The Batman új előzetesben

“Te Bruce, tehetnél kicsit többet ezért a városért, nem?” Jogos felvetés amit Batman kap? Erre és a macskanővel való viszonyára koncentrál az új előzetes.

Na jó, Riddlert is többet mutogatják.

human
írta
2021. 12. 27. 20:24
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “The Batman új előzetesben” bejegyzéshez

 1. Ha nem lenne benne ennyi akcio, eltudnam fogadni. De nagyon vicces ahogy Pattinson kemenykedik. Minden mas viszont nagyon ott van benne, még a zene is. Továbbra se tudom, hogy nézős e

 2. Az előző előzetesek leggyengébb pontja Selena volt, de ebben szépen árnyalták a karaktert és az akció is meggyőző. Továbbra is várós a film!

 3. Nem rosszabb és nem is jobb ez az előzetes, mint az eddigiek. Akit meggyőztek korábban, ezt már meg se kell néznie.

  Ami vicces, hogy az előző trailert a Mátrix előtt 2x leadták egymás után. :D Azt hittük valami Mátrixos poén, de csak szimplán valaki figyelmetlen volt.

 4. Jónak tűnik leszámítva Pattinsont és Kravitzet. Sajnos nem tudom komolyan venni e két bohócot ezekben a szerepekben.

 5. Nagyon igényesen néz ki az egész, rohadt ígéretesnek tűnt eddig is, most is.. Ez olyan kibeba***tt jó lesz, hogy simán vetekedni fog Nolan-ével. Itt és most borítékolom.

 6. Érdekes. Nekem tetszik. A harmadik Nolan filmet nem néztem meg. (A második remek.) Az etalon nálam az első Tim Burton film.
  Itt érződik a furcsa kettősség, hogy Bruce multimilliárdos aranyifjú, aki kettős életet él és dühét elveri az alvilágon, de kap egy nehéz ellenfelet stb. Hmhm. Nem rossz.

 7. Dan.. ez szerintem marad egy illatos, üres boríték. Nolan trilógiájával soha – még kicsit sem – (és most nem lesz “elég egy lökés”)fog vetekedni. Ezer sebbel küzd, már most ez a film. Deee majd meglátjátok. Nem Pattinson Batmanjától félek a legjobban.Dee én csak károgok.. és mondom a magamét. Deeee majd meglátjátok.. ha ha ha :)

 8. ne már :) ez még mindig egy gigantikus blöffnek tűnik. az erős vizualitás és pár valóban cool jelenet maszkolja, hogy ez egy hatalmas semmi.

 9. 13: Pontosan. Ez is egy nagy nullának néz ki ennyiből, de megint megy a szokásos olvadozás a fanoktól.

 10. Továbbra is több beállítás Nolan kopinak érződik. Hetedik feeling ennyiből eddig sehol. Persze a teljes film alatt ha jó a sztori még akár ez lehet majd a legnagyobb pozitívum nálam.

  Dan:
  XD
  Oké. Erre majd visszatérünk ha láttuk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.