A Death on the Nile új előzetese és posztere

A film aminél a marketing csapat csak a fejét vakarja. Itt volt a lehetőség az új Agatha Christie franchise-ra, az Orient Express korrekt volt, jöhetett a Halál a Níluson regény feldolgozása. Erre mostanra már nem csak az egyik főszereplő Arnie Hammer futott bele a privát beszélgetéseinek szivárgásába, de még Letitia Wright is szerepel benne. Mondom, szegény reklámozók. Nem a stúdiót sajnálom, túléli a Fox/Disney mindenképp, csak a pár embert akire most rátolták a nehéz feladatot.

A lényeg: egy hajóút a Níluson, egy gyilkosság, egy nyomozó. A poszterek alatt új előzetes.

9 hozzászólás a “A Death on the Nile új előzetese és posztere” bejegyzéshez

 1. Igen, az a srác akit többrendű erőszakkal meg kannibalizmussal vádolnak. Hogy lehet ő még szabadon?

 2. A trailerből majdnem teljesen sikerült kihagyniuk.
  Azért remélem, hogy nem lesz annyira teátrális a film, mint amilyennek ez alapján hat. :)

 3. Jajj de rossz ez a bemutató. Össze-vissza vágott képek olyan emberekről akiket nem ismerünk. A CGI a 90-es éveket idézi. De a legrosszabb a zeneválasztás volt. Annyira nem illik ide, hogy egy pillanatig sem tudtam belefeledkezni a képi világba. Remélhetőleg maga a film jobb lesz.

  Akit zavar Armie Hammer az ne felejtse el, hogy nem bizonyítottak még semmit. Kannibalizmussal nem vádolják. De ennyi erővel minden színész magánéletét vizsgáljuk meg nagyítóval. Alig fog maradni olyan aki patyolat tiszta.

 4. Gadotról egy kép készült és azt kell minden poszterre rákeverni? de mintha a háttérben mások is ismétlődnének a kettőn. szerintem nem szoktam ilyen hibákon rugózni, de azért a marketing igénytelenségnek is van határa :)

 5. @Anthonz

  A kannibalizmus és a kannibális vágyak azért nem ugyanaz. Nem vádolják kannibalizmussal.
  Az erőszak sem bizonyított. Ebben a botrányban főleg a kiszivárgott üzenetek játszottak szerepet, hogy melyik nővel mit szeretne csinálni.
  Mondjuk nekem ez is sántít. Én magánemberként is óvatosan küldenék ilyen üzeneteket bárkinek, de hogy egy ekkora sztár ne lenne tisztában azzal, hogy mennyire komprommitáló lehet számára, ha ilyen írásos üzeneteket küld… Hogy a PR csapata, ügynöke nem világosította fel többször is ezeknek a veszélyeiről. Fura ez így nekem.
  Szerintem minden ügynökkel rendelkező A-B listás sztárt időről időre felvilágosítanak arról, mit hogyan szabad még a magánéletben is, hogy abból később ne legyen gond.

 6. abelh: minden osztály kap egy adag egyéni képet és úgy variálja a posztereket ahogy akarja, lehet a többi gadotos szar volt.

  lol most esett le, hogy Russell Brand is benne van, extrán lol a marketing csapatnak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.