Ők felnéztek!

Nem Don’t Look Up poszterek ezek, hanem Emmerich agymenéséhez készült darabok, amiben a Hold zuhan ránk, mert… aki nem látta az előzetest, annak legyen meglepetés.

human
írta
2022. 01. 19. 03:22
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “Ők felnéztek!” bejegyzéshez

 1. Emmerich régen jó filmeket csinált, sajnálom, hogy erre a szintre süllyedt. Transformers-feeling, kötelezően behúzandó sablonok, a dagi gyerek meg majd viccelődik, nemde?
  Pedig a sejtelmességhez ért a fickó, A függetlenség napja nagy kedvenc, mit nem adnék, ha összehozna még egy olyan filmet, olyan minőségben…
  Visszatérve, ez majd max letöltve, mert nagyon gánynak tűnik.

 2. En nem vagyok benne biztos, hogy nem a mi izlesunk valtozott es nem Emmerich tehetsege. 90-es evekben meg sok minden elment, ami ma mar ciki.

  A Moon44-en latszik, hogy James Cameron a peldakepe, de mindig is hianyzott belole az a plusz. Ettol fuggetlenul azon rendkivul keves rendezok egyike, aki igazi “event” filmeket csinal,bar sajna egyre kopottabbakat.

 3. @walker

  Nézd meg A függetlenség napját, a Tökéletes katonát és A hazafit, aztán az újabb műveit. Nekem biztos nem változott az ízlésem, Roland bá alkalmazkodik a trendhez. De egyszer csak megtanulják, hogy a látványtól nem lesz jó egy film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.