Nézzünk filmet: a Moonfall új előzetese

Roland Emmerich (Függetlenség napja, 2012 és a többi) a katasztrófafilmek mes legismertebb neve, a stúdiók rámernek bízni egy csomó pénzt, hogy elpusztítsa a Földet. Ezúttal a Holdat vágja hozzánk, de a hős amerikaiak tesznek majd ellene.

Nyilván van komolyabb történet, a címkén valószínűleg írtam is már, de nem hiszem, hogy amiatt mennek majd rá emberek februárban. Az a zene és az az ugratás. WTF???

human
írta
2022. 01. 06. 17:32
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “Nézzünk filmet: a Moonfall új előzetese” bejegyzéshez

 1. Instant Classic :)

  Na most komolyan, ugy nez ki, hogy nagyon lazara vettek a hangulatot, ami sokkal jobb, mint ha komolykodnanak mint a Day After Tomorrow-ban. Meg a vegen akar jo kis popcorn mozi is kerekedhet belole.

 2. Zene jó :) Ugratás meg… ugyanolyan szar mint az összes katasztrófafilmben, ahol földcsuszamlás elől menekülnek… mindenben van egy ilyen béna ugratás, ez kötelező elem, letudták, ennyi. :)

 3. Hát, akármennyire is lenéztem eddig, ez az utóbbi idők leghangulatosabb trailere, akár még jó móka is lehet.

 4. Patrick Wilsonnak kifejezetten jól áll ez a kicsit badass szerep. Végre nem démonokat hajkurászik( hozzáteszem imádom a conjuring filmeket) de most üdítő látni más szerepben.

 5. Eddig szerettem a természeti katasztrófás világvége filmjeit, mert részben hihető dolgok voltak benne. Erre jön a Föld körül keringő műhód, ami valami ürlény építmény, mert csak. Olyan mintha Emmerich vegyítette volna a katasztrófa filmet és a halálos iramot ( ami már önmagában az ). Jó az őrdrift a végén.

 6. micccsoda bűnös élvezet :D

  Azért két dolgon kifejezetten jól szórakoztam: 1:30-nál a kocsiban hátul ülő kölök unott feje + az kb évtizedek óta képzett asztronauták simán magukka rángatják Samwell Tarlyt, izé a kissé pocakos felfedezőt, aki jó ha kap egy hetes kiképzést. Azért fogok szurkolni végig, hogy az út alatt szívrohamot ne kapjon. Most alkattól függetlenül, ez csak számomra hülyeség?:D

  hülye példa de a deep impactben frodót sem vitték magukkal a mentőexpedícióra..

 7. Anno mikor először hallottam erről a filmről, a fejemet fogtam,hogy mekkora baromság, ezt az előzetest viszont kb. végigröhögtem, de abszolút pozitív értelemben. Jó ötlet volt komolytalan popcorn-funra venni a figurát, szerintem ezt meg fogom majd lesni így, ha kijön.

  P.S. #1: Béremelést annak, aki kitalálta, hogy a Bad Moon Risingot rakják a trailer alá. :D

  P.S. #2: Halle Berryt még mindig szívecskézem!

 8. Jó kis bűnös élvezetnek tűnik, csak azt remélem, hogy nem lesz zavaróan gagyi a látvány, minőség úgy amblokk…

 9. Ez vmi brutál fun móka lesz, ha tényleg ilyen komolytalan lesz a film is. A trailer alatt erre valahogy nagyon gyúrtak. Az a háromszor egymásután elismételt “hang on” is mintha pl. az Honest Trailereseknek szólt volna, hogy nesze itt van számoljátokat csak, ők szoktak ilyenekbe (is) belekötni.
  Én kíváncsi leszek erre a filmre.
  Nah meg Heroes (sorozat) szlógen beidézés, hát az hatalmas volt. :D :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.