A Moonfall első 5 perce

Roland Emmerich (The Day After Tomorrow) filmjében a Hold jön a Föld felé, mert randija van, és ez nyilván hatalmas katasztrófát jelent.

A film csak februárban érkezik, de az első 5 percét megkaptuk most.

human
írta
2021. 12. 14. 03:36
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “A Moonfall első 5 perce” bejegyzéshez

 1. Ezt a fajta marketinget miért szokták választani? Én nem értem, leírhatná valaki. Ez most azt jelenti, hogy akkora moneyshot(scene), hogy sima trailerben nem tudnák eleget villantani, vagy ez egy fegyver, amikor azt látják, hogy az embereket nem érdekli a film trailer nézettségek alapján? Nekem szubjektíven hülyeség, sosem nézem meg az “első xy perc” típusú videókat.

 2. Nekem nincs bajom az ilyesmivel. Ez a film alapból nem érdekelt, de ezt a pár percet rászántam. Látványos, a trükkök nem lógnak le a vászonról, a katasztrófapornóra vevőknek tetszeni fog.

 3. Olyan, mint amikor olvasol valami érdekeset a neten, aztán egyszercsak: fizess elő (regisztralj, stb.), ha tovább szeretnéd olvasni a cikket. Előbb utóbb az lesz, hogy megnézheted ingyen a filmet, de a fináléért fizetni kell.:)))
  Azok járnak majd jól, akik szokták kommentelni, hogy a felénél kinyomják a filmet, ha nem jön be. Róluk nem gombolnak le feleslegesen nagy pénzeket olyasmiért, amiért amúgy nem fizetnének.

 4. csuszu1: ezt a koncepciót értem, játékoknál az első ingyenes chapter stb. működő modell. De mit érnek el vele, ha csak hónapokkal később kellene aktiválódnia a vásárlási impulzusnak?

 5. Én kifejezetten szeretem az ilyen részleteket. Itt valóban kicsit messze van a február… De legalább semmit nem lőtt el a filmből!

 6. Egyetértek Samuval, ha a tartalom (ebben az esetben a film) elérhető lenne rögtön (moziban, online stb.), akkor látnám értelmét kiadni egy ilyen hosszabb szegmenst.. de mire kijön az érdeklődők fele el is felejti, hogy létezik.

 7. Amúgy most esett le, hogy Emmerichnek nem ez az első filmje, ami népszerű áltudományos hoaxra alapszik. A Csillagkapu meg a piramisok ugye. De a 2012 is belefér a sorba. Miket olvashat az ürge vajon.

 8. Nem az a kérdés mit olvasgat…mit szippant? :)
  Amúgy Halley Berry nem néz ki furán?
  Vagy csak simán megöregedett? :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.