Trilógia lehet a Red Notice-ból

Egyáltalán nem meglepő, hogy tervezik a folytatást, hiszen a streaming szolgáltató egyik legnagyobbat durranó filmje volt nézettségileg.

A Deadline szerint a Netflix olyasmiről tárgyal, hogy a főszereplőkkel, Ryan Reynolds, Dwayne Johnson, és Gal Gadot triójával rögtön 2 Red Notice-t forgatnak majd egyidőben. A forgatókönyvön már dolgozik Rawson Marshall Thurber, és a Netflix azt szeretné, hogy ha új állandó tagokkal bővülne a gárda, amolyan Reynold’s 11 módra.

human
írta
2022. 01. 13. 03:50
megjelenés
20
hozzászolás


20 hozzászólás a “Trilógia lehet a Red Notice-ból” bejegyzéshez

 1. Nem úgy volt, hogy Ryan visszavonul egy időre?
  Vagy most már azt is engedik neki, hogy aviationös pólóban nyomja végig a filmet?

  Szerintem egyszerre forgassanak le egy évadnyi filmet, oszt félévente lehetne nyomni, a minőség úgyse kell a nézőknek.
  Várom már, hogy crossoverezzen a Librarians sorozattal.

 2. “A forgatókönyvön már dolgozik Rawson Marshall Thurber”. Az első részből kiindulva akkor 1-2 hét alatt kész is lesz a fkönyv.

 3. Agyatlan mozi volt, ami szórakoztató, és pont.
  Most hogy akarnak 2. 3.resz. Ha van pénzük, csináljak, én megnezem őket.
  Kellenek az ilyen agyrohaszto, fáradt vagyok, hétköznap van, benyomok valamit, este filmek.
  Arra jó.

 4. Az elsőt megnéztük az asszonnyal, de miattunk igazán nem szükséges hogy folytatást készítsenek hozzá, ennyi elég is volt belőle.

  Amúgy tényleg lenne benne potenciál, de nem sikerült kihozni..

 5. Mindenki mennyire igényes … egy év múlva tuti megnézik a folytatást és megint panaszkodnak majd.
  Nekem tetszett. Annyit amennyit fizetek a Netflixért havonta jóval több néznivalót kapok mint majd 2x annyiért a Flipről….

  Túl jó dolga van ennek a haldokló civilizációnak.

 6. Én csak az ez alapján készült Pitch meetinget láttam. Az jó volt, elég is volt ennyi a filmből, jöhet a folytatás.

 7. ps. “a Netflix azt szeretné, hogy ha új állandó tagokkal bővülne a gárda, amolyan Reynold’s 11 módra.” Diesel? :D

 8. Amúgy miért is baj, ha “mindenki mennyire igényes”? De tényleg. Mintha a igényesség valami pejoratív jelző lenne, besz@rok! :D

  Mondjuk én soha nem értettem ezt a “Agyatlan mozi volt, ami szórakoztató, és pont. Kellenek az ilyen agyrohaszto, fáradt vagyok, hétköznap van, benyomok valamit, este filmek.” érvelést a pocsék filmek védelmében. Mintha nem csináltak volna számtalan szórakoztató, kikapcsolódást nyújtó filmet, ami nem volt csapnivalóan rossz, hanem még jó is volt. Követhető, logikus történettel, érthető és következetes karakterekkel, jól megírt poénokkal. Ez a “fáradtan agyrohasztás” nem kifogás a szar filmekre.

 9. Most hogy minek szánták azt nemtudom, de ez lett belőle.
  És ez nem kifogás, hanem elfogadás.
  Nagyon sok filmnél, látom hibáit, látom h mi rossz benne, de mégis elfogadom, annak ellenére h milyen,mer látok benne olyat ami tetszik. Ki milyen beállítottságú ez ezen múlik.Nem azt mondom hogy minden filmet élvezek, mer vannak olyanok amik tényleg rosszak, ezt nem vitatom, ketszinuseg lenne az ellenkozejet állítani,mert van az a szint.
  De az én mércém szerint ez nezhető.Úgy mondanám hogy engedékenyebb vagyok. De az esetek többségében sok film mire mondják h nem jó, nekem bejon.
  Mások vagyunk.

 10. Endymion:

  tökéletesen egyetértek. Attól, hogy valami lájtos film, komolyan vehető tartalom nélkül, legyen a mutánsszörnyes trash vagy romantikus komédia (csak, hogy szélsőségeket mondjak), nem kell, hogy okvetlenül szar és üres legyen. A Red Notice utóbbi. Lehetett volna ugyanebbúől a történetből jó filmet is csinálni alaposabban átgondolt forgatókönyvvel, akkor is tökéletes “agyrohasztás” lett volna, de akkor még élvezhető is lett volna.
  Szerintem a jó kikapcsoló film az, amit többször is szivesen megnézek, és lehet, hogy csak félig figyelek oda, de élvezem az egész filmet, vagy egyes karaktereket vagy egyes jeleneteket. Na, ez ennél filmnél nem igaz, egy nagy lufi, amit soha többször nem fogok elindítani.

 11. Még szeretnék vagy 5 folytatást ahhoz a filmhez, ahol a legkiemelkedőbb színészi teljesítményt The Rock nyújtotta :D

  (Ami Johnsonnak dicséret, de a másik kettőnek…. Jó,jó..könnyű pénz)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.