Kimi-előzetes: Zoë Kravitz tech bajban

Steven Soderbergh új filmje februárban érkezik az HBO Max-ra. Egy szövegfelismerésen dolgozó nő úgy tűnik egy gyilkosság felvételét kapja meg tisztázásra, és amikor ezzel a feletteseihez fordul, azok nem túlzottan örülnek. Az egészet átfűzi egy tech-privacy-paranoia szál a thriller mellett.

A főszereplőt már mondtam, de sajnos a KIMI az “olcsón kísérletező” Soderbergh filmje, ennyi alapján nem biztos, hogy lecsúszik majd.

human
írta
2022. 01. 12. 04:00
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Kimi-előzetes: Zoë Kravitz tech bajban” bejegyzéshez

 1. “de sajnos a KIMI az “olcsón kísérletező” Soderbergh filmje, ennyi alapján nem biztos, hogy lecsúszik majd.”

  ??? Ezt nem értem.

 2. totoro: Gondolom az, hogy voltak ilyen kísérletei, hogy pl. iPhone-on forgatott filmet.

  Én mondjuk arra gondoltam elsőre, hogy Raikkönnen karriert váltott

 3. Räikkönen* :D

  Az iPhone-nal forgatott filmje nem az unsane volt? Nekem azzal nem volt különösebben bajom (valójában ott jegyeztem meg Calire Foy nevét), de tény, hogy eléggé hullámzó a teljesítménye, de pl Ocean filmjei, Side Effects mai napig brutál jó. Kíváncsi leszek, hogy a Kimi melyik csoportba fog esni

 4. A kérdésem arra vonatkozott, hogy egy ilyen típusú filmnél mit számít a kísérletezés? Ha a script jó, a színészek, a rendezés jó, akkor egy iphone-nal forgatott film is jó. Marvel filmnél érteném, hogy a látvány hiánya zavarna, mert akkor kb. semmi nem maradna amiért érdemes beülni a moziba, de ez épp nem az a műfaj.

 5. totoro: most úgyteszünk egy audiovizuális médiumnál, hogy látványfilmen kívül nem számít a kinézet, csak az írás? ne már.

 6. 6: Mi a bajod itt a kinézettel? Nem értelek. A színek, fények rendben, nem látok semmit ami zavarhatna, akármivel is forgatták.

 7. @totoro Az a baj vele, hogy látszik, hogy telefonon forgott az egész. Szinte csak totálokból áll az egész film, ami ilyen rendkívül olcsó, régi tévéfilmes hatást kelt. Ez persze ízlés dolga, nekem pl. nem jött be.

 8. A rendező miatt érdekel. Szerintem a telefonnal készített filmje is nagyon jó volt. Mondjuk képi világon azért látszott ,hogy nem az igazi ,de mégis nagyobb élmény volt, mint sok sok film amit 100 milliós költségvetésből készültek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.