Heti bemutatók: január 13.

Tudom, a múlt héten kimaradt, ez van. A lényeg, hogy most lehet mindenfélére menni, még 18-as besorolású francia vígjátékra is, amiben Monica Bellucci szerepel.

 • 355: már tudjuk, hogy a keménycsajos akciófilm bukta odakinn, nem Chastain lesz az új akciósztár, főleg ha ilyen rossz rendezőkkel próbálkozik mindig.
 • Ghahreman / Hero (A hős): iráni francia thriller, amiben egy férfi az igazáért küzd.
 • Margrete den første / Margaret – The Queen of North (Az észak királynője): I. Margit 1402-ben összehozza az északi uniót, de a békét a királynő múltja fenyegeti.
 • Scream 5 (Sikoly): itt a jó kritikákat kapó folytatás.
 • Les fantasmes / Fantasies (Szexfantáziák): a fent említett francia komédia, amiben 6 pár szexualitáshoz köthető története van összefoglalva.
human
írta
2022. 01. 14. 09:52
megjelenés
4
hozzászolás


4 hozzászólás a “Heti bemutatók: január 13.” bejegyzéshez

 1. Sikolyból az első 3 jó volt, a 4ben nekem már sok volt az állandó hülyepicsás visítozás, az számomra nézhetetlen volt emiatt.

  Kíváncsi vagyok ebben mit tudnak még dobni. Gondolom rámennek a nosztalgiahullámra, most úgyis az a menő.

  Meg Hansel. Most annyira menő. Hansel.

 2. Jó lett a Sikoly folytatása, most néztem meg frissen. Nekem tetszett, a főszereplő is szimpi volt. Az is bejött, hogy az előző részekből visszacitáltak régi szereplőket, de a az univerzumban is eltelt a 25 év, mint a valóságban.

 3. Gyerekek, jól sikerült az új Sikoly! Tényleg. Szórakoztató, izgalmas, kellőképpen feszült. Persze a szokásos hibáival. Jobb nem belegondolni, hogy ezt meg azt nem láthatta előre a gyilkos, vagy hogy a vészjelzéssel riadóztatott rendőrség sosem ér oda (nemhogy időben!), amikor a gyilkolások történnek, soha nincsenek ott más emberek, üres a kórház és hasonlók.
  Engem jópár húzása meglepett a filmnek, meghalt olyan, akiről nem gondoltam volna. Meglepően brutális és kíméletlen, egyik Sikoly film sem volt ennyire kegyetlen eddig. Tényleg sok a vér és nem szemérmesek a gyilkosságok, én nem is bírtam mindegyiket nézni. Viszont ennyi sérülést sem éltek túl eddig egyik korábbi filmben sem :D
  Én piszok jót szórakoztam ezen a részen. Remélem, nem fog gyorsan kijönni egy folytatás, mert lehetetlen újabb friss témára felhúzni egy részt és új motivációkat kitalálni.
  A toxikus rajongók jól megkapták a magukét, az biztos. :D
  Mondjuk szerintem pont a főszereplő volt az egyik legsemmilyenebb az egész filmben.

 4. Az észak királynőjét ajánlom, remek dráma, igazán jó kis film!
  Persze látszik rajta a költségvetés (kevés a nagytotál, szűkebb termekben játszódik), de igényes a kidolgozás, nem volt zavaró egyáltalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.