To Catch a Thief remake közeledik

Kettős a helyzet, mert felnőtt thrillerekből jöhet akármennyi, de közben meg Hitchcockhoz nyúlni? A Fogjunk tolvajt!-ról van szó.

A Paramount bízta meg Eileen Jonest a forgatókönyv írásával, és Gal Gadot a kiszemelt főszereplő. Egy tolvajról szól, aki be kell bizonyítsa ártatlanságát miután meggyanúsítják azzal, hogy visszatért régi foglalkozásához.

Az eredeti film hivatalosabb tartalma:

John Robie, a Macska néven ismert, híres ékszertolvaj (Cary Grant) visszavonultan él a francia Riviérán. Évek óta nem űzi hivatását, mikor a környék gazdagjait sorozatos rablások tartják rettegésben. Persze mindenki Robie-ra gyanakszik, aki, hogy mentse a bőrét, úgy dönt, maga fogja kinyomozni a tolvaj kilétét. Megismerkedik Francesszel (Grace Kelly), az elkényeztetett örökösnővel, akinek gazdag édesanyja mesés ékszereivel akarja Robie lépre csalni a titokzatos tolvajt.

7 hozzászólás a “To Catch a Thief remake közeledik” bejegyzéshez

 1. Egy thrillerhez nem egy színész kéne a főszerepbe? Ehhez talán többre van szükség, mint egy “magabiztos, csintalan mosolyra”, ami az egész színészi skálája a hölgynek.

 2. @Rauer: nagyon gondolkodtam, hogy kéne megfogalmazni, hogy nem éppen Gadot a megfelelő választás. Erre te csak így őszintén, nagyot nevettem. Köszi.

  Nyilván előkészítési fázisban van. Csomó szereplőből lesz egy csomó változás, de én egy Amy Adamst vagy Lily Jamest simán el tudnék képzelni a szerepre. Jó ügynöke lehet Galnak, ha ennyire pörög a neve mostanában. Nagy baj, hogy jó filmet nem tudsz a nevéhez társítani a közelmúltból a WW-ken kívül.

 3. arcod amikor a Red Notice “””sikerén””” felbuzdulva kezdenek el projekteket zöldlámpázni és színészeket válogatni

 4. Amugy erdekes, hogy a különbözö nepeknel a tolvajt melyik allat szimbolizalja, nem veletlenul lett a Batmanban Macskanö a Macskanö, a Pokemberben meg a szinten tolvaj Black Cat Black Cat. Nalunk ez a szarka, sok helyen a roka.

 5. Rauer: Ehhez talán többre van szükség, mint egy “magabiztos, csintalan mosolyra”, ami az egész színészi skálája a hölgynek.

  Te miről beszélsz?!
  Kifelejtetted a legfontosabb tehetségét: magas.

 6. Ennek a nőnek a legnagyobb erénye az, hogy elegáns, arisztrokratikus alkatú és a ruhák jól állnak rajta.

  Az arcmimikája kb nulla és emellé egy ilyen “langyosvíz” kisugárzása is van, ami minden filmjében előbukkan.

  Jó, lehet egy mestertolvaj esetén a pókerarc még előny is…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.