Momoa és A holló

Kiszivárgott pár tesztjelenet, amiben Jason Momoa alakítja az új Hollót (a The Crow eredetijében Brandon Lee). Nem tudni pontosan mikor készültek a felvételek, és nem kell aggódni, a film egyelőre nem fog elkészülni, ezek jó régi anyagok érdekességnek. Mondjuk a rendező Corin Hardy idei nyilatkozata szerint még van a rebootra esély, legalábbis ő nagyon reménykedik.

human
írta
2021. 11. 30. 18:15
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Momoa és A holló” bejegyzéshez

  1. Nagyon reménykedek, hogy nem lesz reboot. Pont ez az a film az, ami nem szorul arra, hogy rebootolják, mert van egy olyan különleges atmoszférája, amit nem lehet csak úgy “lemásolni”. Az 1990-es Jákob lajtorjára esetében is ugyanez volt a véleményem. Az ilyen filmeket békén kellene hagyni.

  2. bobjay:

    Fú, annak a 2019-es változatát nem is bírtam végignézni, annyira sz*r volt. Valahanyadik perc után ki is nyomtam (pedig én olyat ritkán csinálok, mert mindenevő vagyok).

  3. Szerintem meg csinálják, bukjon meg minél több reboot a pénztáraknál, aztán talán végre leszoknak róla, hogy mindent is újra kell forgatni, folytatni, spinoffolni stb.

  4. Kinézetre meglepően nem rossz, de Momoa soha nem tudná azt a nehezen körülírható karaktert hozni, mint Brandon Lee a feltámadás után. Más megközelítésből meg felesleges, tuti a testi adottságokra és agyatlan verekedésekre helyeződne a hangsúly. Áh, nem, nincs racionális oka, hogy ez a film elkészüljön, más címen viszont szívesen megnéznék hasonló témát, a bosszúfilmekből elég sokat ki lehet hozni.
    Egyébként érdemes megnézni, hogy az eredetiben mennyire beleélték magukat a szerepükbe a szereplők, nagyon hiányzik ez a fajta megalázkodás a mai színészekből.

  5. Nem tudom, meddig lesznek képesek békén hagyni a klasszikus filmet de van egy olyan érzésem, hogy nem sokáig, hiába úsztuk meg Momoa-t (semmi bajom az ipsével alapvetően, de borzasztó karakteridegen Eric Draven lett volna). Mivel a harmadik és a negyedik Holló film kritikán aluli lett, valószínűleg nem fognak kiegyezni azzal, hogy a Draven-es sztorit elengedve mással próbálkozzanak (pedig lenne honnan meríteni, pl a képregényes antológia-sorozatból, ott vannak jó sztorik), hanem ragaszkodni fognak a remake-hez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.