Kecsap: No Way Home, Morbius, Oppenheimer, Kitbag, Kimi, Alice, Brad Pitt, Snyderverse, Henry Sugar, Audrey Hepburn

Chris McKenna és Erik Sommers azt mondja a No Way Home-ról, hogy a Doctor Strange 2 csúszása miatt át kellett írniuk rendesen. Eredetileg a Strange került volna előbb mozikba, és eszerint ő lett volna az egész varázslattal szemben a józan ész. Érdekes amúgy így nézni Strange jeleneteire a filmben.

Ezra Miller azt állítja, hogy minden pletyka alaptalan, ami azt terjeszti, hogy a The Flash filmben kitörlődik a #SnyderVerse, avagy elvileg nem írnak át mindent ami eddig történt. Kíváncsi leszek mennyire igaz, mert tippre igazat mondott, de csak technikailag, mittomén, ha 1 karakter emlékszik minden eddig történtre, de teljesen másfelé megy a sztori, akkor máris igaz amit mondott, de valójában meg mégsem.

Luca Guadagnino (Call Me By Your Name) filmet készít Audrey Hepburn életéből. A projektet az Apple TV+ pénzeli, és Rooney Mara lesz a főszereplő.

Első kép az Alice-ból, rajta  Keke Palmer és Common látható. Középpontjában egy nővel, aki a 19. században rabszolga egy ültetvényen, de szökése után felfedezi, hogy valójában 1973-ben élt (falu áthallás:).

Wes Andersont is elkapta a Netflix, nekik rendezi majd a The Wonderful Story of Henry Sugart, ami egy Roald Dahl adaptáció lesz. A főszereplő Benedict Cumberbatch, ő alakítja majd a szerencsejátékot kedvelő gazdag embert.

A Morbius folytatja a Sony/Marvel módit, és csak 1 óra 37 perces lesz. Vagyis nyilván Európában kicsit rövidebb az FPS különbség miatt, mielőtt valaki “well, actually”

Josh Hartnett is csatlakozott az Oppenheimer gárdájához, ami ugye Nolan új filmje és az atombomba megalkotásáról szól.

Ridley Scott ugye Napóleonról készít filmet Kitbag címmel és Joaquin Phoenix főszereplésével. Eddig úgy volt, hogy Jodie Comer is szerepel benne, de elvileg a covid miatti csúszások következményeként nem fog beleférni a naptárába. Helyére Vanessa Kirby érkezik.

Steven Soderbergh új thrillerje lesz a Kimi, és az HBO Max-ra érkezik majd február 10-én odakinn. A főszereplő Zoë Kravitz, a történetben egy agorafóbiás tech munkás egy bűntett nyomaira bukkan.

A Deadline szerint 130-140 milliós költségvetéssel végül feltehetően az Apple TV+-nál köt ki a Brad Pittes versenyzős film, amit Joseph Kosinski (Tron, Oblivion) rendez.

Elhunyt Jean-Marc Vallée, többek között a Dallas Buyers Club rendezője.

Elhunyt Sidney Poitier, az első fekete férfi aki Oscar díjat kapott főszerepért.

Elhunyt Peter Bogdanovich rendező (és színész). Mindenkinek más film juthat eszébe a neve hallatán, számomra a What’s Up Doc volt kedvenc, mert még édesanyámmal néztük párszor amikor élt.

Elhunyt Betty White, rengeteg komédia legendás színésznője.

22 hozzászólás a “Kecsap: No Way Home, Morbius, Oppenheimer, Kitbag, Kimi, Alice, Brad Pitt, Snyderverse, Henry Sugar, Audrey Hepburn” bejegyzéshez

 1. Engem ennek a Keke című filmnek a sztorija inkább a 2020-as Antebellum című filmet juttatja eszembe.

 2. Nagyon örülök, hogy alakul a Napóleon film. Érdekesek a színész-karakter választások. Már, ami az életkorokat illeti. De a lényeg, hogy jöjjön :D

 3. Bogdanovichrol érdemes megemlíteni hogy filmkritikus is volt, rengeteget hozzátett a szakmahoz! Nekem mindig a Last Picture Show marad meg tőle. RIP.

 4. Én az Audrey Hepburn életéről szóló filmre leszek nagyon kíváncsi, bár nem ez lesz az első, 20 éve már készült róla egy.

 5. Nem sok jót jelent, hogy a Morbius játékideje kb 90 perces lesz. Venom 2-nek se tett jót, bár ott nem csak ez volt a gond. Remélem ez a film nem lesz csalódás.

 6. Szerintem örüljünk, hogy a Venom 2 csak 90 perces volt, ami nettó olyan 84 volt inkább, a többi stáblista. Ha egy film vacak nem baj, ha rövid.

 7. Aki a Pókember sztoriját kiszivárogtatta (bejött), az tette közzé a Snyderverse törlést is. Emiatt hiszik sokan azt, hogy Ezra nem mond igazat.

 8. Ha mar Ridley Scott es Jodie Comer szoba kerult, meg kell emlitenem, hogy a Last Duel az egyik legjobb film volt, amit az elmult evekben lattam.

 9. A Last duel a 2021 év legminőségibb mozis élménye volt számomra is. Vérzik a szívem, hogy ennyire nem érdekelt kutyát sem.

 10. Féloff:
  Shoot to Kill film Gáti Oszkár-Szabó Sipos Barnabás szinkronnal fellelhető valahol? :) Mindenhol csak Gáti Oszkár-Hegedűs D. Géza félével találkoztam.

 11. Sztem ők maguk se tudjak, hogy torlik e a dceut. Valószínűleg köztes vege lesz aztan majd kesobb a visszajelzesekbol kitalaljak. Total katyvasz az egész. Feleeges barmit is varni mar Dc fronton.

  Es igen Last Duel q legjobb volt tavaly. Nem is ertem az ekkora bukast, bar marketing nagyon mellement

 12. 12-13-14

  A Last Duel számomra is a tavalyi év magasan legjobb filmje volt! Nem is értem, hogyan lehetett bukás? Megérne egy misét ennek boncolgatása is!

 13. chicagoi:
  Azzal talán sose láttam. Még VHS-re sem az volt felvéve, pedig látom az az első szinkron. Most is a Hegedűssel néztem.
  “Látta a szarvast?” XD

 14. “Nem is értem, hogyan lehetett bukás?”

  szar reklámkampány odakinn (ezt sokan hangoztatták), plusz olyan korosztálynak szól, akik kevésbé tértek vissza moziba, mint a tinik-fiatal felnőttek, akik amúgy sem tartottak a világjárványtól.

 15. Gunslinger@

  Igazat beszélsz, a Venom 2 nagy csalódás volt. Serkist nem engednèm többet rendezni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.