Az Uncharted második előzetese

Most tényleg a film végső fő akcióját mutogatják? Az a hajós jelenet annak tűnik. A lényeg, hogy Tom Holland kincset keres, Banderas pedig erről le akarja beszélni, mert family, és közben a tényleges family segíti is a srácot.

Kalandfilm, szóval mindenképp nézős, akkor is ha Ruben Fleischer rendezői munkássága eddig Zombieland 1-2 és Venom meg Gangster Squad főleg, avagy a mérleg két oldala.

8 hozzászólás a “Az Uncharted második előzetese” bejegyzéshez

  1. Ez azert valamivel jobb volt, mint az elso trailer. Ha nem rontjak el, 2-3 evente fog jobbi egy folytatas az elkovekezendo 20 evben. Rosszabb vilagot is el tudok kepzelni.

  2. Jobb mint az első trailer, már volt tőle valamennyi Uncharted érzetem. Szóval meglátjuk, mindenképp nézős lesz.

  3. “Az a baj, hogy itt is Pókemberként látom.”

    valahogy én is így. az zavar, hogy koppra ugyanúgy néz ki itt, mint ott. ott 16-17 éves, itt 22-23 talán a karakter. és Holland 30-35 évesen sem fog úgy kinézni, mint Drake. soha. és ez nem is gond, ezt el tudom engedni.

    de van egy kölyökképű színész, aki hiába 25, max 18-nak néz ki, és tényleg évekig építették bennünk az imázsát, hogy ő egy gimis tinédzser és most hirtelen ugyanazzal a fizimiskával be kéne fogadnom Drake-ként. ez lehet hülyén hangzik, de ezt valahogy nem fogja fel hirtelen az agyam :D hiába néz ki jól ez a trailer , a Spiderman előtt moziban nagyvásznon meg kifejezetten lebilincselő volt Unchartedet látni, mégsem tudom emiatt annyira várni.

  4. Köszönöm, hogy így összefoglaltad. Tom Holland arca teljesen összeforrt a Pókemberrel. Itt is ugyanúgy beszél, gesztikulál, bénázik és az sem segít, hogy a játékot követve az akciójelenetekben pörög-forog-csapkod akárcsak a másik szerepben. Idővel lehet le tud törni a Marvel skatulyából, de ehhez sokkal merészebb és drámaibb karaktereket kellene elvállalnia. Persze kívánom, hogy az Uncharted legyen a remek Indy pótlék, amiből idővel kapunk még ötöt a következő 15-20 évben, ha már a Tomb Raider is gyengélkedik. Ám jelen pillanatban azt érzem, hogy a hírnév ellenére a számítógépes játékadaptációk átka ezt a franchiset is eléri.

  5. Oliver Hudson a legjobb választás Drake – nek , ez teljesen

    egyértelmü , minden megvan benne ami kell , és még hasonlit is ,

    csak kár hogy túl öreg a szerepre ! Sully pedig lehetett volna

    George Clooney , tökéletes !

    Sajnálom mert ez a szereposztás nagyon szar ,tipikus rosszul használom a szinészeket dolog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.