Black Adam a Total Filmben

A magazin címlappal és képekkel jött a Shazamhoz kapcsolódó, The Rock főszereplésével készült képregényfilmből.

human
írta
2021. 12. 07. 17:59
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Black Adam a Total Filmben” bejegyzéshez

 1. menőn néz ki. Azért remélem tényleg alapvetően rossz arc lesz, nem az a szerethető mamlasz… :D

 2. Mivel Rock a legnépszerűbb színész a világon (insta feliratkozás alapján), ezért remélem vissza tudja hozni a divatba a 80-as években menőnek számító, maszkulin férfi küllemet… legalább a filmekben.
  Most az első képre ránéztem, és előjöttek a régi emlékek. Ez egy férfi a képen bakker. Lassan olyan fiúcskák játszanak akciósztár szerepeket, akiket hihetően lenyomnának a sokszor kritizált, 48 kilós színésznők. Persze Momoa vagy Hemsworth se picikék, de túl jó képűek. Előbb elhinném róluk, hogy el akarnak adni nekem egy 100$-os alsó nadrágot, minthogy elviszik a törzs bükköt a vállukon.

 3. 4: Én is ugyanezt gondoltam ahogy ránéztem, hogy jé, itt nem úgy néz ki mint egy nagyra nőtt gyerek, hanem mint egy férfi. Rockra tényleg írhatnának komolyabbra hangolt filmeket is, jól állna neki.

 4. LasDen

  Sajnos van egy rossz hìrem. Black Adam mar a képregenyben is JL tag. Ugyhogy bőven ágyaznak az antihős archetype nak, ami a filmben lesz.
  Sztem dark Batman potlek lesz belőle.

 5. Női szemmel nézve Rock rég túl van azon a ponton, amikor a külleme még esztétikus volt, ekkora izomzat már inkább taszító, de az kétségtelen, hogy férfias.

 6. hát én mindenkit irigylek aki csak egy pillanatra is úgy tud tekinteni a Rockra mint anno a 80as években Schwarzi vagy Stallone. Nálam ő komolyan vehetetlen, és ezt nem bántásból mondom, nincs vele bajom, mondjuk egy Jumanjiban, de ennyi (illetve még egy fontos, kicsit ezt is kihasználva az olyan fekete koméfiában mint a Pain&Gain, amikor ott sütögeti a kézről az ujjlenyomatot integetve a rendőr csajnak és ki van írva a nézőknek hogy igen, ez még mindig egy igaz történet, na az viszont hatalmas volt :))) Na de amúgy ez is arra példa hogy közben meg Mark Wahlberg meg sokszor bizonyított már (nekem legalábbis mindenképpen) kemény akciófilmben is, na hát a Rock meg nem ez a kategória. Kb mint egy óriási játékfigura)

 7. @6. speranza: Pont erről beszélek. Igazi “ronda”, de mocskos férfias külleme van.

  @7. bvr: Olyan szerepet írnak rá, mivel alapból ilyen bolondos személyiség, de ha komolyra veszi a figurát, akkor simán hozza azt a szintet, ami ma már teljesen lesüllyedt. Nálam pl. Az amazonas kincsében hihetően hozta a “darálógép” szerepet. Ott maga a film alapkoncepciója vicceskedős akart lenni, de Rock szinte végig balta arccal tudta hozni azt, amit én elvárok egy akciósztártól.

 8. Én továbbra is csípem, baromi szimpatikus. Viszont tényleg kellene neki több komolyabb film. Ami nekem tetszett tőle nagyon a Faster, Snitch, emelt fővel , pain and gain és pár komédiába is igen jól áll neki. Pedig lehetne belőle a mai “Schwarzenegger”, de vagy elkerülik őt ezek a felkérések vagy ő nem választ jól. De rengeteg a felejthető filmje is.No meg nem lesz több T1-T2 , predator , emlekmas, conan szintű film . Vagyis voltak , de tudjuk milyenek lettek.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.