Against The Ice-előzetes: Nikolaj Coster-Waldau és a -40 fok

Igazt történet alapján készült a Netflix filmje, amiben két férfi egy korábbi eltűnt expedíció maradványait és kutatásuk eredményét akarja előkeríteni.

Hivatalosan: A jég ellen a barátság, a szerelem és a kötődés döbbenetes erejének igaz történetét meséli el, amint két férfi elindul, hogy bebizonyítsa, Grönland egy sziget. A túlélésért folytatott küzdelmükben azonban szélsőséges körülményekkel kell szembenézniük.

human
írta
2022. 01. 14. 10:48
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Against The Ice-előzetes: Nikolaj Coster-Waldau és a -40 fok” bejegyzéshez

 1. Scorpion82:

  Jajj ugyan! Volt fantáziájuk. :) 1909-re egy rakás elképzelés (tudományos munkáktól irodalmi alkotásokig) született arról, milyen lehet a Holdon. Plusz simán lehet itt egy általános hasonlat: “távoli, idegen, ismeretlen, ember által még nem érintett vidék, ami olyan, mintha a Holdon lenne.” Egyébként kifejezetten ígéretes, kevés igazán jó és hiteles sarkköri expedíciós film van.

 2. A teleszkóp már hosszú ideje létezett 1909-ben, de pontosan persze nem tudhatták. :)
  Ettől függetlenül érdekesnek néz ki a film.

 3. Scorpion még soha nem hallott a hasonlatról. Biztosan azt gondolja, hogy megtalálta a világ legnagyobb plot hole-ját :-).

  De komolyra fordítva a szót. Rettentően sajnálom, hogy majdnem minden tematikus web oldalon a komment szekció arról szól, hogy valaki nagyon okosnak gondolja magát és beszól valami butaságot. Talán majd az A.I. kimoderálja ezeket :-).

 4. JKJ egyetertek, ezert nem is szoktam mar megnyitni az oldalakon a komment szekciot, kiveve itt a filmbuzin, de ugy tunik mar itt is jelen van ez:D

 5. Mondjuk az, hogy a hülye kommentemre négy további másik kommentelő érezte szükségét a kioktatásnak és velem igazolni a szellemi fennsőbbrendűségét, nem rólam mond el sokat…

 6. Feltettél egy kérdést, amire több válasz is érkezett…Sajnálom, ha neked így jött le, én nem kioktatásnak szántam, amit írtam. :)

 7. Scorpion sajnalom ha igy jott le neked. En csak JKJra reagaltam. Hiszem hogy ertelmes ember vagyok, de Szellemileg nem hiszem hogy felsobbrendubb lennek mint te. :D
  DE hogy a topichoz is hozzaszoljak, Coster waldau nagy kedvenc biztos megnezem aznap a netflixen.

 8. A főoldalon még csak a thumbnail képet láttam, első blikkre olvasás nélkül azt hittem egy újabb The Thing-lesz (havas táj, elől emberek, háttérben a befagyott UFO :D), már kezdtem örülni HÁTHA. De ez is igen jónak igérkezik!

 9. Tywin még mindig nagyon szőrös szívű, az sem érdekli Jaime visszajön-e csak eredmény legyen. :)

 10. @Alex: Pont ezt gondoltam én is :D ezek a Lannisterek nem nagyon érzelgősködnek :D
  Mellesleg csípem az ilyen “felfedezős” filmeket :) A kutyákat viszont sajnálom, már amennyi átjött ebből a kis trailerből, azt hiszem nem mindegyikük tér vissza a kirándulásról.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.