Január elsején Visszatérés Roxfortba

Az HBO Max összehozott egy olyan sztáros beszélgetős műsort sok megidézett díszlet között a Harry Potter 20. évfordulójára, és végre trailer is van.

Rajongói szem nem marad szárazon?

human
írta
2021. 12. 20. 20:49
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “Január elsején Visszatérés Roxfortba” bejegyzéshez

  1. Alan Rickman mennyire hiányzik innen. :(
    A Friends Reunion is jópofa volt, szóval ezt is várom.

  2. Fura hogy a szintén 20 éves LoTR nem kapott ilyet. Kíváncsian váromrom ezt, a hangulat miatt a Helen Mirren-es “qringe” műsor is lecsúszott.

  3. kicsit erőltetettnek néz ki a “we are family” szöveg, mint a Friends reunionnál is kicsit érezhető volt, hogy annyira nem akarnak közel jönni, de azért jó lesz nosztalgiának és gondolom a studió is nagyot fog ezzel és a régi cuccok leporolásával kaszálni

  4. Én is úgy tudom, hogy Rowling nem volt meghívva, ami szerintem hatalmas pofátlanság. Amiért utólag homárrá titulálta Dumbledore-t és mert Az elátkozott gyermek szétrombolja az addig felépített “logikát”, nekem sem a szívem csücske. De ez így olyan, mint a Star Wars Lucas vagy A Gyűrűk Ura Jackson nélkül.
    Ennek ellenére már a plakát libabőr, az előzetest meg sem nézem.

  5. Pont azért nem hívták meg mert kikérte magának hogy ő nem menstruáló személy, hanem nő. Gondolom az lmbtq közösségnek bszta a csőrét.

  6. Rowlingot nem azért nem hívták meg, mert Dumbledore-t a saját neméhez vonzó nyilvánította, hanem mert twitteren beleállt ilyen transgender ügyekbe és ez sokak szemét csípi, mert nem mondott mindig okosat.

    Én amúgy a stúdió helyében azt csináltam volna, hogy videóüzenetben bevágom. Vagy esetleg 4-5 percben beszélget a trióval, minden jót kíván, aztán helló. Nyilván ez kissé méltatlannak hat, de szerintem az sokkal cikibb, hogy úgy csinálnak, mintha nem is létezne.

    Az egész világot ő kreálta, nélküle ez nem is létezne, de hát ugye, ez manapság már kevés.

  7. Rowling nem mindig mondott okosat? Merészelte az objektív valóságot, a tényeket megnevezni. Ez csípte a szemét a sok valóság tagadónak.

  8. Mate815:

    Totál igazad van.
    Ezt a világot ez a fajta politikai korrektség fogja felzabálni. Már mindenki attól fél, hogy mit szabad mondani és mit nem, és azzal éppen melyik közösség érzi magát éppen megsértve.
    Nevetséges.

    Rowlingnak szerintem tök igaza van. Ő nem egy “menstruáló személy”, hanem egy nő. Mint ahogy a világ fele nő, a másik fele meg férfi. És pont.

  9. Nekem onnantól kezdve, hogy az alkotót, a világ megteremtőjét kizárták és “letagadják”, tiltólistás lett minden ami “wizarding world” vagy mi a szösz. Kissé a gárdában is csalódtam, bár valószínűleg a saját bőrüket is féltik. Egy szó Rowling mellett, és egy időre eltemethetik a karrierjüket…

  10. vicces a “mocsok cancel kultúra” válaszaként tiltólistázni :) már bánom, hogy kitettem, mert ezt a Rowling témát annyira unom már a sok Fantastic Beast alatt lejátszott viták miatt, amikor ugyanazokat a köröket lefutotta mindenki.

  11. @Z0l1
    Azért jobb, ha tudod, hogy amit írsz nem igaz. A világ fele nő, a másik fele férfi? Ok, mi alapján mondod meg, hogy ki férfi és ki nő? Nemi szervek vagy kromoszómák alapján? Ugyanis vannak női nemiszervvel születő XY kromoszómás emberek, sőt 2 és fél kromoszómásak is. Vannak 2 nemiszervvel születők. Őket férfinak vagy nőnek nevezed?
    Szóval nem, nem pont. Attól még, hogy a te fejedbe nem férnek bizonyos dolgok (mert úgy neveltek és nem vagy hajlandó bővíteni az ismereteidet, vagy elfogadni, hogy nem csak az létezik, amiről korábban tudomásod volt), léteznek más dolgok is.
    Amit írsz úgy hangzik, mint anno a “a nap a föld körül forog. és pont.”. Az orvostudomány simán rádcáfol, ugyanis nem minden ember rakható az egyik vagy a másik skatulyába.

  12. Endymion: igen vannak atipikus esetek, ahogyan 11 ujjú emberek is, mégsem azt tanulod biológia órán, hogy az ujjak száma egy spektrum. Az esetek 99%-ban meg lehet mondani a kromoszómák és nemi szervek alapján ki férfi és ki nő. Az biztos, hogy érzelmeknek a kérdésben szerepe nincs.

  13. Endymion:

    A Föld lakosságának 99,999% bizony vagy nő vagy férfi. (Genetikai mutáció, vagy defektus előfordul, de nem az a jellemző. Statisztikailag elhanyagolható, ha úgy tetszik.)
    És nem unikornis és ki tudja épp micsoda az emberek nagy része,hanem férfi,vagy nő. Nem attól függ, hogy ő épp annak érzi magát. Persze, vannak különlegessége esetek, de nem hiszem, hogy Rowlingnak azért kellene szégyenkeznie, vagy bocsánatot kérnie, amiért úgy gondolkodik, ahogy.

  14. Azt hiszem ez a kommentszekció is megmutatta miért nem hívták meg Rowlingot. Talán nem is Rowling kommentjei miatt ,hanem a sok okoskodó hozzászóló miatt akik átpolitizálják az okos ideáikkal az összes elérhető kommentszekciót..komolyan hát ki kíváncsi erre egy random Harry Potter téma alatt ,hogy valami jöttment toxikus kommentelő megmondja mi a normalitás és mi “mutáció” vagy “defektus”?

    Rowlingot emiatt hiba meghívni ,mert triggereli a megmondóembereket.

  15. “A Föld lakosságának 99,999% bizony vagy nő vagy férfi.”
    Ok, ezt az adatot honnan vetted? Csak nem kitaláltad? Vagy így feltételezed? Vagy a te világról alkotott elképzelésedbe ez a szám fér bele? Én nem dobálózok százalékokkal, ha arról semmiféle bizonyosságot nem tudok, csak egyszerűen feltételezem.
    De megkérdezem újra, honnan veszed ezt a 99,999%-ot?
    És miért nem hagyjuk mindezt azokra, akik tényleg ezzel foglalkoznak? Miért mi akarjuk laikusként ráerőltetni azt, amiben hiszünk az egész világra, csak mert képtelenek vagyunk elfogadni, hogy talán bonyolultabb az élet, mint ahogy azt addig hittük?
    Én itt csak azt látom, hogy “nem fér a fejembe, tehát ilyen nincs”.

  16. Megalaz: pontosan, nem is a műsor bojkottálásától, canceljétől félnek, hanem hogy csak erről az idióta cancel nem cancel faszságról megy majd az összes műsor körüli kommunikáció, nem pedig arról, hogy kit milyen jó volt látni. Konkrétan akik cancelrémeket látnak azok jelentősen közreműködnek a helyzetben.

    A filmeken több ezer ember dolgozott, erre megint arról megy a beszéd, hogy az író (akinek az adaptálással változtattak is a pontos könyvüzenetén) mit mondott utólag, amikor már rég kinn van a kezéből a művének értelmezése és a közönségnél van, így félresöpörve a rengeteg másik embert, akik miatt a Potter filmek működtek.

  17. Dumbledore homár, Hermione meg feka a kőnyvben, de hogy valaki transzexuális legyen, na Rowling ott húzza meg a határt. 🤨

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.