetés, de óriási öngól lenne kihagyni ezt a vásznon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.