Michael Giacchino és a Batman

Ugye Michael Giacchino szerzi a The Batman zenéjét, és kiadtak egy számot a soundtrackről, avagy bele lehet hallgatni mit főzött.

human
írta
2022. 01. 21. 20:21
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “Michael Giacchino és a Batman” bejegyzéshez

  1. uhh, most visszanéztem az összes eddigi híredet erről a filmről, kezdve a 2016-os elsővel. Nem semmi utazás volt ez így 6 év alatt XD
    Zene meg adja, tetszik.
    Kurva életbe, lehet ez lesz az első film, amiben elviselem Patiszon fejét.

  2. @sugabubus: első film, amiben elviseled a fejét? Előző 5-6 évben merre voltál. Ez a színész bizonyította tehetségét és rátermettségét. Persze, ha alapból nem bírod, akkor nincs mit tenni. Viszont, azt nem tagadhatod, hogy kitaposta magának az utat. Méltán van ott, ahol.

  3. @Watchmen: köszi az emlékeztetőt, most utána néztem, mikben is szerepelt Pattison. Hm… van mit pótolni. Úgy néz ki igencsak igyekezett leküzdeni az Alkonyatos előítéleteket. Nekem mondjuk nagyon nem voltak, mivel nem láttam egyiket sem :D

    Ez a zene viszont eléggé jó. Kíváncsi leszek a teljes soundtrackre.

  4. Én imádom a filmzenéket.
    Alig várom már a Zimmer konceret márciusban, de ez a zene nem hozott lázba.
    Talán a szám vége az amire azt tudnám mondani, hogy ha arra épít, és az lesz az alap téma, akkor még érdekes is lehet.

  5. Nekem nagyon tetszik a téma. Igazából fokozatosan hangolódtam rá a filmre és azt érzem, hogy itt valami nagy durranás lesz. Ha igaz a játékidő, akkor annak különösen örülök, most itt ez a borzongató zene, jók a színészek, jó a hangulata a filmnek az előzetesekből – tényleg úgy gondolom, hogy ez egy kimagasló Batman film lesz. Pattinson szerintem remek lesz és ha valaki még mindig az Alkonyatból indul ki, az leragadt a 15 évvel ezelőtti időkben. Azóta tényleg kitaposta magának az utat. Nekem legutóbb a Lighthouse-ban tetszett nagyon az alakítása.

  6. @Dody: Zimmer csapata a februári dátumokat már mind lemondta. Személy szerint lélekben felkészültem, hogy a márciusi dátumok is mennek a kukába.

  7. @Merlinicus
    igen, olvastam :(
    De nálunk még nem. És remélem nem is fogja, kb 5 évente jön csak.

  8. Pattison ugy járt ezekkel az Alkonyat filmekkel, mint DiCaprio a Titanic-kal anno. Én se csíptem sokáig miatta, de azóta bebizonyította szerintem is, hogy van tehetsége. Én várom nagyon, hogy mit alakít majd Batman-ként.

    Dody: ha szereted a filmzenéket, A sötét lovag felemelkedés bonus lemezen van egy kisfilm arról, hogy a hangeffekteket és a filmzenét hogy és miből csinálták. Érdemes megnézni ha esetleg nem láttad még.

  9. Nrglord: azert a Titanic egy baromi jo film, ami kapott vagy 11 Oscart, es meg ma is megallja a helyet.

  10. Igen egyet értek. Én csak a két színész között húztam párhuzamot, hogy mindkettőt egy régi filmje miatt cikizték évekig.

  11. Giacchino-t eddig se szerettem és ahogy hallom, nem most fog ez megváltozni… Az a vattacukor ott a szám közepére nem hiányzott, de hát ő ehhez ért csak…

  12. Azért az “ehhez ért csak” kijelentés kicsit felületes. Nem kell mindenkinek Zimmernek és Powellnek lennie. Medal of Honor széria, Star Trek, Jusrassic World, Rogue One, a Marveles filmjei… szerintem azok a score-ok nem vattacukrok! :) Amúgy a vattacukor rész tiszta Super8, és szeretem! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.