Doctor Strange in the Multiverse of Madness-előzetes: sihuhu?

Akiket nem hozott lázba az új Pókember film, azok a végefőcímében levő Doctor Strange 2 előzetesről is lemaradtak. Most végre a netre is felkerült. Valamiért egyre jobban bírom Strange karakterét, szóval fasza lesz a tavasz máris.

A címből is egyértelmű, hogy a multiverzum koncepciója kopogtat (a Loki-t nem nézőknek is). A végén pedig felvillan…

A poszter alatt előzetes.

15 hozzászólás a “Doctor Strange in the Multiverse of Madness-előzetes: sihuhu?” bejegyzéshez

  1. Annyira utálom a Marvelt, hogy ilyen jó trailereket csinálnak állandóan :D Fogalmam sincs mi lesz a story de alig várom

  2. Várom és meg fogom nézni. De azért elég mulatságos, hogy miközben a Marvel felvázol egy olyan világot, ahol az univerzumban számtalan bolyón van élet, különböző fajok, akik immár kapcsolatba is léptek egymással, de az egész univerzumot érintő nagy dolgok valahogy mindig a földön és emberek által történnek :))) Óriási ez a Marvel univerzum és mégis olyan töpörödött kicsi… :D

    Amúgy remélem, hogy nem ez lesz a zene, mert ez tipikus, jellegtelen, milliószor hallott felfokozott akciózene, amiben semmi egyediség nincs.

  3. Endymion; sajnos ez a probléma a rengeteg lehetőség velejárója. Kicsiben ugyanez a helyzet a szóló filmeknél. “Miért nem segít más..?”

    Mivel Strange és Scarlet is eléggé egyedi képességű karakterek, ezért itt szerintem nem annyira ordít a plot az általad leírt hibától – mint pl egy Pókember 2-3-ban, ahol a S.W.O.R.D-nak közbe kellett volna lépnie, megvédeni Peter-t.

    Ahol nem fizikai a konfliktus, ott könnyebben elhiszem, hogy kevesen tudnak róla és Strange ilyen tekintetben kifejezetten “erős” karakternek számít, kevesen tudnak beleszólni abba, hogy mivel bűvészkedik.

  4. Amit nagyon jól csinál a Marvel, azok a más filmekben való mellékszerepek. Sokkal várósabb így a második rész, azáltal, hogy jobban megismertük karakterét a Thor Ragnarök, Infinity War, Endgame, Spiderman 3 által.

  5. Engem csak az szomorít el, hogy 1:-ben kiadták trailernek minősítve a pókember végi jelenetet :(
    Ez szerintem elég gáz volt ….

  6. @EpicZurg

    Én egyáltalán nem arról írtam, hogy “miért nem segít más?”.
    Itt pontosan arról van szó, amit felvetettem. Megint a Földön, megint egy ember tehet valamiről, ami az egész univerzum sorsát befolyásolja. A Marvel univerzumban van számtalan bolygó, számtalan faj és számtalan hős, de valahogy (majdnem) mindig a földön élő emberek alakítják az univerzum sorsát :D
    Most a multiverzumét. (Szerintem a Loki sorozatban történtekkel nem fognak markánsan foglalkozni.). Az kiderült a trailerből Dr Strange tehet valamiről, ami nagy kalamajkát okoz és az egész világ sorsa a tét (nem a földé, az ismert világé), ki is van mondva, hogy ő okozza a legnagyobb fenyegetést.
    Már megint egy ember a földről, egy ekkora univerzumban. :D
    Lássuk be, a Marvel filmekben ha az egész világot fenyegeti valami vagy az egész világot kell megmenteni, arról jó eséllyel a földi emberek tehetnek.
    Persze jól elvagyok ezekkel a filmekkel, szórakoztatóak, de a történetek ezen része még mindig gyerekmese szinten van. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.