Heti mozibemutatók: december 2.

Nem sok mindent tartogattak a hétre, nem hiszem, hogy ezek miatt rohannak vissza az emberek a mozikba. Na de majd a jövő héten Spielberg és az utána levőn a Pókember, hogy egészséges legyen a médiadiéta.

  • The Marksman (Az oltalmazó) – csak hogy legyen valami akció is a rég warez Liam Neesont betolták napi pár időpontokban több moziban.
  • Sing 2 (Énekelj! 2) – a heti animációs ezúttal nagy stúdiótól.
  • Rifkin’s Festival (Rifkin fesztiválja) – Woody Allen rendezés? Ennyit a cancel kultúráról itthon. Mondanám, hogy rohanok rá, de inkább amolyan nyugis otthon nézősnek tűnik, mert a kapcsolatokat boncol és öregedést. Komédia?
  • Rocky IV: Rocky vs Drago – The Ultimate Director’s Cut – egy moziban, naponta 1 időpontban, de itt van a hidegháború vége.
human
írta
2021. 12. 03. 17:44
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: december 2.” bejegyzéshez

  1. A pókemberre állítólag ÓRIÁSI az érdeklődés!Csilliárd pénzért árulják a mozijegyeket az ebayen :D

  2. Akinek volt esze, hogy árulja az zseni. Aki meg olyan hülye, hogy megvegye az meg meg is érdemli a hülyeségéért…

  3. @LasDen: teljesen igazad van. Amekkora mozirajongó vagyok nem tudnám megmondani most így kapásból, hogy melyik filmet néztem rögtön első nap, első vetítésen. Talán még az éjféli vetítéseknek van egy bája, de az, hogy egy olyan filmet, amit egy nap vagy 10 időpontban vetítenek és megvegyem felárral, duplán, triplán a jegyet, csak, hogy pár órával hamarabb lássam, mint amúgy mások, az nonszensz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.