50 éves keresztapa

Új posztert kapott a The Godfather, ha már jubileuma van. Gondolom van ahol vetítik is majd a 4k-s remastert.

16 hozzászólás a “50 éves keresztapa” bejegyzéshez

 1. Vmiért nekem sosem jött be…Többször elkezdtem,de sajnos nem….
  Akinek bejött szuper lehet a megjelenés

 2. Az első kettő nagyon jó, a harmadik már annyira nem, de a mai átlaghoz képest az is kiemelkedő film. Nem volt a zsánerem a gengszterfilm soha, most se az, de kíváncsiságból nemrég megnéztem őket a Netflix-en és nem csalódtam.

 3. A valaha volt legjobb film(ek)! A kedvenc ettől még a Gyűrűk Ura, de szerintem az első két résznél jobb filmet soha nem csináltak még.

 4. Filmbuzi vagyok, mégis kimaradtak, szégyen, nem szégyen.
  Egyik nap kiveszek egy szabit és ledarálom a 3 részt, eskü :)

 5. “Nem volt a zsánerem a gengszterfilm soha…”

  Nekem meg mindig is az volt. Kedvenc 3 filmem: A sebhelyes arcu, Nagymenők és Keresztapa 2. Kár h ma már nem igazán van jelen ez a műfaj, mondjuk ott volt par éve Az Ír, az nem jött be. Na meg sorozatokat is chekolni kell mert ott van a Gomorra ha már maffia/gengszter zsáner de sajna utolsó évad ment le, nálam top 3-as sorozat lett a Breaking Bad és Sopranos után.

 6. érdekes, pont a múlt héten néztem újra.

  teljesen természetesen öregedik, jobban a koránál persze, de elég elfogult dolog lenne azt mondani, hogy nem járt el felette az idő. a mai napig feszes a dramaturgiája, tényleg jók az alakítások, de szerintem elég naiv dolog azt kijelenteni, hogy ennél nincs és nem is lesz jobb film.

  de van, mostanra már sok, de ettől ez sem lesz kevésbé jó, vagy klasszikus darab. a jelentősége elvitathatatlan, de mai szemmel semmiben sem tűnik ANNYIRA kiemelkedőnek (ok Brando persze), hogy még mindig ez legyen a viszonyítási alap.

 7. Erdekes, messze ez volt a legsikeresebb film 1972-ben. Ma keszulne el, valoszinuleg hatalmas bukas lenne.

 8. Népszerűtlen vélemény, de szerintem akár a Nagymenők, akár a Casino sokkal jobb filmek műfajon belül. Ettől még nem rossz filmek természetesen, csak szerintem messze nem a legjobbak. Főleg 2022-ben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.