Zack Snyder kis betekintést ad az új vízióba

A Rebel Moonból osztott meg egy concept artot, avagy olyasmi rajzot amin látszik milyen hangulatra törekednek. Egy galaxis széli bolygót fenyeget valami zsarnok, és egy különleges képességű lány megy hadsereget gyűjteni elleni.

human
írta
2021. 12. 30. 03:18
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “Zack Snyder kis betekintést ad az új vízióba” bejegyzéshez

 1. Reméljük itt is beül majd közvetlenül a kamera mögé. Az a legutóbb is olyan jól sült el….

 2. Nem tudom már megint miért fáj ennyi embernek, hogy Snyder új projekten dolgozik (nem csak erre a közösségre értem).

  A több száz évente megjelenő film és sorozat között nem elfér? Kötelező megnézni?

 3. Jaj csak ne írja. Fényképezni gyönyörűen tud meg vizualításhoz is nagyon ért de az írást felejtse el. Annyi baromság volt a zombis filmjében, hogy azt egy kicsivel rutinosabb író simán kijavíthatta volna.

 4. Azt ugye vágjátok hogy Snyder Zomis filmje A halottak hadserege, egy univerzumban játszódik (konkrétan folytatása) a később megjelenő Tolvajok Hadseregének …. :D

 5. Én várom. Csípem Snyder munkásságát.

  @Abu, sztm tudják legtöbben. Amúgy az Army of Thieves még jobb is lett, mint a zombis. :D

 6. Human szerintem aki az oldaladon lóg,az mindenki tudja :)
  Nekem amúgy a Snyder cut is tetszett, ezt is megnézése majd, ha egyszer elkészül..

 7. Miert faj egy uj Snyder project? Csak magam neveben beszelve, az a baj vele, hogy csinalt mar nagyon jo es nagyon rossz filmet, nem is egyet. Mivel jo filmekkel kezdett ezert kb mindenkinek okozott mar keseru csalodas, kinek mikor.
  Mivel a potencial megvan benne, hogy jo is lehet, ezert mindenkeppen megnezi az ember az uj filmjet, de mar elore tart tole, mert nwm lehet tudni egy JL snyder cut lesz belole vagy egy Army of the Dead.

  A kep egyebkent nem hoz lazba. Kicsit Sucker Punch talalkozik Chronicles of Riddick erzesem van. Ebbol a ketto filmbol egyik tok jo volt, a masikat mr Snyder rendezte.

 8. Nekem a sucker punch és a chronicles of riddick is bejött, és a kép már most magával ragadott, szóval ez is be fog jönni. :)

 9. Nem, többet nem kajálok be semmit tőle, amilyen magas labda volt az AotD és mégis mennyire ótvar lett…
  Amennyire látom ezt írja és rendezi is, have fun!

 10. Mammut szerintem A tolvajok hadserege a középmezőnyben van. Nem egy erős film de egy délutáni matiné filmnek szerintem nem rossz. Én is sokat vaciláltam,hogy megnézzem-e a Zombis után, de ez inkább kalandfilm lett. Nagy sztorira ne számíts se nagy jellemfejlődésre a karaktereknél ,viszont nekem azt tetszett ahogy megoldották az összekapcsolása a másik filmmel. És a szőke német srác egész jól játszik a maga kicsit idegesítő jellegével. És mivel Nathalie Joanne Emmanuel is szerepel benne egy okkal több volt,hogy megnézzem :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.