Heti mozibemutatók: december 16.

Bár már tegnap este megérkezett, de a hivatalos kezdő nap a mai, itt van Pókuci, az álruhás zseni, amiről ma éjjel, vagy legkésőbb holnap lesz itt beszámoló. Van mellé más is, de szerintem nem akarjuk tudni azokra hányan mennek, hiába lehet esetleg jó a magyar film, hiszen a poszterén annyi díjszezonos grafika van.

 • Legjobb tudomásom szerint – magyar film egy nemi erőszakot elszenvedő házaspárról, és ennek következményeiről.
 • Dragevokteren (Én és a sárkányom) – norvég családi film.
 • Spider-Man: No Way Home (Pókember: Nincs hazaút) – a kinti elővételeket elnézve ez lesz az a film, ami tényleg nagy tömegeket visszavisz a termekbe.

Mivel pont a filmen leszek akörül amikor kimegy ez a poszt, így estig nem kommentelhető kivételesen. Aki írna nem a Pókemberről, annak majd kinyitom éjjel.

human
írta
2021. 12. 16. 13:59
megjelenés

hozzászolás


10 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: december 16.” bejegyzéshez

 1. Megnéztem tegnap este Pókit. Jó volt, pedig én egy ideje nem szeretem a Marvel filmeket, már az Endgame, Thor 3 érát se bírtam.
  Ez egy nagybetűs képregény film volt, ami jó megfogta a karakter szellemiségét, az akció jelenetek is elszórakoztattak, nem voltak unalmasak. Hiába a sok szereplő, a történet nem esik szét.

  Viszont néhol már annyira bugyuta vígjátékba csapott át, hogy már zavaró volt, mert saját személyiségüket és hitelességüket is eldobják egy egy viccért. De ezt leszámítva elszórakoztatott a film, mindenkinek ajánlani tudom. A 2. post credit jelenetet nem érdemes megvárni, az csak egy trailer a dr. Strange 2 ről.

  Az első post credit meg teljesen logikátlan, de nem tudnám spoiler mentesen kifejteni, úgyhogy majd később.

 2. Kisebbsegben leszek: zavart a Pokember. Persze lehet hogy benne volt az is, hogy a mozi fele vegig a k telefonjat nyomogatta, dehat a mai korosztaly egy resze ilyen. Szoval sok volt, es kisse eroltetett. Mondom ezt ugy hogy 2004 ota eleg hc comic fan vagyok, foleg marvel, es az mcu is tetszett alapjaiban. A ket elozo pokembert birtam, de andrew garfield az asz nalam.
  Izzadtsagszagu volt a sok retro szereplo mozgatasa es a korabban megismert jellemuk kiforditasa. Persze 2.5 ora alatt sokmindent markolt a film… A fo dolgok rendben voltak, Holland sztem klassz es Zendaya is elegge Zendaya-s, a latvanyt neha nemigen tudtam kovetni de jonak tunt.
  A stablistas jelenet… huha. A fel vilag at lett itt b@€€va, legalabb ketszer.
  Vegyesek az erzeseim. Zavart a film, es ennek nem orulok.

 3. Mi is megnéztük, azt hiszem én ehhez már öreg és cinikus vagyok. Sajnos a stáblistás jeleneteket nem tudtuk megvárni, mert majdnem bepisiltem. Ha majd mindenki látta, valaki elspoilerezné nekem? Köszi!

 4. ” Persze lehet hogy benne volt az is, hogy a mozi fele vegig a k telefonjat nyomogatta, dehat a mai korosztaly egy resze ilyen.”

  nem tom milyen előadásokra jártok, nekem most meglepően senki nem nyomogatta

 5. Nekem is fura volt mert soha nem volt meg ilyen. De az atlageletkor vagy a dunaplaza celkozonsege… nem tudom. Zavaro volt nagyon.

 6. jó volt a póki előtte megnéztem a régi filmeket, így friss emlékekkel ültem be rá
  Én vagy 2x sírtam is LOL

Comments are closed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.