Hivatalos kép az Avatar folytatásából

Kezdenek úgy tenni, mintha jövő télen tényleg be akarnák mutatni a filmet. A képen Jack Champion látható, aki Spidert fogja alakítani. Hogy ki ő? Az előző rész két főszereplőjének fogadott fia, aki Pandorán született.

human
írta
2021. 12. 21. 03:18
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Hivatalos kép az Avatar folytatásából” bejegyzéshez

  1. A szinész 17 éves a való életbe. Mivel már evek óta leforgatták állítólag a 2. részt, kíváncsi leszek, hogy itt milyen idős lesz.

  2. 2009-ben is decemberben volt a premier, és ha jól emlékszem valamikor májusban jött ki a teaser, a normális trailer meg augusztusban, így idén is erre a menetrendre számítok, addig meg biztosan csöpögtetnek képeket. Tegnap leragadtam a The Abyss-on, még mindig ott van a szeren az a film is.

  3. Pracsa,

    van Youtube-on egy Variety beszelgetes Cameron es Villeneuve kozott. Abban Cameron pl emliti, hogy direkt ugy forgattak le, hogy az elso harom reszben meg kisgyerek, majd lesz egy idougras, amikor jo par evvel idosebbek a gyerekek.

    Egyebkent tudom ajanlani mindenkienek a videot. Messze a legtobb info van a folytatasokrol, amit az utobbi 12 evben kaptunk. Plusz par szerintem korszakalkoto uj gondolat is van benne Camerontol, a jovo filmes elmenyerol.

  4. Háááát, én nem tudom. Engem nem győzött meg. Szerintem oltári nagy bukta lesz. Nem is a legjobb választás erre a szerepre. Kár érte, pedig lehetett volna jó is a film.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.